2777
2789
اااا جدی🤤🤤🤤..بعد کم خونی نداری؟؟؟ من اصلا غذایی که توش گوشت حالا یا قرمز یا سفید نباشه رو غذا حس ...

اره تا حالا تو عمرم نخوردم گوشت قرمز حالا هر نوعی و حیگر و کله پاچه و چیزهای محلی یا کره و ... خیلی چیزا نمیخورم و تا حالا نداشتم کم خونی و اتفاقا تپلی هم هستم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عزیزم یه چند روزه اینجوریم خیلی بده کوفته کوفته هستم 

نمیدونم میتونه از علائم بارداری باشه یا نه..من هر دو بارداریم اصلا اینجوری نبودم و بدن ها با هم فرق داره شاید بارداری باشی😍😍😍

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
نمیدونم میتونه از علائم بارداری باشه یا نه..من هر دو بارداریم اصلا اینجوری نبودم و بدن ها با هم فرق ...

ن عزیزم بخاطر بارداری نگفتم میدونم ک نیستم عزیزم 

اره تا حالا تو عمرم نخوردم گوشت قرمز حالا هر نوعی و حیگر و کله پاچه و چیزهای محلی یا کره و ... خیلی ...

چه سخته واسه همسرت😁چون بالاخره انواع خورشت و غداهای خوشمزه توش گوشته.اونم مجبوره خودشو باهات هماهنگ کنه چون اشپز تویی دیگه

چه سخته واسه همسرت😁چون بالاخره انواع خورشت و غداهای خوشمزه توش گوشته.اونم مجبوره خودشو باهات هماهنگ ...

من و شوهرم هیچکدوم گوشت قرمز نمیخوریم، فقط گاهی خیلی کم چرخ کرده واسه ماکارونی استفاده میکنم.

چه سخته واسه همسرت😁چون بالاخره انواع خورشت و غداهای خوشمزه توش گوشته.اونم مجبوره خودشو باهات هماهنگ ...

بر عکس   من درست میکنم همچی خودش تنهایی همش میزنه خیلی احساس رضایتم میکنه ک من نمیحورم   

من و شوهرم هیچکدوم گوشت قرمز نمیخوریم، فقط گاهی خیلی کم چرخ کرده واسه ماکارونی استفاده میکنم.

چه جالب😁😁ولی خوبه غلظت خون نمیگیرید تو بارداری.منم فعلا با جایگزین کردن گوشت سفید به جای قرمز دارم کم کم کمش میکنم

بر عکس   من درست میکنم همچی خودش تنهایی همش میزنه خیلی احساس رضایتم میکنه ک من نمیحورم   ...

😂😂😂اخه همسرم غذایی درست کنم که خودم نخورم همش میگه من اینجوری دوست ندارم از تنهایی غذا خوردن خوشم نمیاد و ..😁😁

😂😂😂اخه همسرم غذایی درست کنم که خودم نخورم همش میگه من اینجوری دوست ندارم از تنهایی غذا خوردن خوشم ...

مثلا من خورشت ک درست میکنم از خورشتش میخورم ولی گوشتش نه شوهرمم ک عشق گوشت همش یه نفسه میخوره جالب اینجاست ک گوشت نمیخورم ولی بسته های گوشتم رو دونفره میزارم   

قبول باشه عزیزم خیلی کار خوبی می کنی.من روز ظهر عاشورا خودم تنها رفتم مسجد و مراسم و ..مسجد نزدیکمون ...

خودت بروهمسرمن دوسداره اونجاکلی گریه کردم که خدابچموبرگردون همش صبرمیومد

اصلا من که عاشق گوشت قرمزم تو خورشت یا جایی ببینم لب نمیزنم. فقط تو همبرگر اونم نصفش گوسفندی نصف گوس ...

من همیشه برای کباب فیله میگیرم خیلی خیلی نرمه

حدود 120

اما گوشت گوساله معمولی و.گوسفندی حدود 95

من رشت هستم

بچه هامن استرس ودلشوره خیلی داشتم جوری که حتی یه لیوان نمیتونستم بردارم قرصای آرامبخشم نمیتونستم بخورم دکترم اجازه ندادولی دوهفتس قرص کلرودیازپکسایدمیخورم که میگن عوارضش ناچیزروباردارشدن تاثیرنداره ازوقتی خوردم استرسم واضطرابم ازبین رفته خیلی آروم ترشدم فقط گاهی بچه میبینم بهم میریزم وگریه میکنم یعنی میشه همین آرامش باعث شه تخمکم آزادشه اخه یکی ازاعوامل آزادنشدنش استرس شدید