2777
2789
هدانا جان، هنوز اقدام نکردم.🙈

چرا اقدام نکردی روزهای تخمک گذاری 😕

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
میگم یه گروه واتساپی برنید تا با هم باشیم

بعضی از دوستان ندارن عزیرم همینحا میتونیم باهم باشیم دردل کنیم راهکار بدیم وبه هم امید بدیم😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا اقدام نکردی روزهای تخمک گذاری 😕

من دوره هام تقریبا دقیقه و  ۲۸ روزه است. به همین خاطر فکر میکنم تخمک گذاری روز ۱۴ است برام.

البته قبلا حوالی ۱۴، درد تخمدان هم میگرفتم که دکتر گفت نشانه تخمکگذاریه و خوبه.

اما این دفعه روز ۸ این درد رو داشتم و امروز هم هنوز دارم.

یعنی ممکنه روز ۸ تخمک آزاد شده باشه؟🙈

تازه دیشب تو تا مسکن واسه سر دردم خوردم.🤔

من دوره هام تقریبا دقیقه و  ۲۸ روزه است. به همین خاطر فکر میکنم تخمک گذاری روز ۱۴ است برام. ال ...

اقدام کن عزیزم و بسپار بخدا..چقدر منتظرم یکی بیاد بگه باردارم 

ماهاکه نداریم خیلی برامون سخته خانواده شوهرم حامله بودم خیلی هواموداشتن حالاکه بچموازدست دادم رفتارش ...

مهرا یه چیزی میگم خودم بهش رسیدم از هیچکس هیچ توقعی نداشته باش که برات دل بسوزونن مثل من دیگه از هیچکس توقع ندارم منم مثل خودشون رفتار میکنم محبت بیجا به کسی نکن عادی برو و بیا زیاد حال کسیو نپرس گاهی باید باهرکس مثل خودش رفتار کرد گلم  وقتی توقعتو از بقیه بیاری پایین خودت آرامش میگیری .فقط به فکر خودت و شوهرت و نی تی آینده ات باش  تنها کسی که میتونه کمکت کنه خود خودتی

دیشب تا صبح حوله گرم گذاشته بودم روی رحم و تخمدانها و سعی کردم که کامل گرم نگه دارم. صبح خوب ب ...

اگه احتمال بارداری داری اصلا حوله گرم یا کیسه اب گرم نزار خوب نیست

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

سلام بچه ها وبین کسی هست ؟ ؟

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

بچه ها خوبین . . من ماه قبل که لتروزول خورده بودم مثل این ماه، پریودیم عقب افتاده بود . . .بعدشم دندون درد شدید داشتم . . . وسرماهم خورده بودم . . رفتم دکتر چند بسته قرص داد گفت مصرف کنم اولش پرسید بچه که نداری منم نگفتم تو اقدام هستم چون اونموقه به همسرم علکی میگفتم قرص جلوگیری میخورم . . اخه سی سالمه و میخوام مادر بشم زودتر انشاءالله و . . بعدش پیش خودم گفتم نکنه حامله هستم و با خوردن داروها . . .

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

سلام استارتر جان 

من پارسال نی نی مو ازدست داده بودم چون خارج رحمی, بود.. 

الان ماه سومیه که میخوام برم اقدام.. انشالله که همیشه خبرای خوب نصیب هممون بشه

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
اگه احتمال بارداری داری اصلا حوله گرم یا کیسه اب گرم نزار خوب نیست

احتمال بارداری نمیدم.

ولی توی همین سایت خوندم چند نفری بودند که تا چند ماه سروقت پریود میشدند و نمیدونستند که باردارند

بچه ها خوبین . . من ماه قبل که لتروزول خورده بودم مثل این ماه، پریودیم عقب افتاده بود . . .بعدشم دند ...

من این ماه لتروزول مصرف کردم چند روز پیش مرکز و بالای شکمم بدجوری درد میگرفت و ول میکرد الانم چند روزه پشت ران پای چپم درد میکنه شمام اینجوری شده بودی؟؟ممکنه عوارض قرص باشه

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس