2777
2789
السا جون یکم از اونجا برامون بگو؟چطوره؟برخورداشون؟مث اینجا همسایه ها با هم رفت وامد دارن؟

خیلی خوبن همه با هم

خیلی احترام میذارن به هم حالا از هر نژاد و قومیتی که باشی . توی خیابون امنیت هست کسی به کسی کار نداره با هر لباس میخوای برو بیرون کسی نگاهت نمیکنه . من تا بحال ندیدم ماشینی مزاحم زن و دختری بشه و بوق بزنه براش و نگه داره . یا مثلا پسری توی خیابون دنبال دختری بیفته . صف رو رعایت میکنن اصلا هل نمیدن . توی مترو هر چقدرم شلوغ باشه اول صبر میکنن اونایی که میخوان پیاده بشن بیان بیرون بعد به ترتیب بقیه سوار میشن . توی استخدام مشاغل اصلا پارتی بازی نیس . اقایون به خانما احترام زیاد میذارن حتما باید اول خانمی وارد اتوبوسی چیزی بشه بعد آقا . حتی جون ترها هم صبر میکنن اول  بزرگترها سوار بشن . مثلا من هر وقت سوار اتوبوس میخوام بشم  اگه آقا یا بچه های تین ایجر جون باشن صبر میکنن من اول سوار بشم .  توی محل کار همکارها زیر آب هم رو نمیزنن برای هم . توی خیابون مردا چشم چرون نیستن که به زن ها نگاه کنن . ماشین ها بی نهایت به عابرها احترام میذارن چیزی که توی ایران برعکسه . هر وقت من اومدم ماشین هایی که پسرای جون بودم از دستی میومدن سرعت رو زیاد میکردن که من بترسم . توی مغازه ها میری هر چقدر میخوای بریز و پرو کن کسی اخم نمیکنه چرا خرید نکردی از مغازه رفتی بیرون . هر جنسی بخری تا چندین ماه فرصت داری پس بدی و پولشو بگیری یا تعویض کنی . چیزی که من اومدم ایران و از مغازه خرید میکردم بیرون میرفتم برمیگشتم حاضر نبودن جنسی که خریده بودم رو برام تعویض کنن چه برسه پولمو پس بدن 

ماشینن ها الکی بوق نمیزنن تصادفی اصلا توی شهر نمیبینی . حتی توی جاده ها . چون قانون رعایت میشه . در صورتیکه ایران توی شهر کلی تصادف میبینی . کسی جرات نمیکنه مست رانندگی کنه در صورتیکه ایران خیلی جون ها مست بعد خوردن الکل رانندگی میکنن با سرعت بالا و باعث از دست دادن جون خودشون و خیلی از مردم دیگه میشن 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مثلا رو های تعطیل خیلی دخترا نصف شب مست و  با لباس های لختی از دیسکو میان بیرون برن خونه هرگز کسی مزاحمشون نمیشه 

به قول شوهرم میگه حالا اگه ایران بودن بهشون تجاوز کرده بودن سرشون رو هم بریده بودن 

دولتشون هم که تا بخوای مردمش رو ساپورت میکنه خدمات پزشکی برای همه رایگان ادامه تحصیل کلی کمک میکنه دانشجوها رو مثلا به هر کی دانشجو هست پول دانشگاهشون رو دولت میده کامل و هر سال برای دانشجو مبلغی در نظر میگیره هر سه ماه یکبار به حساب خود دانشجو میریزن که به عنوان کمک هزینه تحصیلی اش باشه چون داره درس میخونه و نمی توپه تمام وقت کار کنه . بعد هر وقت دانشجوها فارغ التحصیل بشن کار پیدا کنن درآمدشون از یک مبلغی بالاتر باشه اون پول رو به صورت قسط کم کم توی مدت سی سال به دولت پرداخت میکنن و هر ماه مبلغ خیلی ناچیزی از حسابشون کم میشه . افرادی هم که بیکارن و یا درآمدشون کم هست دولت ساپورتشون میکنه بهشون پول اجاره خونه میده و هر هفته خرج خورد و خوراکشون رو میریزه توی حسابشون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا من وقتی میام ایران از اون همه هرج و مرج توی خیابونا ، رعایت نکردن نوبت ، احترام نذاشتن به هم دیگه و برخوردای بد ادارات دولتی و منشی های دکتر و اینا با مردم ناراحت میشم . 

