2777
2789

یا یک دوستی داشتم میگفت من بچه امو از دست داده بودم داشتم زار میزدم تخت کناریم بچه اش بغلش بوده زنه داشته پای تلفن برای شوهرش ناز میکرده اومدی دیدنم برام اینو بیار اونو بیار 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان یک چیزی که برای من ایران عجیب بنظر رسید این بود که از خیلی ها که بچه از دست دادن مثل ما شنیدم ک ...

منم تو اتاقی بودم که دوتاخانم دیگه زایمان کرده بودن.هرکی میومد ملاقاتش می پرسید پس بجه شماکجاس منم گریه میکردم یا خودشون به همراهاشون منو نشون میدادن اونا هم با ترحم بهم نگاه میکردن.یه بارم دکتر متخصص نوزادان اومد گف بجه هارو اماده کنین بیام ببینم داشتم اون لحظه میمردم.

حتی به خوابمم اون روزارو نمیدیدم.چه روزای وحشتناکی بود هزار بار ارزو کردم خواب باشه و نبود هزار بار ارزو کردم یه پرستار بیاد بگه معجزه شده پسرت نفس داره ولی نداشت...الان اگه بود ۴ماهه بودبمیرم براش

یا یک دوستی داشتم میگفت من بچه امو از دست داده بودم داشتم زار میزدم تخت کناریم بچه اش بغلش بوده زنه ...

خوش به حالتون.تو بیمارستان نه تنها برامون ارزش نذاشتن حتی داد میزدن عجله نکن بری اتاق عمل مال شما مرده وتموم شده مریصای اورژانسی دیگه ای هست که از تو واجبترن.

یا یک دوستی داشتم میگفت من بچه امو از دست داده بودم داشتم زار میزدم تخت کناریم بچه اش بغلش بوده زنه ...

راسی مردایی که از اینجا میرن اونجا جو گیرنمیشن خیانت کنن یا کارای دیگه.؟..البته بلانسبت شما

خیلی خوبن همه با هم خیلی احترام میذارن به هم حالا از هر نژاد و قومیتی که باشی . توی خیابون امنیت هس ...

اره عزیزم بهشته قدر بدون.بهت که گفتم بندگان برگزیده خدا هستین که از این اسفل السافلین فرار کردین.خداوند به اونها نظر بهتری داره چون کمتر ریا و تزویر و گناه میکنن ..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
خدایا کی بود از بچه های اینجا بود نمیدونم یا گروه دیگه  میگفت اومدن منو پیش زنی گذاشتن که زایم ...

من بدبخت بودم چقدر دلم شکست اونروز هنوز ک هنوزه صداش تو گوشمه ، زمانیم ک برا پسرم بستری بودم بعد زایمان اوردنم بخش کنار ۳ تا زن ک زایمان کرده بودن ولی اونا خوب بودن ولی من خیلی حالم بد بود مامانم رفت صحبت کرد بردنم اتاق دیگه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
واقعا من وقتی میام ایران از اون همه هرج و مرج توی خیابونا ، رعایت نکردن نوبت ، احترام نذاشتن به هم د ...

اون روز حالا حالاها نخواهد رسید شک نکن..

اهان یک چیزی که برای من ایران عجیب بنظر رسید این بود که از خیلی ها که بچه از دست دادن مثل ما شنیدم ک ...

آخ آخ که من شبا بیمارستان از همین مورد چی کشیدم تازه مامانم رفته بود صحبت کرده هیچ زائویی تو اتاق من نبود ولی اتاق بغلم و سالن همش صدای خوشحالی و جشن و گریه نوزاد منو به مرز جنون کشیده بود

عزیزم متاسفانه برا قبر نوزاد یا جنین ارزش قائل نیستن وبعد یه مدت خرابش میکنن

چرا اخه چون اینا معصومن چون گل بهشتین چون پاکن چرا خراب میکنن آخه 😭😭😭😭 اگه خودتون بخاین  چی بخدا بچه ها مثل یه امام زاده میمونن  من میگم اینا مثل امام زادگان عشقن 😔😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خوش به حالتون.تو بیمارستان نه تنها برامون ارزش نذاشتن حتی داد میزدن عجله نکن بری اتاق عمل مال شما مر ...

