2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو بگو که هی میرم ملاقات و کادو میدم به خدا برام آسون نیست میمیرمو زنده میشم  نرمم میگن از حسا ...

آخی الهی بگردم چی میکشی..شما چون شهر کوچیک هستین رفت و آمد نکنین حرف درمیارن و خیلی شرایطت سخته و من حتی اگه این آدما فامیل نزدیک همسرم بودن سالی یکی دو بار میدیدم.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مصی جان دکتر راجبه بند ناف چی گف؟

من میترسم بارداری بعدییم دوباره بچمو از دست بدم 

اخه من خیلیارو دیدم اب دور بچشون زیاد بود تحرکشونم زیاد ولی بچشون سالم بدنیا اومد منکه زیاد تحرک نداشتم ولی بچمو از دست دادم 

هیچ راهی وجود نداره ک دوباره بندف ناف نپیچه ؟

یکی ازفامیلامون بچش بدنیااومددیروزعکسشودیدم داغون شدم درحالی که قبل این بچش یه بچه ۶ماهش مردسقط کرد ...

آخی عزیزم انشالله خدا بهش ببخشه.اونم روزهای تلخ مث ما تجربه کرده و حقش اینه که الان لذت ببره

من شوهرم واسم وقت روانشناس گرفت میگه بی فایدس به حال خودت موندن بایدبرم دیگه زورم نمیرسه

کار خوبی کرده.به نظر منم حتما روانشناس برو ..روانشناسا قرص نمیدن با تمریناتی که میده و راه هایی که پیشنهاد میکنه حالت بهتر میشه

مصی جان دکتر راجبه بند ناف چی گف؟ من میترسم بارداری بعدییم دوباره بچمو از دست بدم  اخه من خیل ...

الان تو اقدامی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
الان تو اقدامی 

ن عزیزم 46 روزه بچمو از دست دادم 

من با اینکه ب اصرار شوهرم باردار شدم  زیاد شوقی نداشتم برا بچه دار شدن اتفاقا بچه هارو خیلی دوسدارم ولی دوس نداشتم زود بچه دار شم حالا ک بچمو از دست دادم الان میفهمم چیو خدا ازم گرف هرکیو میبینم بچه داره میگم خوشبحالش کاش بچه من بود 

جاریمو خواهرشوهرم یکیش خونشون بالامونه یکیشم طبقه پایین اونا دوماه زودتر از من بچشونو  بدنیاه اومد وقتی صداشونو میشنوم میبنمشون دلم خونتر میشه اونام اصن رعایت نمیکنن بچشونو بر میدارن میان خونمون...اصن حالمو درک نمیکنن شوهرمم ک داغونتراز منه 

دکتر گف شش ماه ولی من طاقت ندارم میخوام سه ماه ک شد اقدام کنم  

سراب جان دقیق مثل منی منم بچم ناخواسته بودحالاحالاهاقصدبچه نداشتم ولی حالاکه رفته جون منم داره میره پیشش الهی زودخدایه نی نی بزارتودلت اروم شی عزیزم هفته چندازدست دادیش؟

سراب جان دقیق مثل منی منم بچم ناخواسته بودحالاحالاهاقصدبچه نداشتم ولی حالاکه رفته جون منم داره میره ...

فدات عزیزم انشالله ب زودی خدا ی گل دختر به خودتم بده

35هفته بودم 

عزیزم صبور باش هیچ کار خدا بی حکمت نیس میدونم درد کمی نیس باز شرایط خودمون بهتر از کسای ک بچشونو دیدنو از دست دادنش خداروشکر خودمون هیچ خاطره ای از بچه هامون نداریم 

خداازدهنت بشنوه دخترم بیادخیلی بیقرارشم اره عزیزم همه میگن ولی چه کنیم عزیزم دکترمنم دیدطاقت ندارم گفت بعددوبارپریودشدن میتونی باردارشی دوبارپریودشدی اقدام کن سزارین شدی؟بچت دختربودیاپسر؟

فدات عزیزم انشالله ب زودی خدا ی گل دختر به خودتم بده 35هفته بودم  عزیزم صبور باش هیچ کار خدا ...

اره بخدا راست میگی خداروسکر که ندیدینش زجر کشیدنشو ندیدین......منم بعد دوماه فهمیدم باردارم میگفتم خدا خواسته پس چرا گرفتش هدیه شو پس گرفت   وقتی دیدمش شد همه کسم باور نمیکردم که از اون یکی پسرم عزیزتر شد چقدرر سرش حساس بودم یه لحظه فکر نمیکردم از دستش بدم حتی یه لحظه میگفتم خدا اینو بهم هدیه داد محاله چیزیش بشه....خدا مهربونه حتما حتما بهتر صلاح مارا میخاد ما از حکمت خدا بی خبریم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سراب جان دقیق مثل منی منم بچم ناخواسته بودحالاحالاهاقصدبچه نداشتم ولی حالاکه رفته جون منم داره میره ...

هروقت رفتی دکتر روانشناس بیا بگو چیشده