2777
2789
ماری، هدانا، حرفاتون درسته. سه ماه اول خیلی مهمه😔. واسه من این روزها خیلی مهمه، چون ۳۷ سالمه و منتظ ...

استرس نداشته باش هر چر بیخیال تر باشی راحت تری ،، من خواهر شوهرم از ماه اول تا روز زایمانش در حال کار کردن بود اونم کارهای سخت ماشاالله بچش هم صحیح و سالم دنیا اومد ،، چرا چون اولن هیچ مشکلی نداشت بعد هم اصلن استرس نداشت،، گر نگه دار من آن است ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

خدایا شکرت❤
مرسی عزیزدلم اخ که اسمش میادتمام وجودم میسوزه

منم مثل تو بودم .. اسم پسرمو کسی نمیدونست ولی وقتی این اتفاق افتاد همسرم ب خانوادهامون گفت . تا ی مدت وقتی میگفتن دلم اتیش میگرفت مخصوصا بچه ها .. تا برام عادی شد تصمیم گرفتیم مزارشو سنگ کنیم رفتیم سفارش دادیم وقتی گفت اسم و گفتم 😔😔😔

برای اینکه روحیه مو حفظ کنم مثلا اشک نریزم اما انگار ظاهرم خیلی داغون بود ک همسرم ترسیده بود ..

روزی ک اسمشو روسنگ دیدم انگار روز اول بود ک از دستش دادم و ب همون اندازه باورم شد ک دیگه برنمیگرده ... اخه وقتی بخاک میسپردنش من نبودم بخاطر همین 😢😢

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ینی بچه ای که فقط کلیه هاش کیست داره هم اجازه سقط میدن؟

نه عزیزم منم بدون مجوز سقط کردم چون 24 هفته بودم

یا دوتا باید هیدرونفروز شدید باشن یا دوتا پر کیست باشن که مجوز بدن چون میدونن بچه زودتر از بین میره

اینجور بیماری که بچه و خونواده ذره ذره از بین میرنو مجوز نمیدن متاسفانه

منم ۳۶ سالمه ، بچه اولم اردیبهش سقط شد خداکنه اگر خدا مصلحت دونسته مادر شدم با این بیفکری من براش ات ...

عزیز دلم با خط کمرنگ بیبی چک احتمال زیاد بارداری مبارک باشه

نگران زعفرانم نباش ایشا... چیزی نمیشه

عزیز دلم با خط کمرنگ بیبی چک احتمال زیاد بارداری مبارک باشه نگران زعفرانم نباش ایشا... چیزی نمیشه

فدات بشم خدا کنه، یعنی میشه معجزه باشه و باردار باشم، اشکام بند نمیاد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
استرس نداشته باش هر چر بیخیال تر باشی راحت تری ،، من خواهر شوهرم از ماه اول تا روز زایمانش در حال کا ...

مرسی الناز جان.🌹🌹

من هم  باور دارم، گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد👍❤

فدات بشم خدا کنه، یعنی میشه معجزه باشه و باردار باشم، اشکام بند نمیاد

انشا...بارداری دوخط کمرنگ بارداری دوروزدیگه دوباره بیبی بزنی میبینی پررنگترم میشه قدمش مبارک دست راستت زیرسرهمه ماها

انشا...بارداری دوخط کمرنگ بارداری دوروزدیگه دوباره بیبی بزنی میبینی پررنگترم میشه قدمش مبارک دست راس ...

ممنون دو روز دیگه تکرار میکنم، چون دیروز تازه موعدم بود ، بنطرتون اون لک بینی تو این دوروز پری نبوده اون زعفرون خوردنم چیکار کنم ،بنطرتون اگه باردار باشم چیزی نشده، 

ممنون دو روز دیگه تکرار میکنم، چون دیروز تازه موعدم بود ، بنطرتون اون لک بینی تو این دوروز پری نبوده ...

نه عزیزم. اگه بخواد بمونه،  با زعفرانی که خوردی هیچی اش نمیشه. نگران نباش و صبر کن

نه عزیزم. اگه بخواد بمونه،  با زعفرانی که خوردی هیچی اش نمیشه. نگران نباش و صبر کن

خدا کنه از استرس دارم میمیرم بعد دوازده سال که چشم انتطارم خدا خودش کمکم کنه

ممنون دو روز دیگه تکرار میکنم، چون دیروز تازه موعدم بود ، بنطرتون اون لک بینی تو این دوروز پری نبوده ...

نه  عزیزم اونکه داده بخادنگه میداره زعفرانم هیچ کارس منم لک داشتم قبل پریودم بعدقطع شدچندوقت اقدام بودی؟