2777
2789
دوستای گلم تو اخبار دیدین یه پسر۸ساله روتو استادیوم برق گرفته فوت کرده...یه لحظه فک کنین چقد غم ما پ ...

اره عزیزم درسته ولی خیلی سخته انتظارمن بخامم بچه دارنشم نبایدازخونه بیرون برم چون بچه میبینم یاهمسایمونوحالم‌ بدمیشه ازحال میرم

دوستای گلم تو اخبار دیدین یه پسر۸ساله روتو استادیوم برق گرفته فوت کرده...یه لحظه فک کنین چقد غم ما پ ...

افرین خیلی حرفات قشنگ بود..با اینکه همه اینا رو خودم بهش ایمان دارم ولی شنیدنش از زبون دیگران(اونم کسایی که هم درد هستین)به آدم قوت قلب بیشتری میده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم درسته ولی خیلی سخته انتظارمن بخامم بچه دارنشم نبایدازخونه بیرون برم چون بچه میبینم یاهمسای ...

شما که نمی تونین تا آخر عمر بچه دار نشین چون هر آدمی دوست داره بچه داشته باشه بخصوص بعد از دست دادن یه بچه..تو همچنان اون اعمالی که گفتم رو انجام بده و دعا کن و توکل به خدا و توسل به امام حسین کن.بخدا یه روز که بی خبری بی بی تست میزاری میلینی بارداری..به زودی اون اتفاق میوفته.حتما خدا صلاح تو و همسرتو بهتر میدونه.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مهرا جان، به این فکر کن، خدا خودش داد و خودش گرفت. بچه در هر سن و سالی عزیز است. ولی دلت رو بزار جای مادرهایی که بچه شون رو بغل کردند، بوسش کردند، شیر دادند....

شما هنوز وقت دارید که دوباره اقدام کنید، اینکه تخمکهات دوماه قبل آزاد نشده، کاملا طبیعیه، چون شما سز کردی، همین که الان به شرایط طبیعی برگشته ، معلومه شما دختر قوی و سالمی هستی که بدنت زود به حالت طبیعی برگشته.

اینقدر ناامید نباش، به روز اولی که به شوهرت بله دادی و ازدواج کردید، فکر کن!!! ایا واسه بچه ازدواج کردی که الان اینقدر خودت و شوهرت رو اذیت میکنی؟!!!!

بله بچه خیلی عزیزه، اما به این فکر کن ما که بزرگ شدیم و رفتیم سر خونه و زندگی خودمون، کی کنار پدر و مادرمون مونده؟!! خودشون!!!

منظورم اینکه که اول و آخرش کسی که همیشه باهات می مونه و کنارت هست، همسرته!

بچه هااا میشه واسه نی نی دوست من دعا کنید افتاده ب لک بینی تازه باردار شده دکتر گفته ۱۰ درصد امکان داره برات بمونه،،، خدا منو ببخشه وقتی فهمیدم حامله اس آه کشیدم ،،، تو رو خدا دعا کنید صحیح و سالم براش بمونه وگرنه عذاب وجدان  ولم نمیکنه😢😢😢😢😢

خدایا شکرت❤

همسایه ما، برامون تعریف کرد که چند سال تلاش کردند بچه دار بشند، تمام آزمایشهای مربوط رو هم انجام دادند اما نشد، خانمه مشکل داشت. دیگه دکترش گفت باید میکرو کنید.

اینها هم قبول کردند، تصمیم گرفتند قبلش خونه شون رو عوض کنند و شرایط رو برای بعد میکرو و بارداری آماده کنند.

همه این کارها رو در عرض سه ماه انجام دادند و وقت میکرو هم واسه ۳ ماه آینده بود. وقتی واسه میکرو رفتند، توی ازمایشاتی که اون روز گرفتند، گفتند خانم شما بارداری، اون هم ماه اول.

الان بچه شون یک سالشه. این یعنی هر وقت خدا صلاح ما رو میدونه و وقتشه، ان شااله  اتفاق میافته.

من هر وقت دلم میگیره با فکر کردن به این داستانها دلم آروم میشه.

اره عزیزم درسته ولی خیلی سخته انتظارمن بخامم بچه دارنشم نبایدازخونه بیرون برم چون بچه میبینم یاهمسای ...

