2777
2789
 مهرا جان من تکلیفم مشخص نیست از ترس بارداری دیگه رابطه ام خیلی کم شده میترسم حامله بشم من باید ...

رابطه ات رو کم نکن سفت و سخت جلوگیری کن..همسرت گناه داره..از این جوونی و این روزا استفاده کنید😉😉

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=104827407]رابطه ات رو کم نکن سفت و سخت جلوگیری کن..همسرت گناه داره..از این جوونی و این روزا استفاده کنید😉

با همه تدابیر امنیتی انجام میشه   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
[QUOTE=104827407]رابطه ات رو کم نکن سفت و سخت جلوگیری کن..همسرت گناه داره..از این جوونی و این روزا ا ...

گرچه منم خودم سفت و سخت جلوگیری میکنم و همسرمو میترسونم همش😉😉

مریم عصری خواب دیدم یه جای باصفامثل شمال بودیم من بچه یه زن ومردودزدیدم توخابم همش یه دوقلودختردیدم ...

خیره حتما.به خاطر احساسات و افکاریه که تو ذهنته..چیز خاصی نیست.خیر انشالله

میشه بگید کسی بوده بر اثر دکولمان بچشو از دست داده باشه الان بچه سالم داشته باشه

میتونم بپرسم علائم دخترتون چی بود؟بچه اش تو شکمش از بین رفت؟

[QUOTE=104829020]گرچه منم خودم سفت و سخت جلوگیری میکنم و همسرمو میترسونم همش😉😉 ما بچه هامون بیاری ...

انشالله😙😙البته بچه هم بیاریم بازم باید تن و بدنشون رو لرزوند که ناخواسته باردار نشیم جون آقایون کلا ریلکس تشریف دارن ..باردار هم بشیم بیشتر دردسراش و اذیتاش از اول تا آخر با مادره

میتونم بپرسم علائم دخترتون چی بود؟بچه اش تو شکمش از بین رفت؟

بچه دوروز تکون نخورد بردیم بیمارستان گفتن بچه سالمه ولی روز بعد بادرد شدید باز رفتیم بیمارستان تا دکترش امدوسونو گرفت گفت جفت کنده شده وبچه مرده وسزارین شد😭😭😭

ممنون دوستای خوبم❤

ان شااله که خدا حاجت دلت تک تکون رو به خیر و خوشی بده🙏

دیشب میخواستم برم اقدام، اما از بعد شام حالم بد شد. برنامه چیده بودم براش، توی تقویمم هم نوشته بودم، اتفاقی همسرم دید و گفت تو یه برنامه هایی داری امشب😅😅

اما متاسفانه شام که رفته بودیم بیرون، بهم نساخت. بلافاصله که آمدیم خونه رفتم توی رختخواب خوابیدم، طفلی هم هیچی نگفت.

امشب بعد شام سردرد بدی گرفتم. حالا اگه بتونم که میرم اقدام.

انشالله😙😙البته بچه هم بیاریم بازم باید تن و بدنشون رو لرزوند که ناخواسته باردار نشیم جون آقایون کل ...

اره بخدا مخصوصا بعد اینکه زایمان میکنی و تو فکرش نبستی و خیالت راحتتره هم امکانش بیشتر میشه البته مردا ک خیلی تو این خطا نیستن خودمون باید سفت بچسبیم 

ممنون دوستای خوبم❤ ان شااله که خدا حاجت دلت تک تکون رو به خیر و خوشی بده🙏 دیشب میخواستم برم اقدام ...

پاشو برو اینجا چکار میکنی میری یا به شوهرت بگم بیاد ببرتت ؟ برو بیا یه امید باش برامون