2777
2789
مهرا جان چرا روی سر خودت اسم میذاری و مدام میگی نمیشی، اگه اینطوری ادامه بدی یهو دیدی خدای نکرده برا ...

باران جان الان چقدر از زایمانت میگذره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین به تو دختر فرهیخته و کتابخون.معلومه با انرژی مثبت داری ادامه میدی

میدونی چیه من در کل ادم مثبت اندیشی نیستم اما خیلی دوس دارم به خودم کمک کنم

خیلی دوس دارم از داشته هام لذت ببرم

امیدوارم بهم کمک کنه

افرین به تو دختر فرهیخته و کتابخون.معلومه با انرژی مثبت داری ادامه میدی

این کتاب رو چند روز پیش دانلود کردم، مترجمش یکی دیگه است. دو صفحه اولش رو خوندم. اما بعدش سردردام نذاشت بیشتر بخونم.

من یه مدت است دچار سردردهای میگرنی شدم که گاهی ولم نمیکنه و چند روز ادامه دار اذیتم میکنه.

سلاااااااااام آره نمیدونم توهم زدم یا اینقدر تاثیر داشت

ببخشید عزیزم سلام یادم رفت.چه خوب..توهم چیه دختر!!انسان عحیبترین مخلوق خداست قدرت خارق العاده ای داره صمن اینکه شکرگزاری و پالس مثبت داری میدی و به خودت برمیگرده.

امام علی می فرماید: بنده ای که در حال شکرگزاری خداوند است هنوز شکرگزاریش تمام نشده که نعمتی به او داده میشود.

من هنوز نخوندمش دست خواهر بود.تازه گرفتم ازش.الان دارم رمان بادبادک باز خالد حسینی رو میخونم خیلی قشنگه.

مطمئنم نتیجه میگیری

این کتاب رو چند روز پیش دانلود کردم، مترجمش یکی دیگه است. دو صفحه اولش رو خوندم. اما بعدش سردردام نذ ...

منم عزیزم همینجوری شدم و فقط باید سرم ببندم و جلوی چشمام تاریک کنم تا بهتر بشم و خیلی سردرد بد و زجر اوریه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اشتباه میکنی که بهم میریزی، من وقتی که فکر میکنم باردار میشم و نمیشم، میگم حتما حکمتی بوده، خدایا را ...

اره واقعاازخدابزورمیخام ولی ازامشب دیگه بزورنمیخام هروقت دادشکر۳۱سالمه ولی پیرشدم خسته شدم بس اینقدرعذاب دادن خودم مگه ماچقدرعمرمیکنیم که اینقدرعذاب بکشیم خودموسپردم دست خودش هرچه باداباد

میدونی چیه من در کل ادم مثبت اندیشی نیستم اما خیلی دوس دارم به خودم کمک کنم خیلی دوس دارم از داشته ...

حتما بهت کمک میکنه.

دختر خواهرم ۸ سالشه میخواست پیانو بخره انقدر تمرین کرد که واقعا بهش رسید.

مامانش بهش یاد داده بود شکرگزاری کنه و تمرین کنه بابت هر چیزی که میخواد.خواهرمم میگه مریم تا الان چیزی نبوده با این کتاب به دست نیاورده باشم خدا رو شکر.

بچه ها من انگیزه همچی از دست دادم مثلا میخام قرص بخورم یا چیزی بخورم قبل اقدام یا کاری کنم هنش ولش م ...

میفهممت عزیزم

به نظرم خیلی سخت نگیر همون فولیک اسیدو.بخور فعلا

من که به این نتیجه رسیدم باید بیخیال تر بود

من سر این سقط اخرم یعنی کاری نبود که واسه سلامت بچه نکرده باشم آخرشم نشد.....

جدیدا خیلی از این اتفاقا میبینم همش واسه این پارازیتاس فکر کنم آخه قبلا هرکی 5_6 تا بچه میاورد همش سالم ماها تپ همین یکی دوتاش موندیم