2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کامل درکت میکنم منم دوسال پیش توهمون مرکزی ک رفتم سونو تشخیص جنسیت و گفت پسره باکلی شوق وذوق ا ...

ممنون ملیسا جان...همین الان از مطب دکتر اومدم بیرون.. سونو و آزمایشا رو براش برده بودم..سونو رو میدیم اشک میریختم.. بعد از همه اینکه دکتر بررسی  گفت روند بارداریت عالی بوده... وزن بچه و شرایطه دیگش نه در حدخوب در حد عالی بوده...و بدتر که هیچ دلیلی واسه این اتفاق نیست...دارم میسوزم... شوهرم الان کلی گریه کرد.. منم همینطور😢😢😢😢 الانم بهم گفته واسه بارداری بعدیت باید هپارین بزنی البته ی سری آزمایش واسم نوشته باید انجام بدم و تاکید کرد حداقل ۴ ماه باید صبر کنم بعد اقدام😔😔😔

@mary_ryan    

ممنون ملیسا جان...همین الان از مطب دکتر اومدم بیرون.. سونو و آزمایشا رو براش برده بودم..سونو رو میدی ...

الهی بگردم خدا بهتون صبر و آرامش بده.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
آخه من دخترام شدن دوتا شما یکی داری امید داری بعدیت پسر بشه وبچت برگرده براهمین اینو میگی من دیگه شا ...

خدا حفظشون کنه. انشاله اگه خدا صلاح بدونه دوباره پسرامونو بهمون برمیگردونه منم دیگه شدم ۳۴ساله این میشه دومین سزارین دیگه بعید میدونم فرصت بارداری داشته باشم تا خدا چی بخواد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ان شااله پسرت بازمیادبعلت

ممنون عزیزم  

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ممنون ملیسا جان...همین الان از مطب دکتر اومدم بیرون.. سونو و آزمایشا رو براش برده بودم..سونو رو میدی ...

عزیزم.دیگه به گذشته فکر نکن.اگه خدایی نکرده مشکلی بود ک باعث سقط بچهات میشد بهتر بود؟ بازم خداراشکر ک مشکلی نداری ان شااله بارداری بعدیت بدون مشکل هست.ازمایش ایمنی انعقادی نوشت؟