2777
2789
میدونم عزیزم محض سرگرمی همین انرژی مثبت خودش یه دنیاست من فکر میکنم دختر دار میشم برا بچه بعدی نمیدو ...

انشالله که میاری خدا بهت چهار تا بچه بده دو تا دختر دو تا پسر 

چه اسم های قشنگی هم انتخاب کردی 

اتفاقا من هر وقت پسر داشتم یکی از اسم های انتخابی ام ارسام بود 

توی این سالها همه دوست و آشنا خواهر برادرام دختر عمه ها پسر عمه هام بچه دار شدن بجز من 

هر وقت من بهشون اسم های انتخابی ام رو میگفتم میگفتن چه اسم های قشنگی 

حالا خیلی هاشون اسم های انتخابی منو رو بچه هاشون گذاشتن 

وقتی بچه هاشون رو صدا میکنن یک طوری میشم از این همه ظلم خدا در حقم دلم میگیره ازش 

وقتی برای بار اول حامله شدم مامانم فقط یک نوه داشت قرار بود نوه من بشه دومین نوه اش 

الان ماشالله مامانم کلی نوه داره و حسابی سرش شلوغه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدابزرگه چندبار اینجا گفتم یکی از اشناهای دورمون ۲۰ سال بچه دارنشد بعدش باردار شد یکیش تو۹ماهگ ...

فداتشم ممنونم عزیزم همچنین برا خودت و همه بچه ها 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
انشالله که میاری خدا بهت چهار تا بچه بده دو تا دختر دو تا پسر  چه اسم های قشنگی هم انتخاب کردی ...

هزار ماشالله خدا زیادشون کنه و بچه های تو هم جزوشون باشن.آمین ای خدای بزرگ دل مامان السا رو که غریبه شاد کنه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیزم خدابزرگه چندبار اینجا گفتم یکی از اشناهای دورمون ۲۰ سال بچه دارنشد بعدش باردار شد یکیش تو۹ماهگ ...

مرسی فدات شم از دلداری هایی که بمن میدی و این همه امیدواری 

خدا دخترای نازش رو براش ببخشه 

منم دیگه چیزی به چهل سال نمونده الان 39 سالمه دیگه فرصتی نیس بعد چهل سالگی کیفیت تخمک ها میاد پایین حسابی 

ریسک بچه مشکل در. زیاد میشه . توی پیری دیگه بچه میخوام چیکار . بچه چه گناهی کرده مادر پدر پیر داشته باشه دیگه باید قسمش همش بشه به ارواح خاک مادر و پدرم قسم 

من بچه توی پیری نمیخوام اگه خدا خواست بده تا یکی دو سال دیگه نهایتش بده وگرنه دیگه نده 

مامانم چهل سالش بود نوه دار شد 

اونوقت من هنوز هیچی نقطه سر خط هستم هنوز بعد این همه سال اقدام و بارداری 

انشالله که میاری خدا بهت چهار تا بچه بده دو تا دختر دو تا پسر  چه اسم های قشنگی هم انتخاب کردی ...

فداتشم اتفاقا برا اونا هم انتخاب کردم   خیلی پررو هستم میدونم الکی به خودم امید میدم یه دختر و پسرم آرسام و مهرسا یه جفت دیکش پارسا و السا ، وقتی به قولا قسمتمون نباشه نیست ک نیست انشالله دودتا جوجه ناز میاری تک بشه تو همه نوه های مامانت 

من تمام ختم های دنیا رو برداشتم قبلا نشد که نشد 

زیارت عاشورا ک فکر کنم اندازه موهای سرم ختمش رو برداشتم قبلا ها 

مرسی فدات شم از دلداری هایی که بمن میدی و این همه امیدواری  خدا دخترای نازش رو براش ببخشه  ...

