2777
2789
یعنی هر کدوم چند تا دارن؟ خواهرشوهر من روزی که پسرم فرشته شد اومد گفت بی بی زده مثبت شده. نمیدونم فا ...

عزیزم ما حساسیم درست ولی یکم شعور چیزی از کسی کم نمیکنه همیشه در رو یه پاشنه نمیچرخه ، جالبه هر کدمشون دقیقا دو ماه بعد از عمل های من و اینکه میگن وای دخترم تو رو دیده ترسیده گفتم مامان نترس همه مثل هم نمیشن اخه نه اینکه من جزام دارم میترسن هیچ وقت اهمیت نمیدم به حرفاشون ولی بالاخره آدمم سنگ نیستم روزی میرسه ک من و همسرمم شاد باشیم ولی دل شکسته ...

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سکته میزنه😂😂😂

خدا نکنه .انشاله هرچی میخاد به  صلاحش باشه.. .هروقت رفت سنو جنسیت خبرمون کن😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه ها خواهرم دوتاپسرداشت خیلی دعا نذرو نیاز کرده تا دختردار بشه.تازه ۶هفتشه رفته سونوگرافی بچه هاش ...

وای خوشبحالش مبارکش باشه روزی همه ی ماها کاش منم به جای ۳ تا گل از دست رفتم دوقلوباردارشم جیگرم حال بیاد و اینکه نسبت به شرایطم راحتشم خدایا راه دوری نمیره آرزوم براورده کن 

وای خوشبحالش مبارکش باشه روزی همه ی ماها کاش منم به جای ۳ تا گل از دست رفتم دوقلوباردارشم جیگرم حال ...

انشالله انشالله انشالله.ای خدا ارسام عزیز بحق شهید این ماه یه دختر و پسر دوقلوبده.تا همه غماشو فراموش کنه.

آمین

عزیزم ما حساسیم درست ولی یکم شعور چیزی از کسی کم نمیکنه همیشه در رو یه پاشنه نمیچرخه ، جالبه هر کدمش ...

خوب میدونم چی میگی عزیزم من بهم نزدیک نمیشدن یه سری من که بچم فرشته شد بهم ندادن که بغلش  کنم بوسش کنم .تاره بچمو خاک کردیم حال خودمو نمیفهمیدم هی میگفتن برو عسل کن برو غسل  کن 😭😭😭😭😭

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم انگیزه ندارم عزیزم دلم میخا‌داین اتفاق وبراموش کنم ولی نمیشه اززنده موندن خستم آرسام چرازیرنظردک ...

عزیزم خسته شدم از این راه اصلا حوصله دکتر رفتن ندارم ولی باید چک بشم و بعد اقدام کنم ، فقط پسرم عکسش دیدم و بعد زایمان از پشت ک ماما میبردش درست ندیدم ولی اون چیزی هم ک دیدم یه پسر سفید و ناز با موهای مشکی و پر و اینکه همه میگفتن خیلی قد بلند و مژه های بلند و نازی داشته ولی تو عکسه یه جاهای از بدنش چن تو سردخونه بود ک الهی من بمیرم قرمز بود 

انشالله انشالله انشالله.ای خدا ارسام عزیز بحق شهید این ماه یه دختر و پسر دوقلوبده.تا همه غماشو فرامو ...

فداتشم عزیزدلم ک اینقدر خوشحال کردی با دعای قشنگت 

خوب میدونم چی میگی عزیزم من بهم نزدیک نمیشدن یه سری من که بچم فرشته شد بهم ندادن که بغلش  کنم ب ...

اونا فقط میخان دلداری بدن و بدتر حرف های چرت و پرت میگن ک تو جوونی مگه چند سالته خدا بهت میده و تو ک ندیدیش تو ک چکارش نکردی خب هیچکی تا درد نکشه نمیفهمه ، وای به حال تو ک عزیزت تو بغلت بوده و رفته 

مریم جان من اگه دو سه روز دیگه پریود بشم میشه چهارمین پریودم.اولین پریودمم ۱۳تیربود.بااینکه تو یه رو ...

اره احتمالا یه علتی داره..ولی فعلا تا ۴۰ روز دارم توی داروی گیاهی میشینم بعد اون میرم ببینم چیه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بچه ها خواهرم دوتاپسرداشت خیلی دعا نذرو نیاز کرده تا دختردار بشه.تازه ۶هفتشه رفته سونوگرافی بچه هاش ...

هزار ماشالله.لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.خدا واسش نگهشون داره الهی. انشالله خدا دل همگی رو شاد کنه به حق قرآن.آمین

مبارک باشه♥️♥️♥️در پناه خدا باشن