2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشا...به حق این ماه عزیز همین ماه ازاین تاپیک بری دامنت سبزشه

مهرا جان من تکلیفم مشخص نیست از ترس بارداری دیگه رابطه ام خیلی کم شده میترسم حامله بشم من باید کامل چک بشم و اگه بشه عکس رنگی بدم و خودم میخام درخواست ازمایش ایمنی انعقادی بدم هر چند دکتر میگه نیاز نیست تو فقط بد شانسی ولی میخام انجام بدم ک باز دوباره تکرار نشه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
خوب میکنی حتمازیرنظرپزشک باش واقدام کن انشا...دست پربرمیگردی

پناه بر خدا هر چند از ترس دکتر نمیرم ، دکترم یه پیرمرد با تجربه هست وقتی رفتم پیشش مثل ابر بهار فقط گریه میکردم بنده خدا هیچی نگفت فقط گفت گریه کن بعد حرف بزن وقتی بهش گفتم و سنم گفتم و اینا گفت دختر پاشو برو از این مطب بیرون تا ۳۰ سالگی در هیچ مطبی نرو میفهمم جیگر گوشه هات رفته ولی سنی نداری ک داغون شدی ولی با وجود درست بودن حرفاش من میذنم تا وقتی دلم به یه جیزی گرم نشه با توجه به روحیاتم تا اخر عمر بدشه وضعیتم همینه حداقل یه دلخوشی باید داشته باشم 

متاسفانه انقدر نامید شدم ک به شوهرم میگم نکنه قسمت نیست من و تو با هم باشیم ک ۳ تا از دست رفت اونم میگه مگه برا بچه اومدی ک برا بچه بری نمیدونم از فکر و خیاله فقط

پناه بر خدا هر چند از ترس دکتر نمیرم ، دکترم یه پیرمرد با تجربه هست وقتی رفتم پیشش مثل ابر بهار فقط ...

منم به شوهرم میگم ولی چه فایده من همش روتخت درازکشیدم گریه میکنم اشکم خشک میشه دیگه نمیادیانمازمیخونم ازشوهرمم دورشدم اون بمن نزدیک میشه ولی  من ازهمه دورشدم وازهمه بیزارم حتی خانوادم یعنی چی تاسی سالگی دکترنیا؟نفهمیدم توچندسالته مگه؟

منم به شوهرم میگم ولی چه فایده من همش روتخت درازکشیدم گریه میکنم اشکم خشک میشه دیگه نمیادیانمازمیخون ...

من ۲۲ سالمه وقتی گفتم ۲۲ سالمه گفت دختر برو دنبال زندگیت و خوشی کن تا ۳۰ سالگی حداقل اسم بچه نیار یعنی چی ک تو ۲۲ سالگی میخای شکم چهارمت بیاری  

من ۲۲ سالمه وقتی گفتم ۲۲ سالمه گفت دختر برو دنبال زندگیت و خوشی کن تا ۳۰ سالگی حداقل اسم بچه نیار یع ...

والا به خدا راست میگه.منم یبار قبلا بهت گفتم.من هم سن تو بودم عشق و حال میکردم😘😘😄😄۲۸ سالگی ازدواج کردم و سفر میرفتیم و خوش میگذروندیم بعد ۳۳ سالگی باردار شدم..بدنت داغون میشه پشت سر هم باردار بشی به خودت زمان بده.من فقط چون ۳۶ هستم یکم نگرانم ذخیره تخمدانام کم بشه.سال دیگه که اقدام کنم تازه ۳۷ سالمه اگه زنده باشم..😉😉😉😉

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
🤣🤣🤣🤣🤣منم سرنمازهمرودعاکردم بزودی دست پربشن ولی تورومریم گفتم هروقت دلت میخادمیدونم حالانمیخای ف ...

قربونت عزیزم.ممنونم .اره بخدا بارداری که جون خودم به خطر نیفته 

والا به خدا راست میگه.منم یبار قبلا بهت گفتم.من هم سن تو بودم عشق و حال میکردم😘😘😄😄۲۸ سالگی ازدوا ...

مریم جان انشالله همیشه سالم باشی و سلامت با عشق زندگی کنی و بالاسر بچه هات باشی ، عزیزم میترسم و با شرایطم ترجیح میدم زودتر بیارم چون تا اونموقع دق میکنم    همین الانم داغون شدم انگار پیرزن همجام درد میکنه 

اینقدربااین ذکرات ودعاهات وحرفات منوآروم کردی که فقط میگم دست به خاک برنی طلابشه

قربونت عزیزم شرمنده ام نکن.ممنونم ازت.الهی به حاجتت برآورده به خیر بشه به حق آبروی امام حسین.آمین