2777
2789
سلام یکمم امید ب من بدین

زندگی ست دیگر..

همیشه که همه رنگ هایش جور نیست؛

همه سازهایش کوک نیست.

باید یاد گرفت با هر سازش رقصید؛

حتی با ناکوک ترین ناکوکش

..

ابرهای آسمان زندگی

گاهی می بارد و گاهی هم صاف است

میگذرد هر جور که باشی..

این یه بخش از یه متن طولانیه که همسرم چند ماه قبل این اتفاق روی در اتاق خوابمون زد من کلا شاید دو سه بار خوندمش در طول چند ماه و گفتم قشنگه.ولی بعد اون اتفاق تلخ هر روز میخونمش و با همه وجودم درکش کردم که همیشه اون چه انتظار داری اتفاق نمیوفته چون زندگی با هیچ انسانی اینجوری راحت تا نکرده..ولی بزرگترین قدرتی که انسان همیشه داشته و تونسته دوباره با این دنیا بی رحم مبارزه کنه امید و امید و امید...

قوی باش عزیز دلم .هیچ غمی نمونده همونجور که هیچ شادی پایدار نبوده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
چی شدی عزیزم ؟من خودم ته ناامیدیم انقدرکه میگم چجوری خودموخلاص کنم که دردش کم باشه یعنی گاهی این فکر ...

مهرآ اوایل بعد زایمانم یه دختره رو دیدم که میگفت ببین من توی بارداری افسردگی داشتم در حدی که فقط چاره کارم برق وصل کردن بود میگفت همه میگفتن یا بچت میمیره یا دیوونه میشه.گفت راضی نشدم برق وصل کنن و هر روز ساعتها قرآن رو با صدای عبدالباسط گوش میدادم و نماز شب میخوندم و کارم فقط کل بارداری شده بود شنیدن صدای آسمونی مرحوم عبدالباسط ...گفت بچم الان دو سالش به قدری خوب و آروم و باهوشه و صحیح و سالمه.گفت معجزه قرآنو دیدم.منم از چند روز بعد زایمانم تنها چیزی که ارومم کرد صدای عبدالباسط بود با اینکه مث ابر بهار اشک میریختم ولی خیلی کمکم کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور من نزدیک 35 هستم و اینکه دخترم الان 7 سالشه تفاوت سنیشون خیلی زیاد شده بارداری دومم اگه ...

حالا اختلاف سنی رو بیخیال شو ..گفتم که همه چی که طبق خواسته ما نمیشه.ولی خب چون نزدیک ۳۵ هستی زودتر اقدام کن به امید خدا

نه پس میخوای با این روحیه عالی و این حجم از انرژی مثبت باردار بشی!!! همین جمله ات: من از این شانسا ن ...

اخی مریم الان سه ماه شده هیچی به هیچی بخداهرکی جامن بودامیدشوازدست میداددیگه

اخی مریم الان سه ماه شده هیچی به هیچی بخداهرکی جامن بودامیدشوازدست میداددیگه

مهرا جن پس من چی ؟ من از همه مدت بیشتریه ک پسرم از دست دادم دو سال و ۳ ماه هست بعد اونم ک میدونی پس من چی آدم نیستم ؟ چرا عزیزم منم یه مادرم ک جیگرم سوخته من خودم کشتم ببین به چه وضعیم دو تا دیگه از دست دادم دیگه ادم نمیشم تو به خودت بیا خودت جمع کن نزار مثل من بشی نزار .

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
مهرا جن پس من چی ؟ من از همه مدت بیشتریه ک پسرم از دست دادم دو سال و ۳ ماه هست بعد اونم ک میدونی پس ...

بخدامیخام ارسام حالم بدامسال تاسوعاعاشوراهمه رفتن من تنهاموندم چون مردم ونبینم دوست ندارم کسی وببینم اون خانم که بامن بارداربودبچش اومده خانواده شوهرم باذوق راجبش حرف زدن مراعاتمونکردن دلموشکوندن خسته شدم میگم چراخداجوابمونمیدی