وای خدای من چقدر وحشیانه 

اینجا ماما مخصوص زن هایی که بچه هاشون رو از دست دادن هست میومدن بغلت میکردن کلی نوازشت میکردن دلداری میدادن 

وقتی هم خونه میری تا یک ماه روز درمیون بهت میان سر میزد اون ماماهایی که مخصوص زنان عزادار بچه اشون هست 

بعد هم کلی دکتر میاد تپی اتاق باز اون باهات همدردی میکنه تیم روانشناسی اومدن 

من سه چهار روز بودم اوه دکتر  متخصص که هر دو هفته پیشش چک میشدم ، دکتری که سرکلاژم کرده بود ، تیم روانپزشکی ، ماما مخصوص زنان که بچه از دست دادن با تیمش ، تراپیست ، و حتی دکتری که سونوگرافی هام رو انجام داده بود همشون اومدن دیدنم برای همدردی و دلداری . 

همشون بغلم میکردم نوازشم میکردن به حرفام گوش میکردن با دقت و در آخر کلی امیدواری میدادن بخدا 

راسی مردایی که از اینجا میرن اونجا جو گیرنمیشن خیانت کنن یا کارای دیگه.؟..البته بلانسبت شما

وای نه بخدا 

مردا توی ایران بدترن چون ببخشید زن خراب همه جای شهر ریخته 

اینجا زن خراباشون جاهای مخصوص هستن که دارن کاسبی اشون رو میکنن همون فاحشه خونه ها 

شوهر من اینجاس که خیلی خوبه 

ولی میاد ایران خیلی پرو میشه میگه لامصب خاکش یک طوریه آدم و این طوری میکنه 

وقتی شوهرم تنها میره ایران دلم هزار راه میره همش میگم الان کلی زن خراب دوره اش میکنن . البته خدایی شوهرم اهل هیچی نیس . ایران هم میاد به شوخی اون طوری میگه .  

خودش میاد میگه با دوستم داشتیم توی خیابون میجرخیدیم با ماشین دیر وقت بوده بعد دیدیم یک ماشین خانم سن بالا بوق زده ما فکر کردیم کارمون داره بعد بهمون کارتش رو داده گفته هر وقت دختر خواستین از هر سنی به این شماره زنگ بزنید 

واسه من اتفاق افتاد😅😅

روزی که رفته بودم واسه کورتاژ، هیچ اتاقی خالی نبود و مجبور شدند یه اتاق توی بخش مامانهایی که تازه زایمان کرده بودند به من بدند، اگرچه اتاق رو کاملا خصوصی کرده بودند و من فقط تنها بودم ولی روبری اتاقم پر بود از کالسکه نوزاد و کنارش اتاق نوزادان بود، و یکسره ازش صدای گریه نوزادان بلند بود.

البته آخرش دکتر آمد و عذر خواهی کرد که مجبور شدند این اتاق رو بهم بدند.

آخ آخ که من شبا بیمارستان از همین مورد چی کشیدم تازه مامانم رفته بود صحبت کرده هیچ زائویی تو اتاق من ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدااا  هیچ وقت یادم نمیره دکتر جلو اون همه مادر وونگهیان وواینا چطور خردم کرد داد میزد میگفت خانووووم فک نکن تو میتونی بچتو ببری خونع بچه ای چند ساعت پیش خوب بوده وقرار بود فردا بهش شیر بدم کاش کمی با ملایمت و مهربونی بهم میگفت  همه داشتن منو نگاه میکردن  فقط خاستم حالشو بپرسم 😔😔😔😔 شوهرم بهشون گفت چرا اینحوری رفتار میکنید باهاش  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین