2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خوشبحالش مبارکش باشه روزی همه ی ماها کاش منم به جای ۳ تا گل از دست رفتم دوقلوباردارشم جیگرم حال ...

آمین عزیزم.ارسام چله زیارت عاشورا و دعای علقمه رو بخون بخدا جواب میگیری.الان خواهرم زنگ زد ما هر سه تایی زیارت عاشورا و دعای علقمه رو چهل روز برداشتیم حالا هر کس بیرون ببینشون باورش نمیشه اینا یه رکعت نماز بخونن😂ولی خدا با قلب ادما معامله میکنه.میگه دو شب پشت هم خواب حضرت عباسو دیدم.شب اول خودشون دو تا بودن.میگه شب دوم تو بودی یه پیشونی بند یا ابولفضل زدی بودی که میدرخشید و میدوییدی به سمت حرم امام حسین😭😭خیلی گریه کردم حتما حاجتمو دادن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مریم جون شما نگرفتی چله حق شناسو؟

من چله زیارت عاشورا و دعای علقمه گرفتم اگر خدا قبول کنه.مث اینکه با خواب خواهرم که دیده امام حسین ازم قبول کرده😭😭بخدا الانم دارم گریه میکنم و برای تک تکتون دعا میکنم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
آمین عزیزم.ارسام چله زیارت عاشورا و دعای علقمه رو بخون بخدا جواب میگیری.الان خواهرم زنگ زد ما هر سه ...

وای خدا یعنی میشه منم از چله حاحت بگیرم...پسرم برگرده حسرت اسم صدرا تو دلم نمونه

آمین عزیزم.ارسام چله زیارت عاشورا و دعای علقمه رو بخون بخدا جواب میگیری.الان خواهرم زنگ زد ما هر سه ...

اره عزیزم ممنون چند شبه خودم و شوهرم میخونیم ، انشالله ک حاجتتون میگیرید خدا تو قلب ادماست عزیزم خداکنه ادم دلش خدای باشه وگرنه تظاهر ک کاری نداره

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من چله زیارت عاشورا و دعای علقمه گرفتم اگر خدا قبول کنه.مث اینکه با خواب خواهرم که دیده امام حسین از ...

مریم جون خیلی رعایت کردی مثلا غیبت نماز اول وقت حجاب؟من چندروزی بود چله حق شناسو گرفته بودم نمازصبحم قضاشد باطل شد از فردا دوباره میگیرم

سلام ببخشید من یه سوال دارم من ان تی  دادم خوب بود... با ازمایش خونش ..

هجده هفته انومالی دادم ولی فقط سونو.. نیاز به ازمایش خون نبود دیگه؟؟؟؟یا دکترم یادش رفته بگه انجام بدم؟؟؟

بعد دیروز صبح اواین بار بود یه پهلو درد شدید در حد بیست دقیقه گرفتم که اشکم در اورد بعد یواش یواش خوب شد.. شب هم همینجور شدم... ولی ازمایش ادرار دادم عفونت نداشتم خطرناکه برا جنین یا طبیعیه این درد ممنون میشم راهنماییم کنید؟

بچه هایه خانمی گفت اگه کشی حاجت داره میخادبگیره ایه ۹۹سوره نساروبازعفران کف دست راستش بنویس وبعدنمازمغرب وعشا لیس بزنه میگه ردخورنداره خودش گرفته بود البته بمدت ۷شب 

خوشبحالت عزیزم حتماحاجتتوگرفتی خدایه بچه سالم وصالح بهت بده براتمین میگم تومنودعاکن