2777
2789
انشاالله باردار شدید اصلا به خودتون استرس وارد نکنید دخترا همیشه میگفت وقتی باردار بشم استرس دارم ول ...

هزار ماشالله.لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بچه اولش دختر بود الان ۱۸ هفتس ولی دکترش با سونو زیاد مخالفه امروز برا چکاپ رفت سونو انومالی برای دو ...

جنسیت این نی نی که الان داره چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله باردار شدید اصلا به خودتون استرس وارد نکنید دخترا همیشه میگفت وقتی باردار بشم استرس دارم ول ...

انشآله بسلامت فارغ بشه و دلش شاد خوشحالم از کسی ک همدردم بوده و الان شاده خدا بهش ببخشه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
دقیقا مث من.چقدر شرایطش شبیه من بوده!!منم فقط فقط آنزیمای کبدم بالا بود.ولی بعد از فوت بچه هم بازم خ ...

چون بچه بریچ بود انزیم کبدی مال همون مسمومیت بارداریتون بود امروز که دخترم رفت پیش دکترش ازش خواست براش ازمایش انزیم کبد بنویسه ولی گفت قبلانوشتم بالا نیست بعداز زایمان امد پایین

مریم برا پسر من ک بند ناف افتاده بود تو پاهاش و داشته تلاش میکرده ک بیرون بیاره انقدر تکوناش زیاد بو ...

دکتر بی سواد منم بهش گفتم بچه تکوناش کم شده سونو میکرد بچه بی حال بود خودم میفهمیدم بعد میگفت لوسه ناز داره..خاک عالم بر سرش کنن

دکتر بی سواد منم بهش گفتم بچه تکوناش کم شده سونو میکرد بچه بی حال بود خودم میفهمیدم بعد میگفت لوسه ن ...

من تو بارداریام فقط از دکتر ضربه خوردم فقط فقط اولی ک اینجوری دومی گفتن پوچه ولی بعد ک همه بلای سر من اورد و گفت کیسه ات خالیه دریغ از یه نقطه جنین اورد گفت اینم جنینت وای اون لحظه ... سومی ک از درد کل بیمارستان رو سرم بود 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه شما بند ناف دور گردنش نپیجیده بود؟

نه..بچه من دو روز بوده تو شکمم مرده بود و من انقباضات رحم داشتم و فکر میکردم بچه حرکت میکنه.نه دردی نه خونریزی نه علامتی..فقط دو روز اخر که بچه مرده بود و انزیمای کبدیم بالا رفته بود بدنم خارش زیاد داشت بخصوص ساق پاهام

بچه ها به امید خدا همتون باردار بشید و بدون مشکل باردار شدید منو تنها نزارید ها من جایی غیر اینجا ند ...

خیالت راحت عزیزم منم ازهمه بریدم ازدنیای بیرون خونم بریدم حتی به مامانم هفته ای یبارسرمیزنم درددلم همینجاست انگارشماهاهمه کس من هستیدکه میتونم دلتنگیاموبگم حتی به شوهرمم نمیگم مردهم نمیفهمه هم خسته میشه