2777
2789
منم انقدر همه این حرفا رو میزدن..به نظرم کشورهای مسلمون و به خصوص ایران خیلی نظر تنگ هستن 

من میگفتم فقط اینجا حسودن  شوهرم گفت نه همه جا هست گفتم بابا مثلا تهران مردم اینجورین تنگ نطرن  فک نکنم ولی دیدم همه جا هست با چشم خودم دیدم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من میگفتم فقط اینجا حسودن  شوهرم گفت نه همه جا هست گفتم بابا مثلا تهران مردم اینجورین تنگ نطرن ...

نه به خدا شهرهای بزرگ خیلی کمتره چون مردم سرشون گرمه هزار تا مشغله دارن.من از وقتی بخاطر کار همسرم اینجا اومدم اینو فهمیدم که شهرهای کوچیک بدتره..منم کل بارداریم اینجا بودم فقط برای غربالگری ها و ازمایشاتم رفتم تهران خونه مامانم و برای زایمانم رفتم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه منم واقعا از چشم زخم اونجوری شد.انقدر که همه گفتن خوش به حالت یه دختر داری یه پسر هم اوردی راحت شدی.من تازه مبل و فرشامم عوض کرده بودم واسه عید که اون اتفاق افتاد

کارشناس ارشد حقوق قضایی

من اوایل ازدواجم حامله شدم همه گفتن وای چه زود حامله شد وای بچش پسره وای هی خوشگلترم میشه وای هواش دارن وای ماشالله هیچیش نیست نه تهوع نه ویار خاک عالم بر سرم من خیلی جایی نمیرفتم ولی دور وریام بدتر بودن مامانم براش وسایل میخرید همه حرص میکردن تازه بعدش ک اینجوری شدم گفتن نترس دوباره گیرت میاد بازم پسر و راحت بعد زایمانم مامانم رفت پیش یه سید گفتن اول چشم زدن به مامانش خورده به سینش بعد برگشته زده به بچه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
وااای خدا لعنت کنه اونایی که دل میشکنن من باتمام وجودم درکت میکنم منم سقط کردم ازچندنفر تیکه کنایه ش ...

نمیدونم عزیزم فعلا ک ما شدیم از همه طرف تیکه بشنویم و درد بکشیم و امیدوارم این دل شکستن ها جوابی داشته باشه.

نه به خدا شهرهای بزرگ خیلی کمتره چون مردم سرشون گرمه هزار تا مشغله دارن.من از وقتی بخاطر کار همسرم ا ...

منم میگم شهرهای بزرگ کمتره شوهرم گفت نه همه جاهست   ولی شهرهای کوچکتر واقعا بیشتره 

موقعی که بچم بستری بود ایقدر میگفتن بقیه مامانا من یه چشمم خون یکیش اشک میگفتن تو مامانشی چه درشته مگه چند کیلو بود نه که اونجا اکثرا نارس بودن خداروشکر همش سالم مرخص شدن انشاله که عمر طولانی داشته باشن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نمیدونم عزیزم فعلا ک ما شدیم از همه طرف تیکه بشنویم و درد بکشیم و امیدوارم این دل شکستن ها جوابی داش ...

جوابش باخداست بهشون فکرنکن و به خودت ارامش بده هیچی بهترازارامش داشتن وسرگ م زندگی وپیشرفت خودت بودن آدمای حسود وتنگ نظر رو زجرنمیده .بهترین تلافی این رفتارا نددیده گرفتنشونه و ارتقادادن خودت وزندگیته .من خودم زجر کشیدم و حرفم زیادشنیدم ولی سعی کردم قوی تربشم .باارامش لبخندبزن وقتی چرت وپرت میگن اونی که بدبرای ادم میخواد بادیدن پریشونی وناراحتیش دلش بیشتر خنک میشه ولی وقتی ببینن ارامش داری وتوکلت به خداست میفهمن قویتر ازاونی که بخوان باچهارتا حرف مزخرف زندگیت رو تلخ کنند وبیشتر خودشون حرص میخورن .

شادزی 
بببین الان زنگ زدم از مامانم پرسیدم😘گفت اول میشنی روی سجاده و ۱۳۵ بار اون صلوات حضرت زهرا رو میفرست ...

ممنونم عزیزم چشم حتماشکرگزاریشومیکنم  ولی توخیلی دلت پاک برام دعاکن خیلی محتاج دعاهستم

دیروز که رفتم سر خاک  بچم یه مردی هست اونجا یکم از ناحیه دست و پا مشکل داره میاد حرف میزنه با شوهرم یه کمکی هم بهش میکنع مردم بهش پول میدن  بهم گفت مادرم ۲۰ بچه دنیا آورد ده تا دختر ده تا پسر گفت ده تا از بچه هاشو از دست داد گفت ۵ دختر ۵ پسر از یه ماهه تا دوساله  ...من همینحور موندم 

جوابش باخداست بهشون فکرنکن و به خودت ارامش بده هیچی بهترازارامش داشتن وسرگ م زندگی وپیشرفت خودت بودن ...

👌👌👌👌👌

جوابش باخداست بهشون فکرنکن و به خودت ارامش بده هیچی بهترازارامش داشتن وسرگ م زندگی وپیشرفت خودت بودن ...

اخه میدونی الان ک شده ۳ تا دردم شده دیگه براشون جا برا حرف مفت زدن یکی نیست ک ، از خدادمیخام به جبران سختی جوری دلم شاد کنه دهن همه بسته بشه وگرنه من توان ندارم همه برای من همه برا همه مادرای مثل من ، فداتشم عزیزم مرسی از همدریهات خدا دلت شاد کنه بحق امام حسین تو همین ماه عزیز

نه نگو مریضم که خدای نخواسته همیشه مریض باشی. تا جایی که میشه نزار کسی بارداریتو بفهمه.بعدم از نگاه ...

اره منوتوهم همه جارفتیم این شدعاقبتمون من خداکمک کنه بارداربشم دیگه جایی نمیرم بزارهمه فکرکنن استراحت مطلقم 

دیروز که رفتم سر خاک  بچم یه مردی هست اونجا یکم از ناحیه دست و پا مشکل داره میاد حرف میزنه با ش ...

اخی خداچه صبری به اون داده ولی قدیمیاراحتترکنارمیومدن مامان بزرگ من دوتابچش مرد ولی مامانم تعریف میکنه میگه انگارنه انگارتازه ۵ساله ودوساله بودن

نمیدونم عزیزم فعلا ک ما شدیم از همه طرف تیکه بشنویم و درد بکشیم و امیدوارم این دل شکستن ها جوابی داش ...

انشا...به حق این روزاجوابتوبگیری توی همین ماه عزیزباردارشی چون این ماه دلاخیلی تنگ ترمیشه

انشا...به حق این روزاجوابتوبگیری توی همین ماه عزیزباردارشی چون این ماه دلاخیلی تنگ ترمیشه

انقدر ک روحم خستس انققدر ک جسمی نابودم شوهرمم کارش جوری نیست ک یه مرحصی بگیره بریم یه جایی خیلی خستم معنا کم اوردن تو من خلاصه شده به کل دو ساله دارم درد میکشم ولی به اندازه دویست ساله انقدر ک سخت گذشته