2777
2789
نه آمپول نوشت دوتا دیدم آزادشده اصلانگرفتم

قرص اووا بوست چند  جور ویتامینه خیلی قوی،هورمون نیست، حدود ششصد هزار تومنه ،،تو نت نوشته چ مزایایی واسه تخمک داره.. دکترم واسه ی خانمی نوشته بود خیلی تعریفشو میکرد من نخوردم تا حالا

خدایا شکرت❤
اره عزیزم درحال اقدامم واقعاتخمک آزادشدامیداومدتووجودم همش تووبچتودعامیکنم چون همش نمازودعاهایی که گ ...

تو رو خدا چوبکاری نکن.بخدا هر روز سر نماز دعات میکنم همه بچه ها رو دعا میکنم اسم میبرم ولی اونایی که کم صبر ترن مث تو و لیا و ارسام بیشتر بیشتر دعا میکنم.توکلت به خدا باشه  

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص اووا بوست چند  جور ویتامینه خیلی قوی،هورمون نیست، حدود ششصد هزار تومنه ،،تو نت نوشته چ مزای ...

میشه اسم قرص به انگلیسی بنویسی لطفا؟۶۰۰ هزار تومن!!مگه چند تا توشه؟؟

میشه اسم قرص به انگلیسی بنویسی لطفا؟۶۰۰ هزار تومن!!مگه چند تا توشه؟؟

همین فارسی تو گوگل سرچ کن،، اوو بوست ،، ۱۰۰ تا داره فک کنم شایدم بیشتر.. خودش میاره ،، ولی چند تا داروخونه تو شهرمون گشتم نداشتن

خدایا شکرت❤
غذامقوی چی بزارم؟

مثلا ماهیچه با شوید پلو .باقالی نزنی بهتره.سبزی پلو با ماهی..جوجه کباب و ..غذاهای دریایی که عالیه برای باروری ..کنار غذاتون به جای نوشیدنی ویتامین سی بخورین

راستی سنو دادم کبدم نرمال بود حالا معلوم نیست علت بالا بودن انزیمها چیه ..فردا دوباره میرم متخصص داخ ...

خدارو شکر عزیزم ک کبدت مشکلی نداره ... 

شاید هم علت نتیجه ازمایشاتت هم آنی بوده البته احتمال داره 

بله حتما با ی متخصص هم مشورت کن تا خیالت کاملا راحت شه عزیز دلم 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
یه هفته س فوت کرده 

الهی بگردم♥️♥️انشالله خدا بهتون صبر بده.فکر کردم این اتفاق برای یکی دو سال پیشه.خدا به همسرش هم صبر و آرامش بده

از امروز منم بی قراری میکنم که منم دعا کنی...

تو رو مگه میشه یادم بره!!!اولین نفری بودی که تو نی نی سایت باهاش اشنا شدم و دردمو گفتم.چون بچه هامون تو یه روز پر کشیدن..😔اتفاقا خیلی به یادتم♥️♥️♥️

این هاش عزیزم،، فواید زیادی در موردش نوشته

دیشب راجع بهش خوندم چقدر عالیه.ولی ظاهرا از پارسال تا امسال قیمتش یهو از رنج ۱۲۰ تومن و ۲۰۰ تومن رسیده به ۶۰۰ تومن!!!!واقعا مملکت صاحاب نداره