2777
2789
بمیرم برات هداناجان خداصبرشوبت داده من چی یه ادم ضعیف داغون 

یکم به خودت بیا عزیزم .. سخته , خیلی سخته اما گذر زمان همه چیزو بهتر میکنه یکم ب خودت و همسرت استراحت بده.مسافرت مناسبت های مختلف رو دوتایی بگذرونین. تا یکم از اون حال و هوا غم و ناراحتی و استرس در بیای .منم دقیقا مثل تو بودم با اینکه دکتر مجوز اقداممو داد تازه ب خودم میگفتم بزار از اینی ک بهتر شدم بازم بهتر شم . با فرق اینکه الان نزدیک ب 9 ماه میگذره و با دلی حد اقل ارومتر اقدام کردم. فکر اینکه خیلی زود ی بچه دیگه بیاد مال گذشته هاست . چیزی ک من تجربه کردم عزیز دلم .. 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودش میگفت مریضایی داشتم سقط کردم بعدچهلمشون حامله شدن

درسته عزیزم خیلی ها این طورین  حتی مامانایی ک بچه هاشون ب دنیا میاد و شیر میدن  بعد 40روزشون رابطه داشتن و مجدد باردار شدن اما تو حال خودت رو ببین با این حالت افسردگی ک میگی پیدا کردی ک انشاله با یکم ریلکس کردن برطرف میشه. بزار پشیمون نشی قشنگم . منم همش ترسم ازاین بود ک افسرده میشم اما خدا رو شکر میکنم ک خودم شدم داروی خودم البته با کمک بی نهایت همسرم ک با مسافرت و باشگاه و سرگرمیهایی ک برام فراهم شد ب اون مرحله نرسیدم

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
اخه زود اقدام کردی انگار . اخه منم میخواستم زود اقدام کنم اما دکتر گفت شش ماه استراحت لگنی لازمه چون ...

آخر اردیبهشت سزارین شدم.انشالله سال آینده اردیبهشت اقدام میکنم. من هر چی به مطبش زنگ میزنم گوشی رو برنمیدارن.مطبش تو خیابون شهید بهشتیه دیگه.درسته؟شنیدم بیمارستان آتیه هم تو شهرک غرب میاد.اونجا خیلی به خونه مامانم نزدیکه راحت ترم.میشه شماره مطبشو بزاری ببینم همونه که خودم دارم و روزهای کاریش چه روزاییه؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مصی دلم اروم نمیگیره مسافرت میریم حالم بدگریه میکنم توهمه حال اینم دکترروانشناس گفت حامله شه بخاطربچ ...

اگه ب این اندازه قوی هستی ک زود باردار شی یادش کمتر میشه و فکرو خیال نمیکنی حتما بهترین راهکاره ... اما اینکه این ماه باردار نشدی و بشدت ناراحتی .. روانشناس طبق چیزی ک ب زبان میاری نظرش رو میده و فقط میتونه با زبان بی زبانی چیزی رو تحمیل کنه .. و این عملش غیر از قرص امکان پزیر نیست . اما مهم جسمه ک واقعا توانایی شو داره یا نه .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
آخر اردیبهشت سزارین شدم.انشالله سال آینده اردیبهشت اقدام میکنم. من هر چی به مطبش زنگ میزنم گوشی رو ب ...

میدونم ک بیمارستان اتیه میره تو سایت هم هست ک اگه بروز باشه باز راحتتر میتونی ببینی کجاها هست . من هشت ماه پیش رفتم پیشش مطبش عباس اباد ، حیابان شهید صابونچی بود ظاهرا میخواست تغییر بده مطبشو . اونجا روزای یکشنبه و دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 2ونیم مطبش باز میشد .88504767

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مصی طاقت ندارم این ماه اقدام کردم نشدم سه روزصبح وشب گریه کردم شوهرم واقعاازم خسته شده بوداینجوری پی ...

واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم ..این شدت از ناراحتی و تنش رو یا باید کنترل کنی یا درمان فداتشم . بازم صلاح خودت رو خودت  بهتر میدونی قشنگم .❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
چجوری همش میگم دخترم نیادچی داغش تااخرعمرمیمونه رودلم خیلی بیقرارشم 

فرشته هامون برنمیگردن و باید عشقمون به اونا هم همراهشون خاک شه تا اون دنیا رفتیم پیششون شفاعتمون کنن و تو بهشت باهاشون زندگی کنیم. فقط داغی ک ب دل هست یکم اونم ب لطف خدا اندکی کم میشه.بخاطر همینه من هیچ وقت نمیگم ی بچه دیگه بیارم جای پسرم پر میشه چون جای فرشته هامون حتی با بچه دیگه خودمونم پر نمیشه . جایگاهشون محفوظ هست و میمونه تو جسم و روحمون.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
فرشته هامون برنمیگردن و باید عشقمون به اونا هم همراهشون خاک شه تا اون دنیا رفتیم پیششون شفاعتمون کنن ...

اونا هیچوقت بر نمیگردن حوب من میگم این قبر متعلق به پسر من پسر من اون زیره چطور برمیگرده  الهی بمیرم براش من که نمیزاشتم حتی شوهرم بوسش کنه که مباداپوست لطیفش اذیت بشه اونوقت با کلی زجر رفت زیر خاک سرد......ففط ازخدا میخام یه بچه بهم بده شبیه خودش که همیشه یاداور پسرم باشه    

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم همین فکرومیکنم ولی همه میگن برمیگرده تودلت میدونم میخان گولم بزنن

فقط از خدا یه بچه سالم بخواه چه دختر چه پسر روزهای که تخمک گذاری داری اقدام کن گلم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین