2777
2789
منم ۳۰ هفته بچمو ازدست دادم خیلی ناگهانی بود برا چکاپ رفتم دکتر هبچ مشکلی هم نداشتم ازمایش نوشت وسون ...

ببخشید عزیزم.منم انزیمهای کبدیم خیلی رفته بود بالا و بچم رشدش منوقف شده بود وبدنیااومد. شماپیگیری نکردی ک چرا اینجوری شدی؟ و دفعه بعد باید چکارکنی ک مبتلانشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من عکس پسرم رو گذاشتم تا بهتون بگم امیدوار باشید خدا دعای دل شکسته هارو  میشنوه ..بخدا من ...

ای جوونم هزار ماشالله.مث قرص ماه میمونه.لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ببخشید عزیزم.منم انزیمهای کبدیم خیلی رفته بود بالا و بچم رشدش منوقف شده بود وبدنیااومد. شماپیگیری نک ...

ملیسا جان شما فقط آنزیمهای بارداریت بالا رفته بود یا فاکتورهای دیگه هم مشکل داشت؟مث فشار خون بالا و ورم و سردرد و ....؟

من فقط و فقط و فقط آنزیمای کبدیم بالا رفته بود ولی رشد بچه خیلی خوب بود.فعلا اخرین دکتری که رفتم تشخیصش طیفی از مسمومیت های بارداری بوده.شما چی؟چه تشخیصی دادن؟

خانمای عزیز من میخوام یه پیام بزار خواهش میکنم تا آخر بخونید...مطمئن هستم بدردتون میخوره ...من چندین ...

عزیز دلم خدا رو هزار مرتبه شکر که الان حال دلت خوبه.به هر حال کم سختی نکشیدی و صبوری کردی و خدا پاداش صبوریت و توکلت رو داده ..ولی رژیمی که گفتی احتمال پسر شدن بچه رو خیلی بالا میبره

با غم و درد همه گریه کردم نمیدونم چی بگم همدرد های خودم اینجاست اونا از من بدتر ولی من ۲ سال و ۲ ماه ...

عزیزم هیچ جمله ای ندارم بگم که آروم بشی فقط فقط از خدا میخوام دلت رو شاد کنه به زودی و بهت صبر بده

ممنونم عزیزم ازه استفاده میکنم حتما

عزیزدلم توکل کن به خدا وانجامش بده منم برات دعا میکنم....الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم..........

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
با غم و درد همه گریه کردم نمیدونم چی بگم همدرد های خودم اینجاست اونا از من بدتر ولی من ۲ سال و ۲ ماه ...

.....عزبزم درکت میکنم منم دیروز رفتم سر خاک بچم همیتحور فقط موندم نگاه اسمش میگردم میگفتم اسمت اینجا چکار میکنه وقتی به شناسنامش نگاه میکنم که مهر باطل شد روش خورده جگرم کباب میشه روزی که شناسنامش گرفتیم نگاش میکردم برگ که زدم تو دلم گفتم آخه چطور دلتون میاد کلمه فوت را توش بنویسین اخرش شناس نامه اش دفترچه اش باطل شد........دیشب خواب میبینم پسرم خونه عموشع سه روزه اینقدر دلتنگشم هرکاری میکنم کسی نمیره برام بیارش         عزبزم فقط از خدا میخام بزودی دلت شاد بشه دامنت سبز بشه بحق علی و اولادش بحق فاطمه زهرا   سال دیگه با بچت بیای اینجا و تایپ کنی از روزهای خوب بگی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

ببخشید عزیزم.منم انزیمهای کبدیم خیلی رفته بود بالا و بچم رشدش منوقف شده بود وبدنیااومد. شماپیگیری نک ...

ملیسا جان کی میخای اقدام کنی

مامان آرسام مثل من هروقت میرفتم سنو و آزمایش واینا میگفت خانم اصلا نگران نباش بچه ات سالم سالم رشدش ورنش همه چیش خوبه  من همه سنوها و آزمایشاتو زیرو کردم نشون دادم همه چی نرمال   با تقدیر نمیشه جنگیدد انشالله که خدا برامون بهترینها را میخاد  شک نکنیم....

مامان آرسام مثل من هروقت میرفتم سنو و آزمایش واینا میگفت خانم اصلا نگران نباش بچه ات سالم سالم رشدش ورنش همه چیش خوبه  من همه سنوها و آزمایشاتو زیرو کردم نشون دادم همه چی نرمال   با تقدیر نمیشه جنگیدد انشالله که خدا برامون بهترینها را میخاد  شک نکنیم....

.....عزبزم درکت میکنم منم دیروز رفتم سر خاک بچم همیتحور فقط موندم نگاه اسمش میگردم میگفتم اسمت اینجا ...

😔😔😔😔عزیزم فقط فقط از خدا میخوام به زودی بچتو برگردونه انقد سرگرم و شاد باشی که سالی یبار بری به پسر فرشته ات سر بزنی

ملیسا جان شما فقط آنزیمهای بارداریت بالا رفته بود یا فاکتورهای دیگه هم مشکل داشت؟مث فشار خون بالا و ...

من فقط انزیمهای کبدم بالارفته بود و خارش شدید هم داشتم. البته من خونریزی کردم و دهانه رحمم بازشد. نمیدونم علتش چی بود.الان ازمایش دادم انزیمهای کبدم خوب بود.بنظرت علت زایمان زودرسم چی بوده؟