2777
2789
آخ آخ که من شبا بیمارستان از همین مورد چی کشیدم تازه مامانم رفته بود صحبت کرده هیچ زائویی تو اتاق من ...

چقدر ما خوب همو درک میکنیم😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

🍇 بیماران را نا امید نکنید . 🍇

🌹 کانال مرکز طب اسلامی در پیام رسان ( بله )

🍃

🍃🌸

🍃🌸🍃🌸آدرس سایت فروشگاه آیت الله تبریزیان:

🍃🌸🍃🌸🍃🌸

https://markaztebeslami.ir

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدای من چقدر وحشیانه  اینجا ماما مخصوص زن هایی که بچه هاشون رو از دست دادن هست میومدن بغلت ...

اخ چقدر ما بدبختیم اگه همچنین چیزای هم دور و بر ما بود به این حد داغون نبودیم من شده بودم موش ازمایشگاهی سر زایمان اولم هر کی میرسید یه دستی میزد میرفت من بیشترین حال خراب بعد بچه هام همین دستکاری هاست به خدا دو دقیقه یکبار دستشون تا آرنج میفرستادن داخل یه مشت ماما تازه کار خدا لعنتشون کنه نابودم کردن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

خداروشکر السا حداقل اونجا امکانت احترام وارزش داری اینجا چی میری ویزیت انگار چیه نشسته هیچیم نمیگه بی سواد هزار جور ازمایش سونو میدیم تو بارداری اخرشم هیچش به هیچی

چرا اخه چون اینا معصومن چون گل بهشتین چون پاکن چرا خراب میکنن آخه 😭😭😭😭 اگه خودتون بخاین  چی ...

عزیزم همین که خاکشون میکنن فک کنم باید بریم دعا کنیم.حداقل یه سنگی جیزی میزارن.دلم خونه

وقتی رفتم واسه کورتاژ، از من اجازه خواستند اگه ممکنه چند تا از دانشجویان دکترای زنان فقط بیاند و  ببینند.

من هم گفتم نه. بعد شوهرم گفت: باران جان این دانشجوها قراره دکترای آینده باشند. تو که دلت نمیخواد هیچ خانمی در اینده اذیت بشه، پس اجازه بده بیان و ببینند و یاد بگیرند.

من هم اجازه دادم ولی خودم هیچ کسی رو ندیدم، فقط پزشک بیهوشی رو دیدم و بعدش توی اتاقم که به هوش امدم، پزشک زنانی که کار کورتاژ رو انجام داد، آمد و توضیحات رو به من و شوهرم داد.

خداروشکر السا حداقل اونجا امکانت احترام وارزش داری اینجا چی میری ویزیت انگار چیه نشسته هیچیم نمیگه ب ...

پزشکهای ما هم بیسواد نیستند، پزشک دلسوز و خوب توی ایران کم نیست. یه برتری پزشکهای ما به خارجی ها اینه که قدرت ریسک و تصمیم گیری سریع تری دارند.

پزشکهای ما هم بیسواد نیستند، پزشک دلسوز و خوب توی ایران کم نیست. یه برتری پزشکهای ما به خارجی ها این ...

صد درصد دکترای عالی کم تو ایران نیست .دکتر خود من یکی از بهترین دکترهای دنیاست. 😊😊

ای کاش میلیاردربودم از اینجا میرفتم حیف که میلیونرم نیستم🤣🤣

واقعا همش این نیست که پول دار باشی یا نه، وقتی دلت صددرصد به هجرت باشه، اونوقت پذیرش ریسک برات راحت تره و هجرت اتفاق می افته. 

من اینو به اعتقاد و باور قلبی خودم میگم.

واقعا همش این نیست که پول دار باشی یا نه، وقتی دلت صددرصد به هجرت باشه، اونوقت پذیرش ریسک برات راحت ...

بدون پول واقعا سخته ولی اگه پول باشه مشکلاتشم کم میشه.ما که نه قصدشو داریم نه پولشو تو اون حد.خدا کنه دخترم عاقل باشه درس بخونه بره بهترین دانشگاه دنیا....زندگیشو بسازه

اخ چقدر ما بدبختیم اگه همچنین چیزای هم دور و بر ما بود به این حد داغون نبودیم من شده بودم موش ازمایش ...

هدانا جان هیچ رزیدنت و دانشجویی حق نداره به شما فقط برای یاد گیری دست بزنه، فقط حق نگاه کردن اون هم کنار استاد رو دارند که استادشون براشون توضیح میده،مگر اینکه خود موافقت کرده باشی،

یا اینکه وقت معاینه است و ماما میاد معاینه میکنه.

هدانا جان هیچ رزیدنت و دانشجویی حق نداره به شما فقط برای یاد گیری دست بزنه، فقط حق نگاه کردن اون هم ...

عزیزم از من نه اجازه میگرفتن نه استادشون اونجا بود چون بهم میگفتن تنگی لگن دارم همه دانشجوها اومدن تست کنن ببینن تنگی لگن چطوریه.حتی پرستاره پروندمو اشتباه پر کرده بوداز ساعت ۱۲ منتظربودم بعد ساعت۶اومده میگه عه تو میخوای سزارین بشی من فک کردم برا طبعیی منتظری...بااینکه هم تنگی لگن داشتم هم سابقه سزارین.

چی بگم هر چی بگم کم گفتم

وای خدای من چقدر وحشیانه  اینجا ماما مخصوص زن هایی که بچه هاشون رو از دست دادن هست میومدن بغلت ...

خب من که میگم اونا بهترین بندگان خدا هستن دنیا و آخرت رو دارن و روح های تکامل یافته دارن از آرامش تو زندگیشون مشخصه..گناهکارترین مردم دنیا هستیم که حتی طبیعت و حیوانات و جانداران هم از دستمون در امان نیستن چه برسه به همنوع خودمون.اینجا خود جهنمه و اکثر ایرانیا اهل جهنم هستن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست