2777
2789

اُوا بوست به درد من و باران جان میخوره که سنمون بالای ۳۵ هست.چون تخمک هامون دیگه کم و ضعیف میشه.حالا من از دکترم هم میپرسم ببینم نظرش چیه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
تو رو مگه میشه یادم بره!!!اولین نفری بودی که تو نی نی سایت باهاش اشنا شدم و دردمو گفتم.چون بچه هامون ...

ممنون عزیزم.شوخی کردم.منم همیشه سرنمازام هممونودعامیکنم که سال بغلمون باشه بچه هامون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از اینکه دعام میکنید

سپیدار عزیزم ببخشید همین یه بچه را داشتین .چیشده که پسرت آسمونی شده البته اگه نمیتونی  نگو .....انشاللهخدا به دلت آرامش بده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنون عزیزم.شوخی کردم.منم همیشه سرنمازام هممونودعامیکنم که سال بغلمون باشه بچه هامون

انشالله..

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

خدارو شکر عزیزم ک کبدت مشکلی نداره ...  شاید هم علت نتیجه ازمایشاتت هم آنی بوده البته احتمال د ...

ممنونم عزیزم  ولی قبلا خیلی کم بالا بوددکه دکتر گفت اصلا مشکلی نداره و منم پیگیری نکردم .حالا یهو رفت باللا به دکترم گفتم برا بارداری گفت باید آزمایشات تکمیلیو بدی بعد اقدام..امروز باید بزن متخصص داخلی 

دیشب راجع بهش خوندم چقدر عالیه.ولی ظاهرا از پارسال تا امسال قیمتش یهو از رنج ۱۲۰ تومن و ۲۰۰ تومن رسی ...

اره بخاطر تحریم هاس ،،، من دکتر م از شاگردای دکتر صارم بوده اون که موسسه نازایی داره تو تهران، کارش خیلی عالیه،هیچکی دست خالی برنگشته از پیشش،، اووبوستو واسه کسایی ک تخمک ضعیف دارن تجویز میکنه ،،، وکسایی ک همسرشون اسپرم ضعیف داره هم هسته خرمای آسیاب شده با شربت زعفرونو هرشب ی لیوان تجویز میکنه،، گفتم بگم شاید بدرد کسی بخوره

خدایا شکرت❤
ممنونم عزیزم  ولی قبلا خیلی کم بالا بوددکه دکتر گفت اصلا مشکلی نداره و منم پیگیری نکردم .حالا ی ...

توکل ب خدا عزیز دلم ... ازمایشات قبل بارداری خیلی مهمه انشاله جدی نیست و بزودی رفع میشه ... 

خوبه ک پیگیری میکنی ...

منتظر خبرای خوبم ازت 😘😘😘

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