2777
2789
تو روخدا کمکم کنید پس این لک بینی چی بود درست زمان پریودم ، اخه لک لانه گزینی که قهوه ای نیست میگن ق ...

استرس نداشته باش. زعفرون رو که خوردی و نمیشه کاریش کرد. پس فقط اروم باش و یکی دو روز صبر کن بببین چی میشه. امیدوارم که اگه باردار هستی، و جنین سالم باشه. چند لکه و قطره خون هیچی نیست

دکترم به من گفت سه ماه اول همه یا هیچ است. یعنی اگر جنین بمونه یعنی هیچ تاثیری نگرفته و اگه تاثیری ببینه هم از بین میره.

ماری، هدانا، حرفاتون درسته. سه ماه اول خیلی مهمه😔. واسه من این روزها خیلی مهمه، چون ۳۷ سالمه و منتظر بچه اولم هستم که بیاد و به زندگی ما شادی بیاره.

من حتی امروز استرس گرفتم که اگه لقاح انجام شده باشه، امروز هم نباید توی اتوبوس می نشستم.

واقعا نمیدونم چکار کنم😥😥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماری، هدانا، حرفاتون درسته. سه ماه اول خیلی مهمه😔. واسه من این روزها خیلی مهمه، چون ۳۷ سالمه و منتظ ...

عزیز دلم کاش ایران بودی خیلی راحتتر بودی با دکترت صحبت کن ببین چه میگه با مسول کلاسات حرف نزدی از وصعیتت نگفتی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

باران جان حداقل به خودت استرس نده 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیز دلم کاش ایران بودی خیلی راحتتر بودی با دکترت صحبت کن ببین چه میگه با مسول کلاسات حرف نزدی از وص ...

نه، چی بگم. نمیتونم بگم توی اقدام. کارشون مسخره است😔

از صبح فقط دارم با خدا حرف میزنم که ای خدا کن فیکون تویی، همه چی به خواست خودته، خودت کمکم کن. اگه تو بخوای و به صلاحم باشه با هزارتا از این تکونها هیچ اتفاقی نمی افته😥

فقط توکل به خدا و پناه میبرم به خدا. 🙏🙏🙏

صبر میکنم تا ببینم چی میشه. برام دعا کن هدانا جان که خود خدا راهی جلوی پام بذاره.

گر نگه دار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🙏🙏

ماری، هدانا، حرفاتون درسته. سه ماه اول خیلی مهمه😔. واسه من این روزها خیلی مهمه، چون ۳۷ سالمه و منتظ ...

منم ۳۶ سالمه ، بچه اولم اردیبهش سقط شد خداکنه اگر خدا مصلحت دونسته مادر شدم با این بیفکری من براش اتفاقی نیفته

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
فقط توکل به خدا و پناه میبرم به خدا. 🙏🙏🙏 صبر میکنم تا ببینم چی میشه. برام دعا کن هدانا جان که خو ...

چشم حتما اتفاقا داشتم همین  جمله را تکرار میکردم..راستی میتونی تو کلنیک سایت هم سوالتو بپرسی   منم پرسیدم منتظر جوابم

خوشبحالت منکه قبربچمونمیدونک

مهم اینه ک دلت پیششه و داری برای بارداری مجددت روحیه و جسمتو اماده میکنی اینا باعث میشه دخترتم کمکت کنه مطمئن باش .ببین چقدر بهتر شدی از روزای اولت . . در نا امیدی بسی امید است ..

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
فقط توکل به خدا و پناه میبرم به خدا. 🙏🙏🙏 صبر میکنم تا ببینم چی میشه. برام دعا کن هدانا جان که خو ...

فقط استرس نداشته باش توکلت به خدا باشه

مهم اینه ک دلت پیششه و داری برای بارداری مجددت روحیه و جسمتو اماده میکنی اینا باعث میشه دخترتم کمکت ...

نه عزیزم این ماه باردارنشم دوباره همون آش وهمون کاسه خیلی داغونم 

اره. کلا از یه شهر، میام یه شهر دیگه😥 من ایران زندگی نمیکنم. دانشگاهم توی یه شهره و خودم توی یه شه ...

اگه مشکلی نداری یعنی لک بینیو اینا و  از نظر جسمی فک نکنم اشکال داشته باشه...

خدایا شکرت❤