2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروزم زدم عزیزم اره بعد یکی دو دقیقه خط افتاد تی از دیروز یکم پر رنگتر

الهی به این ماه عزیزخدابرات حفظش کنه سالم بغلش کنی خوشبحالت میگن دعازن باردارمیگیره دعاکن منم زودحامله شم خیلی بی قرارم

بچه هااا میشه واسه نی نی دوست من دعا کنید افتاده ب لک بینی تازه باردار شده دکتر گفته ۱۰ درصد امکان د ...

ماهاهمه دلسوخته ایم تواه نکشیدی که راضی نبودی بچش طوری بشه خودتوسرزنش نکن دعاکن براش بمونه صدقه سرش بتوهم بده

الهی به این ماه عزیزخدابرات حفظش کنه سالم بغلش کنی خوشبحالت میگن دعازن باردارمیگیره دعاکن منم زودحام ...

انشالله عزیزم اتفاقا باور میکنی میخوام عروب برم امامزاده نزدیک خونمون خودم این ماه رفتم کلی دعا کردم نماز خوندم ، وقتی حاجت داری به سه گوشه مقبرش نماز میخونی یک گوششو نگه میداری تا حاجتت براورده شه ، با خودم عهد کرده بودم امروز به نیت تموم بچهای تاپیک مخصوصا شما برم نماز بخونم گلم ، حتما موقع اذون مغرب میرم انشالله خدواند خودش هممونو حاجت روا کنه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

انشالله خداوند به دل سوخته هممون نگاه کنه ، ههمون خوشحال باشیم با نی نی تو بغل بیایم تاپیک بزنیم اینجا از شیطونیاشون بگیم به این روزا بخنیدیم

بچها ما تو یه گروه قانون جذبیم ،گروهمون تو واتساپه خیلی ویسههای خوبی میزارن مدیر گروه هممونم بچهای نی نی سایتیم کتابهای قانون جذب صحبتهای استاد شریفی ، من باور نداشتم ولی چند روزه دارم گوش میدم واقعا به ارامش رسیدم از شنبهم همه باهم دفتر ارزوهامون باز میکنیم اگر دوست داشتین دوستی بدین شمارتونو بدین میدم به مدیر گروه تا دعوتتون کنه 

ازمایش خون چند روز رد شه نشون میده بنطرتون شنبه برم خوبه که بعدش با اطمینان برم دکتر

اره عزیزم خون ازبیبی زودترنشون میده البته بیبی مثبت آزمایش خون نمیخادمنم سردخترمادرمردم آزمایش ندادم بیبی مثبت شدرفتم دکتر

انشالله عزیزم اتفاقا باور میکنی میخوام عروب برم امامزاده نزدیک خونمون خودم این ماه رفتم کلی دعا کردم ...

منودعاکن خیلی ناراحتم قلبمم ازاسترس دردمیکنه خیلی محتاجدعام منم امشب به شوهرم گفتم ببرتم شاه عبدالعظیم دلم خیلی پر 

منودعاکن خیلی ناراحتم قلبمم ازاسترس دردمیکنه خیلی محتاجدعام منم امشب به شوهرم گفتم ببرتم شاه عبدالعظ ...

خیلیم عالی، ماروهم دعا کن عزیزم