2777
2789
دکتر نگف اگه باردار بشی برا جای بخیه ات ممکنه مشکلی پیش بیاد؟چندسالته گلم؟منم خیلی بی قرار اقدامم

نه دکترزایمانم گفت بعددوتاپریودمیتونی باردارشی ولی من گوش ندادم بعدیبار کردم که نشدم تاحالاخودش گفت مریض داشتم خیلی بعدیبارپریودباردارشدن وسالم بدنیااوردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دکترزایمانم گفت بعددوتاپریودمیتونی باردارشی ولی من گوش ندادم بعدیبار کردم که نشدم تاحالاخودش ...

انشالله این ماه نتیجه میگیری گلم.اگه حداقل یه نفر اینجا بارداربشه برا هممون نورامیدی میشه

کیا رو سرکلاژ میکنن ،؟ توی بارداری طول سرویکسو نزدن برام ولی الان ۴۳ هستم با طول سرویکس بالا هم سرکل ...

طول سرویکس فقط تو بارداری عددش مهمه. به غیر بارداری عددش ارزش حاصی نداره‌ . چون زایمان زودرس سدی بار بعد معمولا هر دکتر عاقلی سرکلاژ مبکنه و استراحت میده

عزیز دلم خیلی بابت اتفاق تلخی که واست پیش اومد ناراحت شدم و دردتو با همه سلول های تنم حس کردم چون کش ...

عزیزم دکترمم‌مونده بود چرا یه دفعه اینجور شدم. میگفت شاید عفونت پنهان داشنی. چون عفونت خیلی ناثیر داره. میگفت ایترس تاثیر داره ولی نه این اندازه.  که یه بار رحم یه بچه ۳۴۰۰ گرمی رو راحت تحمل کنه ولی بار بعد نتونه تو ۱۹ هفته یه ۳۰۰ گرمی رو تحمل کنه. 

هر دو زایمانم سزارین بودم

دکترمن اصلا زیر۶ماه قبول نمیکنه.یکیش که میگف برو بعد یه سال بیا

این دوتاکه اینجوری میگفتن معلومه هرچی بیشتربهترحتی برام سونونوشت ببین بخیه هام جوش خورده دیدجوش خورده حتی اونکه سونوکردگفت کامل جوش خورده مشکلی نداری

شما خیلی از زایمانتون نگذشته من دو سال و ۳ ماه پیش پسرم از دست دادم و کسی از اون دو تا بارداری بعدیم خبر نداره زیر فشارم خودم داغونم دوسال خیلیه خیلیه هیچکی نمیفهمه کاش فقط یه درد بود اونم پسرم نه دردهای بعدیش دیگه هیچ امیدی ندارم ۳ بار یعمی نباید یکیش میشد ک بیاد پیشم همه با تحقیر میگن خدا به تو هم بده ولی خبر از دل من ندارن کاش انقدر جرات داشتم خودم خلاص میکردم دیگه توان یه روز دیگه زندگی کردنم ندارم هیچ انگیزه ای ندارم ک بخامم راهم هم ادامه بدم  .

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
[QUOTE=105077 503]نیلو جان علت از دست دادن بچتون چی بود؟[/QUOTE] مریم جون بیا ک بهت نیاز دارم خواهر ...

یعنی هر کدوم چند تا دارن؟ خواهرشوهر من روزی که پسرم فرشته شد اومد گفت بی بی زده مثبت شده. نمیدونم فازش چی بود تو ناراحتیه ما اومد گفت. ولی ما باهاش ارتباطمون و کم کردیم چون میتوننست نگه تا لااقل یکی دوماه.  والا من خودم بارداری اولم و بعد از ان تی گفتم . بارداری دومم ۱۸ هفته.

ولی این و بدون کسی واسه سوزوندن دل بقیه الکی بچه نمیاره . ماها حساس شدیم