2777
2789

ولی من میگم من تااخرعمربچمویادم نمیره بااینکه خیلی دلم میخوادیادم بره فشارروحیم خیلی شدیدمامانم میگه میترسم ام اس بگیری گاهی خودمم میترسم وقتی صبح تاشب حرص میخوری معلومه داغون میشی من تواین دوماه اندازه ۳۰سال پیرترشدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غم بچه فراموش نمیشه هیچوقت  یه بچه پاینتر ار بچه من خاکه ۲۸ سال میشه هر هفته پدر مادرش میان پیشش 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
امید به خدا .این دفعه میخوام پرستار بگیرم دیگه اصلا پانمیشم خداکنه بمونه 😔

آره عزیزم بهترین کاره    همیشه ذکر بگو

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم میگم نمیشه من چون بچه ندارم ۲۴ساعته دارم بش فکرمیکنم یبارم سکته نمیکنم بمیرم راحت شم بخدامن زندگ ...

تو باید قوی باشی تا بتونی یه مادر قوی برای بچه ایندت باشی ...بخاطر شوهرت پدر مادرت    جای من بودی چی وقتی بابامو اومد پیشم وقتی داشتیم پسرمو میزدیم برا خاکسپاری وقتی بابامو دیدم همینکه دیدم میخاد پیش من گریه کنه خیلی عادی گفتم بابا خوبی  من حالم خوبه ولی من دلم خون بود من مامانمو تو دلداری میدادم میگفتم پسر من فرشته بود جاش اینجا نبود حضرت فاطمه بردش برای خودش روز شهادتش بود ولی من دلم قلبم جگرم خون بود....بخاطر شوهرت پدرت مادرت قوی باش صبور باش باش برو بیرون پارک پیاده روی

عزیز دلم خدا رو هزار مرتبه شکر که الان حال دلت خوبه.به هر حال کم سختی نکشیدی و صبوری کردی و خدا پادا ...

مرسی عزیزم ..آره احتمال پسر دار شدن رو بالا میبره...البته من بخاطر اینکه نتیجه بگیرید وزود باردار بشید گفتم

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
ای جوونم هزار ماشالله.مث قرص ماه میمونه.لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

فدات شم عزیزم ..امیدوارم شما هم به همه آرزوهاتون برسی

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
چطور دکتریه؟تشخیصش واسه تو چی بود؟دارویی چی داد واسه اقدام؟

متخصص بارداری های پر خطره و بسیار متبحر هستن و سرشناس . من بعد اتفاقی برام افتاد دو هفته بعدش دکترم ک دکتر مرصوصی استادشون بودن, نامه ارجاع براشون داد ک ازمایشاتی قرار بود رو جفت و جنین انجام بشه رو برام نسخه کنن ک من انجام بدم همون ازمایشات ضد انعقادی (چون علت بندناف دور گردن بود)ک سازمان انتقال خون و بعضی هاشم ک اونجا نداشتن رو ازمایشگاه ونک انجام دادم ک تشخیص نهایی رو بدن . خدارو شکر مشکلی نداشت ازمایشاتم . فقط مکمل هارو برام ش.ارژ کردن

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
میی جان ۳۱سالمه اره تحت نظردکترم 

اخه زود اقدام کردی انگار . اخه منم میخواستم زود اقدام کنم اما دکتر گفت شش ماه استراحت لگنی لازمه چون طبیعی بودم و سز رو میگفتن تا یک سال هم شاید طول بکشه بخاطر همین برام سوال شد . بعد زایمانت پری شدی ؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