2777
2789
خانوما تروخدا جونتون در هر صورت مهمتر از بچه تو شکمه من دختر خاله مو به خاطر اینکه بچه تو شکمش سه رو ...

عزیززم بگردم.منم بچم دو سه روز بود تو شکمم مرده بود ولی انزیمای کبدی بالا بود و جون خودم در خطر بود.ولی میتونه که بچه تا یک هفته هم تو شکم مادر مرده باشه و مادر هیچیش نمیشه.علت مرگشون مشخص نشد؟خدا روح دختر خالتون شاد کنه و بیامرزتشون

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=105077 503]نیلو جان علت از دست دادن بچتون چی بود؟[/QUOTE]

مریم جون بیا ک بهت نیاز دارم خواهرشوهرم هر وقت یه اتفاقی برا بچه های من میفته دقیقا یک دوماه بعدش میزارن حامله بشن ک بگن ما میتونیم سالم بدنیا بیارمیش  دقیقا بعد هر بارداریم همینطور میشه یکیش میزاره دلم گرفته مادرشوهرم اومده همچین با افتخار تعریف میکنه و هی میگه بهش گفتم دست راستت زیر سر زهرا خب شاید حرف خوبیه ولی من خیلی دلم میشکنه اینکه نمیگن تو دل این چه خبره و فکر میکنن فقط باید بیاری یا اینکه من نازام هی میره میا میگه دست راستش زیر سرت نمیدونم ک میفهمی منظورم و اینکه چه حالی دارم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم حالتو میفهمم من اول ماه نهم بودم بچم پر کشید منم همه این کارا رو میکردم.بخدا تو رستوران یا جای ...

مریم حرفات خیلی قشنگ رومن خیلی تاثیرداره منم مدتی میگم شکرت لابدحکمتی داشته فقط میخام دلموزودترشادم کنی ازوقتی رفته زندگیم بی هدف شده صبحاپامیشم میخام زودترشب شه بخابم  ولی بازم میگم شکرت 

[QUOTE=105077 503]نیلو جان علت از دست دادن بچتون چی بود؟[/QUOTE] مریم جون بیا ک بهت نیاز دارم خواهر ...

عزیزم من میفهمت منم هفته پیش ازدست خواهرشوهرم زارمیزدم واگذارش کردم امام حسین ولی توکه نازانیستی سه تاآوردی حکمت خدابرامون اینجوری انشا...تحت نظرپرینالوژیست باش ویکی دیگه بیارهمسایه مابایه لوله ۴تابچه اورد

عزیزم من میفهمت منم هفته پیش ازدست خواهرشوهرم زارمیزدم واگذارش کردم امام حسین ولی توکه نازانیستی سه ...

مهرا چکار کنم خیلی دلم شکسته خیلی 

الان اینقدردلم گرفته دارم گریه میکنم من هیچکسوندارم درددل کنم کلاتوفضامجازی نیستم باهمه قطع رابطه کر ...

تو منی یا من توام نه خواهری دارم نه دوستی ک حرفم بفهمه هیچکی شوهرمم ک همش سرکلر در هفته دو ۳ بار میاد اونم فقط شبا

تو منی یا من توام نه خواهری دارم نه دوستی ک حرفم بفهمه هیچکی شوهرمم ک همش سرکلر در هفته دو ۳ بار میا ...

منم شوهرم تابیاد۶تا۹هم خابه کلاتنهام ولی حرفی بهش نمیزنم بالاخره مرددیگه تحملی داره 

عزیزم حالتو میفهمم من اول ماه نهم بودم بچم پر کشید منم همه این کارا رو میکردم.بخدا تو رستوران یا جای ...

من از اول بارداریم لک بینی و خونریزی شدید داشتم وااای ک چ حال خرابی ویار شدید و ....پس چرا اون اولا ک خونریزی داشتم نیفتاد چرا وقتی گذاشت وابسته اش شدم چرا وقتی ک تکون خوردناش شروع شد ازم گرفتش چرا وقتی واسش لباس خریدم ازم گرفتش،،، اون موقع ک خونریزی داشتم هر لحظه منتظر بودم ک بیفته ولی نگهش داشت ولی درست زمانی ک فک کردم همه چی خوبه ازم گرفتش ،،، بخدا ک هر روز این سوالا  تکرار میشه تو ذهنم حس میکنم لیاقت مادر شدن نداشتم ...میگن سوره حجرات واسه جلوگیری از سقط بچه خوبه ،،، من هر روز میخوندم علاوه بر سوره های دیگه ای ک میخوندم،،، ب همه چی شک کردم کار هر روزم گریه است😢😢😢😢😢

خدایا شکرت❤
خیلیاودیدم بچه ۴ ۵ ۶ ماه انداختن کارای منویابقیه بچه هارونکردن خیلی عادی زندگی کردن من نمیدونم چراای ...

اونام سختشونه به روی خودشون نمیارن شمام تحمل کن مرور زمان تحملشو راحتتر میکنه.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.