2777
2789

خواهش میکنم حداقل رنگ کادر اسم کاربرای مرد رو آبی کنید جهت رفاه حال مادرا 

مگه اینجا از اول برا مامانا نبود ؟ 

@نی_نی_یار_14    

مینیمال 

نی نی یار ۱۴ یه کاربر معمولی مثل ما هست ولی خب از دست نی نی یار ها هم چیزی برنمیاد این‌قدر معروف شده این سایت زن مرد بچه بزرگسال هر کی دلش خواست میاد و این خیلی بده آرامش و امنیت خانم ها در خطره ✅

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی یار ۱۴ یه کاربر معمولی مثل ما هست ولی خب از دست نی نی یار ها هم چیزی برنمیاد این‌قدر معروف شده ...

فقط میخوام همین کار کوچیکو کنن معلوم بشه کی زن کی مرد ی تغییر رنگه فکر نکنم برنامه نویسی ش کار داشته باشه خیلی از حاشیه ها کم میشه 

مینیمال 
وهمچنین کاربر تازه وارد چون اکثرا فیکن

حالا تازه وارد رو این کادر صورتی تاریخ عضویت داره ولی کاربر مرد باید بری داخل اکانت ببینی تازه اونایی ک راست گفتن و زدن مرد واقعا 

مینیمال 
حالا تازه وارد رو این کادر صورتی تاریخ عضویت داره ولی کاربر مرد باید بری داخل اکانت ببینی تازه اونای ...

واقعا متاسفانه کاربرای مرد وکاربرای بچه سال و کاربرای دروغگو تو سایت جولان میدن

بچه ها لطفا نی نی یار تگ کنید نمیدونم درست تگ کردم یا ن

@niniyar_5    

سلام

استارتر بالاتر براتون پیشنهاد داشتن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام

۳ تا نی نی یار اولی ⬅️ پاک کردن عکس و تعلیق

niniyar_1             ⬅️ پاک کردن تاپیک

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈

🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

🟪🟦🟨🟥🟧🟩    🟪🟦🟨🟥🟧🟩    🟪🟦🟨🟥🟧🟩

فقط اسم هاشون عوض شده.

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1   

نی نی یار شب              ⬅️ niniyar_2     

نی نی یار 3                  ⬅️ niniyar_3    

نی نی یار پنج               ⬅️ niniyar_5 

✅️ برای حذف تاپیک باید 🔺️خصوصی🔺️ لینک تاپیکتون رو آن روزها و ساعت های خاص  برای niniyar_1 بفرستین.

مرسی گلم امیدوارم رسیدگی بشه

خواهش می کنم.

💙💙💙

نی نی یار ۱۴ یه کاربر معمولی مثل ما هست ولی خب از دست نی نی یار ها هم چیزی برنمیاد این‌قدر معروف شده ...

کاش میشد با کد ملی و شماره که مربوط ب اون کدملی هست بیایی ابنجا