2777
2789
انشا...که هستی وداداش کوچولوش زودبیاد

مهرا جان  روزهای تخمک گذاری اقدام کن سنو اینا هم نرو همین خودش باعث استرس میشه بسپار به خدا و اقدام کن ..

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزای تخمک گزاری احتمال پسرزیاد

خوب غیر اونم بارداری دیر اتفاق میفته که عزیزم بفکر دختر پسرش نباش. حتی ای وی افم صددرصد نیست

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

منم ۳ ساله دست خالیم تو طایفه خودم و شوهرم پر از بچه های ک همسن بچه من بودن و یا با بارداریای بعدیم بودن منم خیلی میشکنم خیلی حس بدیه ترحم یا دل شکستن یکارایی میکنن و وای ولی فقط تعریف تعریف وقتی میزنم زیر گره دیگه اروم نمیشم از بس پر  دردم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
منم ۳ ساله دست خالیم تو طایفه خودم و شوهرم پر از بچه های ک همسن بچه من بودن و یا با بارداریای بعدیم ...

آرسام عزیزم نرفتی دکتر پریود شدی یانه. ‌.

توبازم یکی داری خداروشکرکن عزیزم

کجا دارم عزیزم اگه داشتم ک این وضعم نبود پس انقدر میگم.کاش خدا یه نفس میزاشت بکشم بعد بگیره پس چی میگم من ۳ تا بچم رفته 

نه عزیزم پریودشدم این ماه الان دوروزپاک شدم

اگه بعد پاک شدن زود اقدام کنی میگن خیلی تاثیر داره زودم باردارمیشی.من که سر دوتا بچه هام همون جوری بود.اولی بعد پاکی اقدام کردم دختره ۶سالشه دومی پسر شد که قربونش برم فرشته شد.ببین پس تو یه روز هردوجنس ممکنه...خیلیا بودن تو روز تخمک گذاری اقدام کردن ولی دخترشده.انشالله بحق شهید این ماه.مصلحت خدا با خواستت یکی بشه وخیلی زود مامان بشی

گلم چندهفتگی از دست دادی بچه هاتو؟علتش چیه؟

عزیزم پسرم ۳۳ هفته بخاطر بند ناف و دو تا بارداری ناموفق بعدش ک یکیش گفتن پوچ بوده ک نبود و بعد معلوم شدو بعدیم خارج رحم و از دست دادن لوله اینم از عاقبت من درد جسمی روحی و ...