2777
2789
چرا مشهد؟؟؟ کرجم

عزیزم نی نی تون زنده به دنیا اومد..ببخشید میپرسم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه😭😭بچم و احیاام کردن اما برنگشت😢

😔😔😔😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سیاه دونه و عسلو چه مقدار و چطور بخوریم؟

سیاه دونه رو با عسل ترکیب میکردم ناشتا میخوردم ولی اید مقدار کمی سیاه دونه رو آسیاب کنی و با عسل ترکیب کنی و چند روز بعد دوباره یکم دیگه آسیاب کنی چون وقتی آسیاب میشه اگه با عسل ترکیب نشه و زود مصرف نشه خواصشو در مجاورت هوا از دست میده.. بعضیا هم آسیاب نشده با عسل ترکیب میکنن که اونم خوبه ولی اینطور که شنیدم آسیاب شده بهتره ولی به شرطی که شرایطی که گفتم رعایت کنی.من ترکیب عسل و سیاه دونه رو صبحا ناشتا یه قاشق غذاخوری میخوردم..کلا سیاه دونه به جنسینگ ایرانی معروفه انقدر که خواص معجزه آسا داره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ممنون تو همین گروه ی خانومی گفتن سه ماه قبل اقدام عسل و  دارچین و قاطی کنید ناشتا بخورین میگم ...

عسل و سیاهدونه هم توی بارداری اصلا نباید خورد. بله دارچین زیاد هم خوب نیست.ولی فکر کنم دوستمون منظورش قبل بارداری بوده و احتمالا تو بارداری نمیخوردن!

مشکل کلیه داشت ی کلیه ش هیدرونفروز شدید بود یکیشم کیست داشت هفته ی 20 فهمیدم تا هفته ی24 پیش چند ت ...

😢😢😢😢آفرین چقدر قوی و صبوری!!ماشالله

تو زایمانم سهل انگاری کادر پزشکی و اصرار به زایمان طبیعی ۸ ساعت درد طبیعی کشیدم و در نهایت سز شدم ام ...

عزیزم چقدر عذاب کشیدی😢خیلی ناراحت شدم..انشالله خدا پسرتو برات نگه داره

نه قربونت برم ببخشید من جواب میدم چه اشکالی داره من سر بارداری قبلم انقده این چیزارو رعایت کردم او ...

اره عزیزم فقط و فقط خدای بزرگ باااااید بخواد که یه نفر توی این دنیا پا بزاره یا نه! من به شخصه بعد از این اتفاق تلخ خیلی درس ها گرفتم.. فقط و فقط باید به خدا اعتماد و توکل کرد و به خودش سپرد و راضی به خواستش باشم 

من تازه الان این تاپیک و دیدم  منم تو ۴۰ هفته تو زایمان پسرم و از دست دادم  الان پسرم ۱۹ ...

خدابهت ببخشه دامادش کنی انشا...برامون دعاکن که ماهم مامان شیم دلمون آروم بگیره 

انشاله عزیز دلم . من با این همه امید واری والبته استرسی ک این ماه داشتم با دارو و امپول اقدلم کردم . ...

چقدر بعد زایمان اقدام کردی؟سزازین بودی؟

کارشناس ارشد حقوق قضایی

دارویی که پسر من میخاست توایران نبود   امروز دیدم اخبار نشون داد تولید داخلی شد   خداروشکر...ولی دلم گرفت شدید کاش میمردم پسر من بدشاسترین بود 😭😭😭😭😭

دارویی که پسر من میخاست توایران نبود   امروز دیدم اخبار نشون داد تولید داخلی شد  &nbs ...

الهی بمیرم برای دلت عزیزم خدانکنه هرچندمیگم خدانکنه ولی خودم تامیبینم کسی مرده میگم ای کاش من جای این ادم مرده بودم امروزاین بازیگرداریوش اسدزاده مرد اولین چیزی که گفتم این بودکاش من جای تومیمردم هداناجانم میدونم سخته خیلی هم سخته ولی مری قشنگ گفت کاسه عمرماازقبل نوشته شده پس ارزوی مرگ الکی ولی یه حقیقتی هست میخام بگم من وقتی بابام مرد۱۵سال پیش یشب خواب دیدم یه جاییم پرازشیشس به یه نفرگه خودش نبودوفقط صداش بودگفتم ایناچیه گفت شیشه عمرادماست من سریع رفتم مال باباموبابابز رگ ومامان بزرگمودیدم دقیقا همون سنی که مردن بودرفتم توقفسه هاکه پرازشیشه بودوگشتم ومال خودم‌وپیداکردم ۳۴بودالان که ازاون خواب ۱۶سال میگذره تازه فهمیدم دلیل مردنم دق کردن ولی میگم سخته تاسه سال دیگه چجوری تحمل کنم هدانا جان توبچه داری بخاطراون بمون امیدوارباش ازخدابخاه صبرت بده ولی من امیدی ندارم بچه ندارم