خوشم میاد در حالی که درد دل میکنی و از غم هات میگی تو حرفات طنز هم به کار میبری😄😄این ینی روحیه قوی داری و واقعا هم همینه که فقدان ۴ تا بچت رو تاب اوردی..من که دلم واست روشنه.بعدم ما رو با مامانامون مقایسه نکن همه چی فرق کرده علم انقدر پیشرفت کرده که خانوما تو ۵۰ سالگی هم باردار میشن..توکل به خدا..انشالله همسرت راضی بشه و دوباره اقدام کنی

نمیدونم چط،ر میشه این تاپیک رو سیو کنم که گم نکنم  یکبار گمش کردم وای هر چی سرچ میکردم پیدا نم ...

عزبز دلم بزن رو مربع ذخیره کن هروقت گمش کردی البته ما همیشه هستیم نبودی  صدات میکنیم. بعد رفتی نی تی سایت من اونجا تاپیکهای دخیره شده را میبینی 😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
فداتشم اتفاقا برا اونا هم انتخاب کردم   خیلی پررو هستم میدونم الکی به خودم امید میدم یه دختر ...

به به چه اسم های قشنگی 

منم خیلی دلم میخواست کلی بچه داشتم بعضی وقتا فکر میکنم میگم چه خوب بود الان همه اشون بودن 

دختر اولم الان ۸ سالش بود ‌پسرام هم ۴ سال و ۳ سال بودن و دختر اخریم هم ماه دیگه بدنیا میومد 

چقدر خوب می‌شد چهار تا بچه قد و نیم قد داشتم 

تو که فرصت داری ارسام جون حتما بچه زیاد بیار 

من دیگه فرصت حتی برای یک دونه هم ندارم 

عزبز دلم بزن رو مربع ذخیره کن هروقت گمش کردی البته ما همیشه هستیم نبودی  صدات میکنیم. بعد رفتی ...

مرسی عزیزم ذخیره کردم 

نی نی سایت خیلی تغییر کرده اخه  

من سال نود و یک عضو شدم از سال نود و سه هم دیگه نیومدم 

به به چه اسم های قشنگی  منم خیلی دلم میخواست کلی بچه داشتم بعضی وقتا فکر میکنم میگم چه خوب بود ...

شوخی میکنم عزیزم از غم و غصه زده سرم چرت و پرت میگم من بعدی بیارم میشه شکمم چهارمم نهاین هنر کنم خدا دیگه نگیره و بهم ببخشه دو تا بیارم اونم با این وضعم چهار تا پیشکش ، میگم الان ک شوهرت راضی نمیشه نمیتونی حداقل تخمک هات ذخیره کنی ک داشته باشی 

ارسام جون پس گیرایی ات خوبه رحمت اسپرم. و رو هوا میزنه 

انشالله که همون طور با اون همه مراقب های شیر نرت باردار شده باشی 

یک بی بی بزن 

من تمام ختم های دنیا رو برداشتم قبلا نشد که نشد  زیارت عاشورا ک فکر کنم اندازه موهای سرم ختمش ...

عزیزم یه چیزی میگم میشه دوباره برگردی به خدا عبادت  خدا ارحم اراحمینه ..السای عزیز شما  چهار فرشته بهشتی دارین  که دم در بهشت منتطرتن شما جایگاه بزرگی پیش خدا داری .من میگم اون  پسرم که فرشته شد با ارزشترین  دارایی منه تنها کسی هست که میتونه  به دادم برسه شفیعم بشه دستمو  بگیره        دعا میکنم خدا یه نی نی سالم صالح زیبا بزاره تو بغلت  وعمر  طولانی و با عزت بهش بده......

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

روزی ۷۸۶ بار گفتن :بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم و بعدش ۱۳۲ بار صلوات

اینتعداد نباید یدونه ک یا یدونه زیاد بشه.

تو آیه:بسم الله الرحمن الرحیم اسم اعظم خدا هست  با اخلاص و ایمان واقعی بخونید من معجزه اش رو دیدم.دستور یه عارف ربانی و بزرگه