2777
2789
بمیرم الهی😢😢

خدا نکنه عزیزم ، چقدر مظلومانه رفتن بچه هامون    به دکترم داد میزدم میگفتن چقدر بهت گفتم و گفتی بزار لگد بزنه چکارش داری کو پس ؟ دکترم ۳ روز قبل این اتفاق ک پیشش بودم و داشت از رو شکمم بجه رو اندازه میکرفت گفت خوشبحالت چقدر بچت درشته از همین حالا خودشم هم باردار بود دکتره هیچکی از بچم نگذشت هیچکی 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون بچه بریچ بود انزیم کبدی مال همون مسمومیت بارداریتون بود امروز که دخترم رفت پیش دکترش ازش خواست ب ...

انزیمای منم یهو بعد از دو سه هفته از زایمان از ۲۰۰ اومدن ۱۶ و همه چی نرمال شد

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
چون بچه بریچ بود انزیم کبدی مال همون مسمومیت بارداریتون بود امروز که دخترم رفت پیش دکترش ازش خواست ب ...

الان تحت نظر پریناتولوژیسته یا متخصص زنان؟

انزیمای منم یهو بعد از دو سه هفته از زایمان از ۲۰۰ اومدن ۱۶ و همه چی نرمال شد

انشاالله دیگه تکرار نمیشه خیالت راحت چه مدت میگذره زایمان طبیعی داشتین یا سزارین؟

خدا نکنه عزیزم ، چقدر مظلومانه رفتن بچه هامون     به دکترم داد میزدم میگفتن چقدر بهت گفتم ...

خوش به حالت لااقل یکم دلت خالی شد داد و بیداد کردی ..من که میخواستم برم پیش دکترم همسرم نذاشت گفت اعصابت بهم میریزه بچمون که برنمیگرده

ولی موقع سزارین دخترم گفت دکتر میگفت وااای بند ناف چند دور پیچیده دور گردن بچه که یکی از دلایل دکولم ...

دکتری که سزارینمو انجام داد هیچی نمیگفت 

خوش به حالت لااقل یکم دلت خالی شد داد و بیداد کردی ..من که میخواستم برم پیش دکترم همسرم نذاشت گفت اع ...

شوهرم کاری باهاش کرد تا لحظه اخر زایمانم ولم نکرد بعد ۴۸ ساعت درد و امپول فشار و دقیقا مردنم زایمان کردنم فقط فقط بخاطر اینکه میگفت شکم اولت میخام سزارین نشی خدا لعنتش کنه زجرم داد از بس معاینم کرد هر دو دقیقه یکبار خونریزی کردم مثل ابشار فقط خون میرفت ازم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......