2777
2789
یعنی چی کجاش گرفته؟

انشالله بارداری کی موعدته؟؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم از دیروز تخمدان راستم به شدت درد میکنه. روز ۸ دوره هستم. قاعدتا نباید الان دردی داشته باشم.🙈🙈

دو روزی هم هست که خیلی خسته ام و به زور چشام رو باز نگه میدارم. احتمال داره از کمبود اهن باشه ؟؟؟

احتمالا بارداری 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممکنه، از ماه قبل باردار باشم، بدون هیچ علائمی و بعدهم چند روز پیش سر وقت پریود شدم؟؟؟🙈

انشا...که به حق این روزکه روزبیمارکربلاست باشی منکه ناامیدشدم دیگه منتظربارداری نیستم

میگم یه گروه واتساپی برنید تا با هم باشیم

اره خیلی خوبه انشا...بقیم راضی باشن چون من همه برنامه هاموپاک کردم بادنیای بیرون کات کردم ازهمه ادمابریدم فقط واتساپ دارم اونم کسی نمیدونه که دارم

انشا...که به حق این روزکه روزبیمارکربلاست باشی منکه ناامیدشدم دیگه منتظربارداری نیستم

خدا نکنه  که باردار باشم 

ان شااله که نیستم. دلم نمیخواد با وضعیتی که ماه قبل داشتم، جنینی تشکیل شده باشه. 

ان شااله از این ماه میرم اقدام. ولی از خدا به زور بجه نمیخوام.

از خدا میخوام فقط به شرط عافیت به من فرزندی سالم بده، در غیر اینصورت نمیخوام.🙏🙏

ماهاکه نداریم خیلی برامون سخته خانواده شوهرم حامله بودم خیلی هواموداشتن حالاکه بچموازدست دادم رفتارش ...

مهرا جان، به نظرم خانواده همسرت میخواهند که طبیعی برخورد کنند که انگار اتفاقی نیافته اما تو خیلی حساس شدی،

آخه مگه دست تو بوده که بچه ات رو از دست دادی!!!

حکمت خدا بوده که ما نمی تونیم درک کنیم که چرا این اتفاق افتاده.