2777
2789
دلم میخاد چشمامو باز کن یه نی نی که مال خود خودم باشع بغلم باشه 

شما چقد بخدا ایمان داری؟ عزیزم از ته قلبت فقط از خودش بخواه من مطمینم یه روزی عکس نینیتو تو این تاپیک میذاری...فقط به خدای یکتا امیدوار باش و سوره حمد رو زیاد بخون ..ختم چهل روز زیارت عاشورا بگیر ..واسه من هم دعا کن

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
انشالله دعا کن بتونم 

راستی مشککلت چیه ..برای نینی دارشدن

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من راحت باردار میشم سپردم به خدا ولی شوهرم میگه نه ممکنه دوباره از دستش بدیم اون میترسه     پسرم ۱۶ روزش بود که از دستش دادم  بخاطر قلبش😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
شما چقد بخدا ایمان داری؟ عزیزم از ته قلبت فقط از خودش بخواه من مطمینم یه روزی عکس نینیتو تو این تاپی ...

چشم حتما    ماه محرم قراره با دوستان همین تاپیک ختم زیارت عاشورا را شروع کنیم.....شما دوباره بچه میخاین

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من بچه سالم هم دارم تو خونه خداروشکر 

شما چقد بخدا ایمان داری؟ عزیزم از ته قلبت فقط از خودش بخواه من مطمینم یه روزی عکس نینیتو تو این تاپی ...

ببین من به شوهرم گفتم فقط از خود خدا میخام 

چشم حتما    ماه محرم قراره با دوستان همین تاپیک ختم زیارت عاشورا را شروع کنیم.....شما دوبا ...

اگه بشه آره

من بچه سالم هم دارم تو خونه خداروشکر 

وااای خدارو هزاران بار شکر ،،،فک کردم اصلا بچه نداری 

اگه بشه آره

بهت درخواست دوستی میدم   که روز اول ختم بهت بگم

وااای خدارو هزاران بار شکر ،،،فک کردم اصلا بچه نداری 

😘😘😘

حتی اگه شوهرت همراهیت نمیکنه خودت این رژیمو بگیر ...هرچند که اگه اون همکاری کننه خیللی بهتر جواب میگ ...

عزیزم من رحمم هیچ مشکلی نداره خداروشکر همسرمم همینطور زودم باردار میشم ولی بچه ی اولم نقص لوله ی عصبی داشت

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
عزیزم من رحمم هیچ مشکلی نداره خداروشکر همسرمم همینطور زودم باردار میشم ولی بچه ی اولم نقص لوله ی عصب ...

عریزم نقص لوله ای عصب ..بیماری نیست که تو هر بارداری اتفاق بیوفته ...یعنی شما اصلا به ای نک نکن که شاید دوباره برات اتفاق بیوفته...فک کنم باید از یک سال قبل فولیک اسید بخوری ...این دلیل نمیشه که از باردار شدن دوباره بترسی ..تحت نظر دکتر باردار شو منم دختر اولم بیماری قلبی ش ید داشت که فوت شد..ولی خداروشکر تو بچه ای بعدیم تکرار نشد

با غم و درد همه گریه کردم نمیدونم چی بگم همدرد های خودم اینجاست اونا از من بدتر ولی من ۲ سال و ۲ ماهه گریه میکنم و بدتر میشم چون بعد اونم از بد شانسی  دوبار سقط داشتم خستم تمام جسمم روحم خسته هست تو هر دقیقه ام تو ‌‌حرفم همش حرفی از بچه هامه همچی با اونا میبینم دلم به هیچی خوش نیست هیچکی ندارم من فقط ۲۲ سالمه ولی هیچکس باور نمیکنه ک اینقدر سن داشته باشم کمرم شکسته از داغ های کشیدم از درد و زجر های ک تو این دو سال زندگی کشیدم خستم از اینکه دست خالی همش اومدم بیرون  از زایشگاه خستم از اینکه هر سری زنگ شوهرم زدم بجای اینکه بگم بیاذ بچه خوبه همش با گریه زنگ زدم خستم از ابنکه وسایل پسرم خاک میخوره خستم از دیدن قبر کوچک پسرم خستم از اینکه چرا من خاک بر سر نرفتم براش تا موقع خاک کردتش حتی مادری کنم بگیرمش بغلم بچم تنها نباشه خستم از اینکه همه بچه های فامیل همسن و کوچکترهاش همش جلو چشمام باشن ولی فقط پسر من کجای دنیا رو گرفته بود پسرم من ک تو تمام باردادیم تا لحظه اخر از همه اونا بهتر بودم یکبار یه مشکل خودم و خودش نداشت اخه من تا کی داغ بکشم تا کی انتظار تو کل عالم حق من نیست یکم شادی چقدر دلم بشکنه چقدر همجا دعا کنم چقدر بیخابی بکشم خدایا 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بمیرم برای  دلهای داغونتون منکه بچه ندارم هرکی داره حسرت میخورم حیف بعداین همه مدت هیچی دستمونگرفت دست خالی برگشتم نگرانم باردارم نشم مثل این ماه ضربه بدی خوردم امام حسین خودش به هممون نگاه کنه