2777
2789
مامان آرسام یقین بدون که همینطورم میشه .خدا برات بهترینارو کنار گذاشته و به وقتش بهت میده مطمئن باش

فداتشم عزیزم امیدوارم هم برا من و شما همه مامانای اینجا خیلی از دیروز التماس خدا کردم گفتم دیگه نزار بیشتر بشکنم دیگه من نزار تو راه دکتر و دوا درمان راحت مثل بارداری دیگمم بهم ببخش و زمینیش کن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله که حالش خوب بشه و دلش آروم بگیره و با این درد کنار بیاد سخته ولی کاریش نمیشه کرد.امیدوارم ...

ممنونم ازت عزیزم  وممنونم هداناجان که نگرانم شدی وحالموپرسیدی بله راستش یه مشکل قلبی پیداکردم وانگارقلبم یه لحظه نزد اون لحظه گفتم خداروشکرت که به ارزوم رسوندی ودارم میرم پیش بچم ولی حیف که نشدبه دعای تک تکتون محتاجم 

ممنونم ازت عزیزم  وممنونم هداناجان که نگرانم شدی وحالموپرسیدی بله راستش یه مشکل قلبی پیداکردم و ...

عزیزم فقط فقط بخاطر اعصابه منم پشت شونم درد میکرد رفتم دکتر متاسفانه اکو و ... گفتن رگ های قلبت عصبیه پس ارامش داشته باش هر کاری کنیم نمیان فقط خودمون داغون میکنیم بزودی دلت شاد میشه میدونم

اره دخترمن برنمیگرده ولی من میخام برم پیشش

اینجوری نگو عزیزم میفهمم هممون مث تو هستیم بلکه بیشتر کاری از دست هیچکدوممون نمیاد صفحه ۲۳۶ بخون متن های ک هدانا فرستاده یکم ارامش مبگیری

اره دخترمن برنمیگرده ولی من میخام برم پیشش

مهرا جان میدونی وقتی اینقدر بی تابی میکنی دخترت پیش خدا شرمنده میشه که مامانش اینقدر ضعیف خودش رو نشون میده.

باید قوی و آرام باشی عزیزم. دیر یا زود وقت رفتن ما می رسه و ما هم این دنیا رو ترک میکنیم. پس تا اون موقع قوی باش و زندگی کن و اجازه بده خانواده ات با حضور و وجودت خوشحال باشند و به آرامش برسند🙏

این روزها یه مشکلی برام پیش امده که خیلی ناراحتم کرده. هر چند همش میگم خدایا توکل به تو هر چی مصلحت خودته، فقط خدایا تنهام نذار😔

من میخوام بعد این هفته برم اقدام ولی با این مشکل جدیدی که پیش امده ، استرس دارم. ممکنه برام دعا کنید که این مشکلم حل شه🙏🙏

مهرا جان میدونی وقتی اینقدر بی تابی میکنی دخترت پیش خدا شرمنده میشه که مامانش اینقدر ضعیف خودش رو نش ...

باران جان میخام اینقدرریختم توخودم که اون بلاسرم اومد قسمتم این بوده نمیتونم کاری کنم جز غصه خوردن

ممنونم ازت عزیزم  وممنونم هداناجان که نگرانم شدی وحالموپرسیدی بله راستش یه مشکل قلبی پیداکردم و ...

خوبی مهرآ جان؟بلا دور باشه انشالله.انقدر غصه نخور تا زمانی که بیشتر از خدا به شیطان اعتماد داری حالت خوب نمیشه..چون انقدر که حرف از مرگ میزنی شیطانو خوشحال می کنی هر وقت از ته دل امیدوار بودی و حس و حالت خوب بود اونوقت ینی داری بیشتر به خدا اعتماد کنی.

میگی دعات کنیم،دعا برای آرامش و امیدواریت میتونم کنم ولی هیچ وقت دعا نمیکنم که بری پیش دخترت!چون به حرف و دعای من و تو نیست قربونت بشم جز اینکه فقط موج و پالس منفی توی دنیا میفرستیم اتفاق دیگه ای نمیوفته.اون خدایی که می میراند و زنده می کند..خودش میدونه پیمانه عمر هر کس کی قراره تموم بشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
این روزها یه مشکلی برام پیش امده که خیلی ناراحتم کرده. هر چند همش میگم خدایا توکل به تو هر چی مصلحت ...

عزیزم با همه وجود دعات میکنم امیدوارم خدای مهربون با قدرت بی نهایت خودش گره از کارت باز کنه.آمین

این روزها یه مشکلی برام پیش امده که خیلی ناراحتم کرده. هر چند همش میگم خدایا توکل به تو هر چی مصلحت ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دوستان همگی لطف کنید اگر مقدوره برای رفع مشکل باران جان هر چند تا میتونید صلوات بفرستید.

من امشب ۱۰۰ تا صلوات برای امام زمان میفرستم تا واسطه بشه و مشکلتو حل کنه به حق ذات مقدس خدا.آمین