2777
2789
اگه تو اقدام باشی که بهتره چیزی نخوری شاید یه وقتی باردتر بودی ولی اگه جلوگیری داری زعفرون و دارجین ...

جلوگیری طبیعی دارم ولی شوهرم مثل یه شیر نر حواسش هست    ولی تهوع هم دارم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسمش چیه؟کدوم شهر؟

اسمش دکتر تیزرو تو ارومیه هست

تو نت هم سرچ کنی بهترین دکتر نازایی اسمشو میاره

دکتر منتظر هم بعد از اون بهترین دکتر تو این زمینه هست که هردوتاشون تو ارومیه هستن بخاطر اینکه به مرز نزدیکن از عراق و ترکیه مریض دارن دیگه شهر دیگه نمیرن

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
خدا نکنه عزیزم.این شد تنها یادگاری پسرم.رفتم گریه کردم گفتم حداقل بیا به خوابم...خواب دیدم تو بیمارس ...

خب از همین امروز شروع کن به زیارت عاشورا خوندن و خوردن یه سیب 

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
خب از همین امروز شروع کن به زیارت عاشورا خوندن و خوردن یه سیب 

اتفاقا از اول محرم شروع کردم.ولی حکمت سیبو نمیدونم.ولی از این به بعد هرروز میخورم.انشالله به حرمت زیارت عاشورا به آرزوم برسم البته همرا همه شما عزیران

فدای دلت مال شما سختتره.نمیدونم چی بگم

من که از پوست کلفتی خودم در عجبم نمیدونم چطور هنوز زنده ام

اون روز خواهرم میگه پاشو ایران بیا پوند گرون هست با خودت بیار یکم بخودت برس برو ژل و بوتاکس تزریق کن زیر چشمات و پیشوتی ات رو خط افتاده برات بیا اینجا یکم بخودت برس فدای سرت بچه نداری 

گفتم من باید پولام رو با خودم بیارم اونجا برم یک قبر جا برای خودم بخرم اول که اگه مردم با این همه غصه ای که توی این سالها خوردم حداقل یک قبر جا داشته باشم و پول هزینه حمل جنازه ام رو از اینجا به ایران کنار بذارم که خیلی گرونه و بعید میدونم شوهرم این پول رو بده که جنازه ام رو بفرستن ایران پیش خانواده ام . ژل و بوتاکس میخوام چیکار 

خواهرم میگه دیونه ای چقدر ناامیدی 

گفتم تو بجای من بودی ناامید نبودی . با اون سن کم ات فقط دو سال بچه دار نشدی افسرده گی گرفته بودی با همه قطع رابطه کرده بودی 

من چطور غصه نخورم ، حتی جرات نمیکنم عکس بچه کسی رو توی اینستا لایک کنم یا پیغام بذارم میگم یکوقت نگن چشمتون زدم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
من که از پوست کلفتی خودم در عجبم نمیدونم چطور هنوز زنده ام اون روز خواهرم میگه پاشو ایران بیا پوند ...

دلم میگیره از این حجم غم و غصه مون از اینکه انگیزه هیچی نداریم منم همینطورم میفهمتت ولی دور از جونت روزای خوب ما هم میرسه بالخره

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من که از پوست کلفتی خودم در عجبم نمیدونم چطور هنوز زنده ام اون روز خواهرم میگه پاشو ایران بیا پوند ...

عزیزم خدابزرگه چندبار اینجا گفتم یکی از اشناهای دورمون ۲۰ سال بچه دارنشد بعدش باردار شد یکیش تو۹ماهگی بندناف خفش کرد یکیش موقع تولد فوت شد یکیشم زایمان زودرس کرد تو۶ماهگی.اللن ۴۰ساله شده ولی یه دختردوساله داره وبازم حامله اس هفت ماهشه بازم دختره.‌.

انشالله انشالله شما و ارسام جونم بزودی دامنت سبز میشه.چله زیارت عاشوار بگیر میگن خیلی مجربه

جلوگیری طبیعی دارم ولی شوهرم مثل یه شیر نر حواسش هست     ولی تهوع هم دارم

🤣🤣🤣🤣🤣شیر نر🤣🤣غش کردم از خنده..تهوع از علائم سندروم پیش از قاعدگی هم میتونه باشه.ولی کلا ریسک نکن چیزی نخور و منتظر بمون

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست