2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منکه دلم میخواست باهاش میرفتم نمیموندم واسه عذاب دنیا

این خرف نزن یه روز دخترم حرف شمارو زد خیلی باهاش دعوا کردم گفتم برا دختر ندیده این میگی من مادری که ۲۰سال دختری بزرگ کردم خدایی نکرده اتفافی براتو بیوفته چیکار کنم پس این حرف نزن انشاالله به زودی یه بچه سالم میاد وبغلت پر میکنه

بچه دوروز تکون نخورد بردیم بیمارستان گفتن بچه سالمه ولی روز بعد بادرد شدید باز رفتیم بیمارستان تا دک ...

اخه منم تا الان چند تا تشخیص دادن .اخرین پریناتولوژیست گفت یا طیفی از مسمومیت بارداری داشتی یا دکولمان بوده.من اصلا لکه بینی و خونریزی نداشتم بچه تکوناش کم بود رفتم سونوگرافی و ..گفت همه چی خوبه و سالمه ولی به نظر خودم اونجور که باید باشه مث همیشه نبود..ولی اگه سونو داپلر مینوشت تو اون عروق خونرسانی معلوم میشد و میتونستن بچه رو نجات بدن..گفته دوباره دو هفته دیگه برو دکتر..که دقیقا دوازده روز بعد اون دیدم تکون نمیخوره و بچه تموم کرد.ولی هر دو بارش احساس گیجی و منگی شدید داشتم انگار پاهام بی حس بود طوریکه مجبور شدم بشینم روی صندلی..دختر شما چی؟خونریزی داشت یا لکه بینی؟

من اصلا فشار خون و دیابت هم نداشتم 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اخه منم تا الان چند تا تشخیص دادن .اخرین پریناتولوژیست گفت یا طیفی از مسمومیت بارداری داشتی یا دکولم ...

دختر منم بدون لکه وخونریزی بود تو بیمارستان خونریزی کرد بعداز فوت بچه 

بچه ها به امید خدا همتون باردار بشید و بدون مشکل باردار شدید منو تنها نزارید ها من جایی غیر اینجا ند ...

خیالت راحت عزیزم منم ازهمه بریدم ازدنیای بیرون خونم بریدم حتی به مامانم هفته ای یبارسرمیزنم درددلم همینجاست انگارشماهاهمه کس من هستیدکه میتونم دلتنگیاموبگم حتی به شوهرمم نمیگم مردهم نمیفهمه هم خسته میشه

اخه منم تا الان چند تا تشخیص دادن .اخرین پریناتولوژیست گفت یا طیفی از مسمومیت بارداری داشتی یا دکولم ...

مریم برا پسر من ک بند ناف افتاده بود تو پاهاش و داشته تلاش میکرده ک بیرون بیاره انقدر تکوناش زیاد بود ولی دکترم گفت چکارش داری بزار بگرده حتی یادم گفتم انگار رزمی کارا لگد میزنه گفت چکارش داری ولی بچم تو تلاش بوده خدا لعنتش کنه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اگر خونریزی میکرد شاید متوجه میشدن ونجاتش میدادن دکترا هم تشخیص مسمومیت بارداری دادن چون بعداز سزاری ...

دقیقا مث من.چقدر شرایطش شبیه من بوده!!منم فقط فقط آنزیمای کبدم بالا بود.ولی بعد از فوت بچه هم بازم خونریزی نداشتم .چرا دخترتون سزارین شد؟چون بچه مرده ارزش زایمان سزارین نداره.منم سزارین شدم ولی خب چون قبلا یبار سابقه سزارین داشتم و به جز اون اورژانسی بودم انزیمای کبدیم به قدری بالا بود که هر لحظه امکان مرگ داشتم.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست