2777
2789
یکی از دوستان من فیبروم داشت، سه بار سقط داشت و هر بار دکترهای مختلف بهش گفتند به خاطر فیبروم نبوده ...

وای خدایا.

توروخدا تو دعاهاتون منم فراموش نکنید.

خدا خودش به هممون کمک کنه

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
فک نمیکنم.والا اون خیلی موردش عحیب بود.یه پسر سه سال و نیمه داشت ناخواسته باردار شد تا سه ماه هم هر ...

خیلی ممنونم مریم جان.

التماس دعا

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدایا. توروخدا تو دعاهاتون منم فراموش نکنید. خدا خودش به هممون کمک کنه

عزیزم نگران نباش، گفتم که دوستم الان یه پسر ماشاالله ۴ ساله داره.

تازه خودش به من گفت هر دکتری رفته بهش گفته سقطهاش به خاطر فیبروم نیست و کسی بهش نگفته که حتما جراحی کنه، خودش پافشاری کرده که جراحی کنند تا خیالش راحت شه

چندسالته؟ فکر کنم بعد جراحی باید ۶ ما صبر کنی.

31

همین صبر کردن عذاب آور. بعد سقط هم باید سه ماه صبر میکردم.از مهر میتونم اقدام کنم.

بچه ها شما در مورد ختم ذکر یونسیه چیزی شنیدید؟ لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

برای رفع غم و اندوهه. تو سجده اثرش بیشتره

[QUOTE=100177636]ینی برای برآورده شدن حاجت و بی دردسر بچه دار شدن نمیشه خوند؟[/QUO

دقیق نمیدونم اما فک کنم بشه. خب بچه دار شدن به رفع غم همگیمون منجر میشه. 

ی جا خوندم اگه آیه کاملشو بخونی برای فرزنددارشدن خوبه. 

وَذَا النُّونِ إِذ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَن لَّن نَّقْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَى فِی الظُّلُمَاتِ أَن لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَک إِنِّی کنتُ مِنَ الظَّالِمِینَ

31 همین صبر کردن عذاب آور. بعد سقط هم باید سه ماه صبر میکردم.از مهر میتونم اقدام کنم.

عزیزم درک میکنم که همش نگرانی و میخواهی زودتر اقدام کنی، اما شما سنی نداری که برات دیر شده باشه.

چندماه صبر کنی ایرادی نداره اما اول فیبروم رو به بهترین راهی که دکترت پیشنهاد میده درمان کن تا ان شااله بارداری سالمی داشته باشه.

عزیزم درک میکنم که همش نگرانی و میخواهی زودتر اقدام کنی، اما شما سنی نداری که برات دیر شده باشه. &n ...

میدونید واسه اونی که ی بچه بیشتر نمیخاد شاید دیر نشده باشه اما من بچه های زیاد دوست دارم.دوست دارم خانواده پرجمعیت داشته باشم.

توکل به خدا هرچی خودش صلاح بدونه.

اتفاقا چندتا سونوگرافی که تو بارداری داده بودم و دکتر دید گفت اگه جاش همینجا باش مشکلی نداره.واسه اطمینان آخرای شهریور برام سونو نوشت که دقیقا اندازه و مکانشو بدونه بعد بگه چیکار کنم.

یکی ازدوستام بعدازدواجش فوری بچه دارمیشه خیلی ناشکری میکنه تااینکه ماه ۶ازدستش میده بیقرارمیشه داغون ...

دقیقا منم تنها ارزوم اینه ک خدا پسرم آرسامم همونجوری همون شکلی بهم بده خدایا نگاهم خیلی دل شکسته ام 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

سلام خانوما من چیکار کنم خونریزیم زیاد شه

دیروز روز دوم پریودم بود رفتم حموم خونریزیم قطع شده خیلی کم شده

امروز زعفران هم خوردم تغییری نکرد

رحمم کاملا تخلیه نمیشه

چیکار کنم خونریزیم زیاد شه

فک نمیکنم.والا اون خیلی موردش عحیب بود.یه پسر سه سال و نیمه داشت ناخواسته باردار شد تا سه ماه هم هر ...

آره ماری بقران راست میگی

واقعا باید خدا بخواد...

درسته علم پزشکی خیلی خیلی پیشرفت کرده نازایی خیلی کم شده دکترها با کلی دارو و درمان موفق میشن

ولی اگه باز نگاه خدا نباشه به سرانجام نمیرسه

فقط خدااااا....