2777
2789
حالا خوبی که... من حالم خوب نباشه دست به خونه نمیزنم یعنی اصلا حس و حال تمیزکاری ندارم😌😌😌

وای دیگه زجر اور شده مثلا یکم وسایل ها سرجاش نباشه مثل خوره باید خودم بخورم تا برم درستش کنه شوهرم میگه فقط منو نمیندازی تو وایتکس و بشوری 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا خوبی که... من حالم خوب نباشه دست به خونه نمیزنم یعنی اصلا حس و حال تمیزکاری ندارم😌😌😌

منم الان سه ماه اینجوریم بزورخودمومیکشم چون انگیزه نداریم من واقعاانگیزه ندارم حتی هفته به هفته خودمونوآیینه نمیبینم 

خوب نکن این کار رو عزیزم،  شما واقعا کم سن و سالی، برو کمی تفریح، خوش باش . بیخیال باش و استرس ...

ببین عزیزم نمیتونم واقعا نمیتونم همچی دست به دست هم داده اصلا انگار بلد نیستم منی ک قبلا خیلی شیطون و سرحال بودم ولی الان فقط دلم میخادخونه باشم و وقتی عصبیم فقط چاق میشم انگار فقط یکی میگه بخور سیر هستم ولی به قصد کشت میخورم   

وای دیگه زجر اور شده مثلا یکم وسایل ها سرجاش نباشه مثل خوره باید خودم بخورم تا برم درستش کنه شوهرم م ...

بیخیال بابایکم به خودت برس

بخدا مردا زن شیک و پیک و بیشتر از خونه تمیز دوس دارنا

بعد که ماشا.... توهمسن بچه مایی😜😜😜 برو خوش بگذرون دختر بچه میاد خودبخود خونه نشین میشی اونوقت تمیز کاری کن

ببین عزیزم نمیتونم واقعا نمیتونم همچی دست به دست هم داده اصلا انگار بلد نیستم منی ک قبلا خیلی شیطون ...

من برعکستم هیچی نمیتونم بخورم سه ماه ۲۰کیلوکم کردم امروزدیدم شد۲۱کیلوکم کردم ابم بزورمیخورم

۲ ماهه بودم، ضربان قلب و شرایط جنین خیلی خوب بود، اما بدون هیچ دلیل و مشکلی یه روز به خونریزی افتادم ...

عزیز دلم انشالله اون اتفاق بعد دیگه قرار نیست تکرار بشه و روزهای خوب کم کم میرسه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بیخیال بابایکم به خودت برس بخدا مردا زن شیک و پیک و بیشتر از خونه تمیز دوس دارنا بعد که ماشا.... ت ...

درست میگی عزیزم همینطورم هست ولی متاسفانه انگار نمیفهمیم 

من برعکستم هیچی نمیتونم بخورم سه ماه ۲۰کیلوکم کردم امروزدیدم شد۲۱کیلوکم کردم ابم بزورمیخورم

دقیقا منم همینطورم حالم خوب نباشه لاغر میشما......من تو این دو تا بارداری اخرم آزمایشام که بد شده بود از بس لاغر میشدم مامانم فهمیده بود ی چیزی شده هیچی از گلپم پایین نمیرفت