2777
2789

سلام چند تا سوال داشتم

اینکه وقتی فارغ التحصیل شدیم بازم میتونیم واسه دانشگاه فرهنگیان بیشتر بخونیم؟مثلا تا فوق لیسانس یا بیشتر؟چون ابتدایی قبول شدم و دلم میخواد مقطع بالاتر برم

بعد اینکه خودمون انتخاب میکنیم چه کلاسی رو تدریس کنیم؟یا کدوم مدرسه بریم؟و یا عواملی توش تاثیر گذارن؟اگه هستن چیا هستن؟مثلا من اگه ابتدایی بخوام یه کلاس انتخاب کنم ۵یا ۶ هست و یه مدرسه نزدیک 

و اینکه میگن باید ۸سال محل خدمت تدریس کنی یعنی این مابین اصلا نمیشه انتقالی گرفت؟و این ۸ سال به غیر از ۴سال تحصیلیه؟یعنی بعد دانشگاه تازه ۸سال شروع میشه؟

خیلیی ممنون میشم اگه میدونین راهنمایی کنین چون واقعا نیاز دارم بدونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بله میشه مقاطع بالاتر درس بخونی اما دانشگاه ملی، پیام نور،آزاد تا ارشد و دکترا حتی بشی استاد دانشگاه

شما متعهد میشی دو برابر تحصیلی بری محل خدمت

ی وقتایی میشه انتقالی گرفت ی وقتایی سخته

خثوصا اگه روستای محروم بیفتی

یا صاحب الزمان🌼
من درسم تموم شد رفتیم اداره محل خدمت مدرسه رو انتخاب کرد البته من مقطع دوم متوسطه ام

مقطع راهنمایی کیا میرن 

یعنی اینایی که اموزش ابتدایی ان یا دبیرا!؟

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
سلام بله میشه مقاطع بالاتر درس بخونی اما دانشگاه ملی، پیام نور،آزاد تا ارشد و دکترا حتی بشی استاد دا ...

پس یعنی مابین این ۸سال انتقالی ممکنه؟و یه چیز غیرممکنی نیست درسته؟

من آموزش ابتدایی قبول شدم میخواستم تا فوق لیسانس بخونم بتونم از ابتدایی مقطع بالاتری برم یعنی میشه

پس یعنی مابین این ۸سال انتقالی ممکنه؟و یه چیز غیرممکنی نیست درسته؟من آموزش ابتدایی قبول شدم میخواستم ...

امسال قبول شدین!؟

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
مقطع راهنمایی کیا میرن یعنی اینایی که اموزش ابتدایی ان یا دبیرا!؟

من یادمه یه دبیرم راهنمایی هم درس میداد ولی آخرای تدریسش بود

ابتدایی رو هم نمیدونم اگه بشه از ابتدایی مقطع بالاتر برم باز بهتر میشه فکر کنم تعطیلاتشون بیشتره تازه میتونن اضافه کاری هم بمونن

پس یعنی مابین این ۸سال انتقالی ممکنه؟و یه چیز غیرممکنی نیست درسته؟من آموزش ابتدایی قبول شدم میخواستم ...

بستگی ب رشته داره ولی نیروی ابتدایی کمه و خیلی برای تغیر مقطع قبول نمیکنن

اره من دوستم یسال موند محل هدمت سال دوم جا ب جاش کردن

یکیم انتقالی گرفت 

یا صاحب الزمان🌼