2777
2789
اره بخدا  خواهرم میگه من که میخواستم برای پدره گریه کنم  بچه که چیزی نمیفهمیده  می ...

دقیقا تو ایران اصلا رفتار صحیح با افراد معلول و ناتوان و غیر عادی و ..حداقل تو مدارس به بچه ها آموزش داده نمیشه..بزرگترا که دیگه بدتر ..فقط بلدن دلسوزی الکی و متعاقب اون هم فضولی کنن و بس.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آذی جون یادته یکی دو هفته پیش گفتم نوه دایی مامانم تو NICU هست و بخاطر اینکه موکونیوم دفع کرده بوده و تمام روده ها و معده و ریه هاش پر شده بود و بچه کلا رفته بود و احیاش کردن و ..نزدیک ۲۰ روز تو مراقبت نوزادان بود.الان مرخص شده تازه میتونه شیر بخوره با اینکه زودرس نبوده و از تایم تولد طبیعیش یک هفته هم گذشته بوده..

حالشو پرسیدم از مامانم.گفت که گفتن خوبه و دکتر گفته چون زودرس نبوده به مغزش آسیب نخورده ولی به نظرم چرت گفته .بچه کلا مرده بوده دوباره احیاش کردن..حالا روند رشدش که شروع بشه معلوم میشه

خوب پس اینجا چی کار میکنی عزیزم  انشالله که نی نی ات سلامت میاد بغلت

مممنون عزیزم

چیکار کنم از بس ترسوندنم . الان توی قسمت تایپیکا موضوع دیدم وسوسه شدم بیام. دعا کنید سالم باشه نی نیم 😔

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
مممنون عزیزم چیکار کنم از بس ترسوندنم . الان توی قسمت تایپیکا موضوع دیدم وسوسه شدم بیام. دعا کنید س ...

نه عزیزم نی نیت سالمه .فکرای بد نکن.اگه تهرانی برای اینکه خیالت راحت بشه پیش دکتر طهماسب پور سونوگرافی رستاک که فقط کارش همینه یا پیش دکتر سولماز پیری

آذی جون یادته یکی دو هفته پیش گفتم نوه دایی مامانم تو NICU هست و بخاطر اینکه موکونیوم دفع کرده بوده ...

اخی طفلی 

انشالله که حالش خوب باشه و به مغزش آسیبی نرسیده باشه 

طفلی بچه 

خدا کمکشون کنه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
خودت انشالله ماه بعد میری واسه اقدام؟

خودم اگه خدا بخاد همین ماه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مممنون عزیزم چیکار کنم از بس ترسوندنم . الان توی قسمت تایپیکا موضوع دیدم وسوسه شدم بیام. دعا کنید س ...

اینجا نیا عزیزم ببخش اینو میگم 

بنظرم برو گروه هایی که دارن آماده میشن بچه اشون رو بغل بگیرن 

به چیزای بد هم فکر نکن 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
نه عزیزم نی نیت سالمه .فکرای بد نکن.اگه تهرانی برای اینکه خیالت راحت بشه پیش دکتر طهماسب پور سونوگرا ...

نه اصفهانم . ممنون گلم ان شاا... خدا به همه کسایی که داغ نی نیشون دیدن یه فرزند سالم و صالح بده . که مطمینن همینطورم میشه ان مع العسر یسرا خودش دوبار گفته 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
براساس تخمک گذاری آنلاین حساب کردم روز یکشنبه که ۲۸ صفره ،آخر ماه قمری وشهادت ...    

از کیت استفاده کن یا از روز پریودی بشمار روز ۱۴ اقدام کن یک روز درمیان 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اینجا نیا عزیزم ببخش اینو میگم  بنظرم برو گروه هایی که دارن آماده میشن بچه اشون رو بغل بگیرن&n ...

چشم السا جون دعا گوی همتون هستم . اگه خدا قبول کنه ❤

نه اصفهانم . ممنون گلم ان شاا... خدا به همه کسایی که داغ نی نیشون دیدن یه فرزند سالم و صالح بده . که ...

توکل به خدا.انشالله به سلامتی بچت رو بغل بگیری.