2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشا... جواب بگیری هداناجان پریودت عقب افتاد؟

نه عزیزم....

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام دوستان..من فیبروم دارم اینترامورال. بزرگمو هست حدود 7 سانتی وقتی باردار شدم فهمیدم.سه تا دکتر رفتم گفتن مشکلی نیست.اما بعد سقط همش نگرانم. میترسم سقطم بخاطر فیبروم باشه.دکترم میگفت نه اما نمیدونم چرا باز نگرانم.

شماها تو اطرافیان نداشتین همچین موردهایی؟

اصلا آروم نیستم

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
سلام دوستان..من فیبروم دارم اینترامورال. بزرگمو هست حدود 7 سانتی وقتی باردار شدم فهمیدم.سه تا دکتر ر ...

والا جاریم هم فیبروم داشت هم کیست موقع سزارین درش اوردن راحت هم باردار شد

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
والا جاریم هم فیبروم داشت هم کیست موقع سزارین درش اوردن راحت هم باردار شد

تو بارداری مشکلی نداشت براش؟

برای من بزرگه.7 سانته.

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
تو بارداری مشکلی نداشت براش؟ برای من بزرگه.7 سانته.

یکی از دوستان من فیبروم داشت، سه بار سقط داشت و هر بار دکترهای مختلف بهش گفتند به خاطر فیبروم نبوده سقط هاش. اما دیگه خودش اصرار کرد که فیبروم رو بردارند ، بعد جراحی دوباره باردار شد، البته استراحت مطلق بود و الان بچه اش، خدارو شکر ۴ سالشه.

نگران نباش، فقط دنبال درمانش باش.

خواهرم هم یه کیست بزرگ داشت البته وقتی باردار بود دکترها فهمیدند، بچه اش رو سزارین به دنیا اورد و همراه با اون دکترها کیست رو برداشتند. بعدش هم دوباره باردار شد و دخترش رو به دنیا اورد.

زن داداشم هم قبل بارداری جراحی کرد و کیست رو برداشتند و بعدش هم دوبار باردار شد و الان ۳ تا بچه  داره (بارداری دومش، دوقلو بوده)

تو بارداری مشکلی نداشت براش؟ برای من بزرگه.7 سانته.

فک نمیکنم.والا اون خیلی موردش عحیب بود.یه پسر سه سال و نیمه داشت ناخواسته باردار شد تا سه ماه هم هر دارو گیاهی بگی خورد که بچه سقط بشه ولی نشد تازه خودش تو ریه هاش توده داشت و مشکل شدید ریه و ... از وقتی باردار شد مشکل ریه اش رفع شد.با اون شرایط بد بدنی خدا بهش یه دختر داد ماشالله مث عروسک... فقط باید خدا بخواد وگرنه ما به زنده بودن خودشم امیدی نداشتیم

بچه ها من هر روز دوتا بچه توی تخیلاتم با من هر حرف میزنند یه پسر و یه دختر. مامان شدن حس قشنگیه، می ...

همین که انرژی مثبت میدی و امیدواری حتما همینطوری میشه که بهش فکر میکنی

نگران نباش، فقط دنبال درمانش باش. خواهرم هم یه کیست بزرگ داشت البته وقتی باردار بود دکترها فهمیدند، ...

ممنونم عزیزم. 

درمانش جراحیه تو طب مدرن که هم میترسم هم هزینه اش خیلی زیاده. میخام طب ایرانی اسلامی رو امتحان کنم.

جراحی کنم خیلی باید صبر کنم برای بارداری.طاقت ندارم دیگه. سنمم کم نیست که بگم فرصت دارم هنوز.