💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ان شااله که زایمان راحت داشته باشی. صحیح و سالم پسرتون به دنیا بیاد و به آغوش بگیری و عم ...
دخترم 32هفته با یه کلیه به دنیا اومد روند درمانش توی nicu خوب بود و مرخص شد... میگم خیلی قوی بود،زود گردن گرفت حتی واکسن دو ماهگی شم زدیم اصلا اذیت نکرد، ولی توی سه ماهگی یهو دچار یه عفونت ناشناخته شد و در عرض دو روز... گفتن شوک سپتیک که توی بچه های نارس بیشتر اتفاق میفته
تو رو خدا دلت به حال اون شوهر طفلیت بسوزه.اینجوری نکن اون گناه داره بخدا.مردا تو خودشون میریزن
مری نمیدونی امروزچی کشیدم من نفسای اخرمه خودمم میفهمم جونی توبدنم نیست امروززانوزدم دادمیزدم امام حسین چراجوابمونمیدی بچم همین جاهاست زیریه خروارخاک انوقت من زندم ای خداچه کردبامن بازم شکرش
ببخشیداذیتتون میکنم نمیدونیدچی تودلمه جهنم امروزدوقدمی بچم بودم ولی فقط زمین وچنگ میزدم
نه عزیزم راحت باش من ب خاطر خودت میگم خودتو اذیت نکن انقد باور کن منم ک میدونم قبرش کجاس توانشو ندارم برم ببینم دلمو خوش گردم ب همون تصویری ک ازش تو ذهنمه