2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه هیچ مادرشوهری به عروسش نمیگه دستت زیرسردخترم اونادخترخودشونوازهمه بهترمیبینن منم ازهفته پیش ر ...

اره منم دیگه نرفتم خونشون خیییلی کم میرم اصلن هر جایی حالم بد میشه نمیرم .چقدر زندگیم راحتتر شده اینجوری .کاش زودتر اینکارو کرده بودم ولی لامصب دست از سرم برنمیداشتن انگار راحت شدن .برق چشاشونو هیچوققت یادم نمیره.مگه بچم چیکارشون میکرد.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
آمین عزیزم.ارسام چله زیارت عاشورا و دعای علقمه رو بخون بخدا جواب میگیری.الان خواهرم زنگ زد ما هر سه ...

منم پارسال چله زیارت عاشورا برداشتم و باردار شدم من نمیدونم حق شناس چجوریه ولی اونکه من میخوندم وقتی ب سلامش میرسی ۱۰۰ بار سلام و وقتی ب لعنش میرسی ۱۰۰ بار لعن از اول محرم تا اربعین خوندم ه ر شب فک کنم ،، چند وقت بعدش باردار شدم ،،، ی تاپیکی هم همینجا بود با قانون جذب باردار شوید خیلی خوب بود یعنی الانم هس تو سرچ بزنین میاد طبق اونم پیش میرفتم

خدایا شکرت❤
انشا...دوتاش باشه منکه دخترازدست دادم میفهمم چقدرسخته نداشتنش همشم نگرانم خدابهم دخترنده

منم میترسم خدا بهم دختر نده،، مال منم دختر بود وای ک وقتی دیگران بهم میگن اشکال نداره انشاالله اینسری ی پسر کاکل زری بیاری دلم میخواد خفه شون کنم 

خدایا شکرت❤
زنده باشه پسرت توبچه داری عجله نکن بزارمشکلت حل شه من بدبخت ندارم همش تنهام یه اتاق جلوچشممه باتخت و ...

اخ عزیزم داری میگی یاد دوستم افتادم باهم حامله بودیم بچش زایمان زودرس شد و نموند به من نگفت تا نگران نشم چه دل بزرگی داشت .بعد من میخواستم تخت بخرم قربونش برم عکساشو برام میگرفت میفرستاد ولی خداروشکر الان یه دختر ناااز تو بغلشه .انشالله برا شمام اینجوری میشه.

اره عزیزم ممنون چند شبه خودم و شوهرم میخونیم ، انشالله ک حاجتتون میگیرید خدا تو قلب ادماست عزیزم خدا ...

اره عزیزم.خواهر بزرگم فقط یه پسر ۲۰ ساله داره و کلا خودش و همسرش بچه دلشون نمیخواست چون ایده ال گرا هستن که بچه باید همه امکاناتو داشته باشه و ..الان همه چی برای پسرش فراهمه ولی تنهاست..حالا خواهرم که دیگه بچه نمیخواد عاشق بچه هاست.شاغله.داوطلبانه رفته مرکز معلولین ایتام ثبت نام کرده و به عنوان مادر یار پنجشنبه ها از صبح بره تا شب با بچه ها بازی کنه داروهاشونو بده نوازششون کنه چون واقعا همه وجودش مهربونیه انقدر ماهه هزار ماشالله..واقعا خدا به اعمال آدما کار داره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اره عزیزم ممنون چند شبه خودم و شوهرم میخونیم ، انشالله ک حاجتتون میگیرید خدا تو قلب ادماست عزیزم خدا ...

قبول باشه.حتما حاجت میگیری انشالله به حق امام حسین

مریم جون خیلی رعایت کردی مثلا غیبت نماز اول وقت حجاب؟من چندروزی بود چله حق شناسو گرفته بودم نمازصبحم ...

راستش من خیلی خیلی خیلی کم غیبت میکنم و مواظب زبونم هستم تهمت و بد دهنی و ..ندارم و نمازم اول وقته..ولی ما کل فک و فامیل و خانواده..هیچ کس روسری سرش نمیکنه جز مامانم🙄🙄🙄پس همچین مومن هم نیستم..مواظب زبونت باش و ایمان به خدا رو قوی کن بقیه اش حاشیه ست 

بچه هایه خانمی گفت اگه کشی حاجت داره میخادبگیره ایه ۹۹سوره نساروبازعفران کف دست راستش بنویس وبعدنماز ...

😁😁عاشق اون قسمت لیس زدنشم😂

دهانه رحمت باز شده بود عزیزم؟ ببخشید میپرسم چون منم کیسه آبم پاره شده  میخوام دلیلشو بدونم ،،،

من رفتم سونو سلامت دیدیم ابی دور بچه نیست کار از کار گزشته بود خییلی کارا کردیم زود سقط نکردیم خودم میگفتم چند روز پیش حس کردم اب اومد ولی تو تست میگفت الان ابریزش نداری .ولی پریناتولوژیست گفت همه اب اومده بوده چون کم بوده متوجه نشدی .خییلی خسته بودم هوا گرررم .ولی سقطم با قرص و دارو بود موقع سقطم چون زود کیسه پاره شد گفتن از قبل بوده .ازمایشم همش دادیم دکتر گفت احتمالن یه جای بدنت عفونت داشته .رحم گوش گلو هر جاایی .

راستش من خیلی خیلی خیلی کم غیبت میکنم و مواظب زبونم هستم تهمت و بد دهنی و ..ندارم و نمازم اول وقته.. ...

ایندفعه تموم سعیمو میکنم تا تمومش کنم.توروقران مریم جان دعا کن خدا بهم یه پسربده واقعا دیونه میشم اگه پسرم برنگرده.اگه یه پسر ازدست نمیدادم اصلا برام دیگه فرقی نمیکردجنسیت بجه دوم