ای کاش واقعا روزی برسه همه مردم ما بهم احترام بذارن و دولت هم مردم و دانشجوها رو ساپورت کنه و برای همه امنیت باشه توی ایران 

وای عزیزم😭😭😭😭 حتما حتما مزار کوچلوشو درست کن که خراب نشع😔😔😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

وای ایران اومدم دکتر خدای من دکترهای معروف مریض هاشون رو چند تا چند تا داخل اتاق ویزیت میکردن . ببخشید همه گله ای میرفتن توی اتاق دکتر بعد یکی حرف میزد همه به دهنش چشم میدوختن و گوش میکردن 

اینجا به شدت میگن باید حریم خصوصی مریض رعایت بشه فقط بین دکتر و خود اون مریض هست . حتی پرستار و یا دکتر دیگه حق اومدن به داخل اتاق رو نداره وقتی مریض داره با دکترش حرف میزنه و درد دل میکنه و مشکلاتش رو میگه . بعد هم مریض هر چقدر می‌خواد با دکتر حرف بزنه دکتر حق نداره قطعش کنه بگه برو بیرون وقتت تموم شد مریض بعدی بیاد . من هر وقت میرم دکتر شاید خیلی طول بکشه مخصوصا متخصص بارداری با دکترم تا نزدیک یک ساعت هم می‌شد حرف میزدم هیچوقت دکترم نمیگفت بسه وقتت تموم شد ، ایران اومده بودم داشتم توضیح میدادم براش گفت وقتت تموم شد یک ربعت تموم شد نوبت مریض بعدی هست که اونم توی اتاق نشسته بود و با من گله ای وارد اتاق شده بود . 

اهان همه هم کار میکنن کنار هم 

مثلا میری فروشگاه میبینی خانمه پیر پیر با سر سفید داره کار میکنه 

دانشجوها اکثرا کار میکنن یکی دو روز در هفته و هم درس میخونن 

کلا همه پا به پای هم کار میکنن 

همسایه ها هم خیلی بهم احترام میذارن و هوای همو دارن حسابی 

والا من ایران میومدم میدیدم مامانم همسایه روبرویی اش رو نمیشناخت 

همسایه های ما موقع کریسمس و سال نو میلادی برامون کارت تبریک میندازن توی خونمون یا برامون شکلاتی گلی چیزی میارن 

خلاصه همه خیلی هوای همو دارن ، نژاد پرستی هم معنی نداره برعکس ایران که ما ایرانی ها چقدر افغانی ها رو با چشم خیارت میبینم حتی قومیت های مختلف ایرانی چقدر با هم لجن و برای هم جوک میسازن و همو تحقیر میکنن 

اوه چه همه توضیح دادم از منبر بیام پایین 

مرسی فدات شم از دلداری هایی که بمن میدی و این همه امیدواری  خدا دخترای نازش رو براش ببخشه  ...

السا جان یکی از همسایه  های ما ۴۳ سالش الان  ازدواج کرد یعنی نزدیک یه ساله هنوز نی نی نداره    .نمیدونم چه دعای برات کنم که دلت آروم بسه فقط از خدا میخام خودش بزودی دلتو شاد کنه و یه کاری کنه  که جبران همه نداشته هات باشه  حس میکنم دوقلو میاری 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
السا جان یکی از همسایه  های ما ۴۳ سالش الان  ازدواج کرد یعنی نزدیک یه ساله هنوز نی نی ندار ...

وای من با رحم داغونم چه طوری دوقلو بیارم رحم من خاک بر سرش کنن یک قلو رو زود بدنیا میاره چه برسه دو تا رو 

خدا کنه هدانا فقط یک بچه بیارم که حسرت مادر شدن به دلم نمونه فقط 

اهان یک چیزی که برای من ایران عجیب بنظر رسید این بود که از خیلی ها که بچه از دست دادن مثل ما شنیدم که میان زنی که بچه اش رو از دست میده میذارن کنار یک زنی که تازه زایمان کرده و بچه بغلش هست و خوشحال هست . مگر اینکه حالا طرف اتاق خصوصی بگیره 

وای این دیگه غیر قابل تحمله دور از انسانیت هست بخدا 

زنی که بچه از دست داده بذارن کنار زنی که بچه اش بغلشه . 

اینجا اصلا میبرن توی یک اتاق جدا و خصوصی و دور از بخش زایمان که صدای هیچ زنی که داره وضع حمل میکنه و یا صدای گریه نوزادی به گوش اون زن که بچه اش رو از دست داده نرسه و داغون تر نشه 

خدایا کی بود از بچه های اینجا بود نمیدونم یا گروه دیگه 

میگفت اومدن منو پیش زنی گذاشتن که زایمان کرده بچه اش بغلش بوده بعد میگفت اون زنیکه عوضی که زایمان کرده گفته پرده رو بکشین بچه امو این نبینه 

همچین چیزی فکر کنم 

واقعا چقدر بعضی ها بی رحمن بخدا