2777
2789
بچه دوروز تکون نخورد بردیم بیمارستان گفتن بچه سالمه ولی روز بعد بادرد شدید باز رفتیم بیمارستان تا دک ...

آخ ک متنفرم از اون لحظه ک خبر میدن دنیا رو سرم خراب شد و بیهوش شدم ، انشالله ایندفعه دست پر بیاید خونه با دختر و نوه نازتون شما مادرید و از درد همه ما باخبرید التماس دعا 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دلخوشی ام همین تاپیک و حرف زدن با شماست، میام که کمی انرژی مثبت بگیرم.🌹🌹

فداتشم عزیزم ما هم همینطور تنها جایی ک حرفام میزنم همینجاست ، شوخی کردم بابت اقدام به دل نگیری 

آخ ک متنفرم از اون لحظه ک خبر میدن دنیا رو سرم خراب شد و بیهوش شدم ، انشالله ایندفعه دست پر بیاید خو ...

سرنماز برای همتون دعا میکنم نوه اولم بود ولی دست خالی برگشت 

من ۲۲ سالمه وقتی گفتم ۲۲ سالمه گفت دختر برو دنبال زندگیت و خوشی کن تا ۳۰ سالگی حداقل اسم بچه نیار یع ...

راست میگه من فکرکردم ۴۰سالته اینجورمیکنی جامن بودی چیکارمیکردی؟فقط خداروشکرکن هنوزجوونی

فداتشم عزیزم ما هم همینطور تنها جایی ک حرفام میزنم همینجاست ، شوخی کردم بابت اقدام به دل نگیری 

نه عزیزم. ناراحت نشدم.

راستش وقتی به اقدام واسه بارداری فکر میکنم تپش قلب میگیرم 🙈🙈

سرنماز برای همتون دعا میکنم نوه اولم بود ولی دست خالی برگشت 

منم تو خانواده ام فقط ازدواج کردم و ۳ بار بچه هام از دست دادم و پدر و مادرم هر بار بدتر از من شکستن خوب میفهمم دست خالی یعنی چی انشالله ایندفعه دلتون شادشه 

انشا...این یکی وسالم بغل کنیدولذت ببریدمنوهم دعاکنیدخیلی داغونم  خیلی دلتنگم ازغصه تاسکته پیش ر ...

خدا بزرگه غصه نخور حتما حکمتی بوده به کار خدا شک نکنید اون روز بدترین روز عمرم بودولی میگفتم خداروشکر که خودش سالمه 

راست میگه من فکرکردم ۴۰سالته اینجورمیکنی جامن بودی چیکارمیکردی؟فقط خداروشکرکن هنوزجوونی

عزیزم مشکلات ک غم و غصه به اینروز میندازه آدم رو امیدوارم از این به بعد همه شاد باشن و دیگه نباشه از این مشکلات 

منم تو خانواده ام فقط ازدواج کردم و ۳ بار بچه هام از دست دادم و پدر و مادرم هر بار بدتر از من شکستن ...

قربونت عزیزم انشاالله روزی همه شما توکل کنید به خدا هر روز تو خونه اسپند دود بدید 

نه عزیزم. ناراحت نشدم. راستش وقتی به اقدام واسه بارداری فکر میکنم تپش قلب میگیرم 🙈🙈

نه عزیزم اینجوری فکر نکن میدونم استرس داری و توکل به خودش انشالله نامیدمون نمیکنه دیگه منو ببین چه پرروهستم بعد ۳ تا هنوز میخام امیدوارشو