2777
2789

چقدر پاییز فصل غم انگیزی هست مخصوصا این اتفاقی که برامون افتاده پاییز رو هم غم انگیز تر کرده 

قرار بود پاییز زیباترین فصل من بشه اما نشد 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر پاییز فصل غم انگیزی هست مخصوصا این اتفاقی که برامون افتاده پاییز رو هم غم انگیز تر کرده  ...

منم کلی پاییز امسالو شاد تصور میکردم ولی خب غمگین ترین پاییز زندگیم شد

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اره، زایمان طبیعی واقعا خطرات خودش رو واسه نوزاد داره. انا سزارین واسه مادر خطراتش بیشتره. اینجا که ...

من حاضرم جون خودم در خطر باشه ولی بچم سلامتیش به خطر نیوفته

چقدر ناراحت شدم برای فامیلتون  خدا بهشون کمک کنه بچه مریض داشتن یعنی مرگ ندریجی پدر و مادر ، ...

منم خیلی ناراحتشون هستم ۶ ساله ازدواج کردن اینم بعد اینهمه انتظار اینجوری شد.بچه هم پسره

سلام دوباره

چند روز یه بار میام سر میزنم درددلای جدید میخونم دلم پر از غم میشه برای تک تک حرفاتون برای تک تک از دست دادن هاتون....واقعا فقط یه مادر که بچشو از دست داده حال ما رو میفهمه نه هیچکس دیگه...گاهی وقتا یهو به شکل خیلی بد و زشتی به ماماناییکه بچه ی سالم و زایمان راحت داشتن حسودیم میشه ...میدونم بده ولی همش میگم چرا اونا این دردو نداشتن من باید داشته باشم...

خیلی بده این حس...

برای همتون ارزو میکنم به زودی بیاین بگین باردار شدین...واقعا از ته قلبم امیدوارم که یکی یکی بیاین خبر بارداری بدین و بارداری راحت و خوب و بچه سالم برای همتون میخوام...اگه کم حرف میزنم ولی حواسم بهتون هست و همش دعا میکنم.... 

چقدر پاییز فصل غم انگیزی هست مخصوصا این اتفاقی که برامون افتاده پاییز رو هم غم انگیز تر کرده  ...

منم دقیقا پارسال پاییز همین حرفو زدم... چرا همه رفته بودناشونو میذارن برای پاییز...

منم کلی پاییز امسالو شاد تصور میکردم ولی خب غمگین ترین پاییز زندگیم شد

منم همینطور اگر سقط نمیشد اذر بدنیا میومد، اینم سرنوشت ما بوده دیگه نمیشه با سرنوشتمون بجنگیم عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

ولی من عاشق  زمستون  و بارون و هوای ابریم صدای  رعد و برق ولی دقیقا پسرم زمانی آسمونی شد که غروب یه روز زمستونی و بارونی بود

من تحمل زمستانو ندارم 😢😢😢😢

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

[QUOTE=107199277]منم خیلی ناراحتشون هستم ۶ ساله ازدواج کردن اینم بعد اینهمه انتظار اینجوری شد.بچه هم پسره[/QU

انشالله خدا بهشون کمک کنه وبچه سلامت باشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نوه دایی مامانم باردار بوده گویا ۷ یا ۸ روز هم از وقت زایمانش گذشته ولی دکترش میگفته وقت زایمانت نرس ...

من شنیدم ۴۱ هفته ولی قبل دنیا اومدن فوت شد

مریم جان اسم تاپیک چیه عزیزم 

ولی من عاشق  زمستون  و بارون و هوای ابریم صدای  رعد و برق ولی دقیقا پسرم زمانی آسمونی ...

آخ نگو بارون که حالم بد میشه من ویارم با بارون بیشتر میشد امروز تو کابینت شکلاتایی رو دیدم که موقع میخوردم قایمشون کرده بودم دخترم نخوره

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
منم همینطور اگر سقط نمیشد اذر بدنیا میومد، اینم سرنوشت ما بوده دیگه نمیشه با سرنوشتمون بجنگیم عزیزم

پسر منم اگه پر نمیکشید آذری بود‌...‌ ولی من همچنان عاشق پاییزم.. عاشق پاییز میمونم... چون گلی رو فرستادم به بهشت که اگه قسمتش زمینی شدن بود متولد پاییز بود... پاییز دلم رو به بهشت میبره جایی که نفسم رفت..