عزیزم نا امید نباش، من دوازده ساله چشم انتظارم هیچ مشکلیم نداشتم ولی باردار نمیشدم شوهرم خیلی فهمیدس ولی کنایه های بقیه خیلی زجر داشت، ولی نا امیدنشدم، میفهمم چی میگی،از کنار مغازهای سیسمونی رد میشدم با حسرت نگاه میکردم بچهارو توخیابون میدیدم حسرت میکشیم ولی بازم میگفتم خداروشکر، اون دوستمون گفت جاریم بچه دار شده نرفتم ، ولی من رفتم سنگ تموم گداشتم براش خیلی وقتا کار داشت بچشو نگه میداشتم جاریم بعد من ازدواج کرده کرده بود ، یک روز خواهرشوهرام بهش گفته بودن بچتو نبر خونه فلانی اونا بچه دار نمیشن یه بلای سر بچت میارن دلم خیلی شکست ولی بازم کفر نگفتم خداروشکر کردم.توم نا امید نباش شاید تا الان اگر مادر نشدیم مصلحت نبوده 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

عزیزم میدونم سخته ولی رو خودت کار کن،، انجوری بدتر خودتو از بین میبری منم اینجوری مثل شما بیتابی میکردم حتی تو ۲۹ سالگی عرص این ۴ ماه موهام سفید شده،،، ی روز شوهرم گف ازت سرد شدم با این رفتارات تو فکر میکنی بچه من نبوده و دل من نسوخته و کلی حرفای دیگه و..... ب خودم اومدم ، الان میرم باشگااه حالم خیلی بهتره،،، خدا خودش گفته از جایی ک گمان نمیکنید روزی میدهم ،،، اینجا منظورش از روزی فقط مادیات  نیست قطعاااا ی وقتی  ک فکرشو نمیکنیم نی نی ما هم ک روزی مونه رو هم میده..با این کارا نقطه ضعف فقط دست دیگران میدی

جای من باشی چکار میکنی دو تا فامیلای نزدیکم باردارن وقتی فهمیدم بغض کردم و گریه کردم و حسودیم شد و الان میگم خدایا من داغ بچه دیدیم خیلی سخته  نی نیاشونو حفظ کن فقط و از ته قلبم خوشحالم

خدایا شکرت❤
عزیزم نا امید نباش، من دوازده ساله چشم انتظارم هیچ مشکلیم نداشتم ولی باردار نمیشدم شوهرم خیلی فهمیدس ...

👌👌👌👌 قطعا خدا جواب قلب پاکتو میده ،،،، منم واسه تولد بچه جاریم بهترین کادو رو گرفتم .. شاید خدا بخاطر خوشحالی اون بچه ب منم رحم کنه،،

خدایا شکرت❤
👌👌👌👌 قطعا خدا جواب قلب پاکتو میده ،،،، منم واسه تولد بچه جاریم بهترین کادو رو گرفتم .. شاید خدا ...

من فرودین باردار شدم ، سپرده بودم بخودش اصلا بهش فکر نمیکردم میگفتم شد شد نشدم نشد ، در عین نا باوری فرودین باردارشدم بدون هیچ قرص دارویی ولی متاسفانه هفته شش رشدش متوقف شد سقط شد، دوماه استراحت کردم دوماه اقدامم ماه پیش نشد این ماهم روز قبل موعدم یعنی ۲۵ لکه بینی افتادم چون همیشه هم دو روز قبل پری لکه میبینم گفتم این ماهم نشد یکم ناراحت شدم ولی خودمو جمع جورکردم بعد دوروز لکه بینی قطع شد بی بی زدم مثبت شد، توکل بخدا اگر این بچه تو تقدیرم باشه میمونه من خیلی استرس داشتم ولی شما دوستان، مهرا جون شما منو دلداری دادی که توکلم بخدا باشه حالا خودتم توکلت بخدا باشه هر چی اون بالایی بخواد همون میشه

من فرودین باردار شدم ، سپرده بودم بخودش اصلا بهش فکر نمیکردم میگفتم شد شد نشدم نشد ، در عین نا باوری ...

خیلی خوشحال شدم 😍😍😍😍،،،انشاالله ک خداحفظش کنه و  بمونه برات عزیزم،،، من تا چن  روز پیش همش داشتم کفر میگفتمو میگفتم چرا من ولی با این تاپیک آشنا شدم و کساییو دیدم ک شرایطشون از من بدتره و صبورترن  ،،، انگار ی تلنگدر بود برام ،،،

خدایا شکرت❤
خیلی خوشحال شدم 😍😍😍😍،،،انشاالله ک خداحفظش کنه و  بمونه برات عزیزم،،، من تا چن  روز پیش ...

مرسی عزیز دلم دعا کنید برام که ایندفعه صحیح سالم باشه و بمونه، انشالله خداوند به هممون فرزندی سالم و صالح بده، واقعا منم درست با این تاپیک چند شب پیش اشنا شدم و فک میکردم این ماهم باردار نیستم ، درد دل بچهارو خوندم واقعا خیلی ناراحت کننده بود انشالله همه به ارامش برسیم