2777
2789

نوه دایی مامانم باردار بوده گویا ۷ یا ۸ روز هم از وقت زایمانش گذشته ولی دکترش میگفته وقت زایمانت نرسیده حالا که رفته دیدن بچه انقدر مدفوع خودشو خورده معده و ریه هاش پر از مدفوع شده و بچه رو که درآوردن اصلا گریه نکرده و بدون دستگاه نفس نمیکشیده الان ۱۴ روزه تو دستگاهه و تازه ۳ روزه به مادرش اجازه دادن شیرشو بدوشه و واسش ببره ..ولی همه نگرانن که اکسیژن بهش نرسیده چه بلایی سرش میاد چون گویا بچه مرده بوده دوباره احیاش کردن..

کسی همچین تجربه ای داشته یا اینکه شنیده باشه؟؟واقعا این بچه میتونه سالم باشه؟؟مادرش خیلی حالش بده و همه ناراحتن لطفا برای مامانش دعا کنید

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
چرا من خودم دیدم مهر ماه پست گذاشتن و جدید هستن

شاید اشتباه رفتم اگه میشه لطفا لینک بفرست ممنون میشم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوه دایی مامانم باردار بوده گویا ۷ یا ۸ روز هم از وقت زایمانش گذشته ولی دکترش میگفته وقت زایمانت نرس ...

ای وای خدای من چطور یک دکتر با نااگاهی باعث این همه اتفاق بد و ترس و اظطراب در یک خانواده میشه خدا لعنتشون کنه . البته انشالله که بچه سالم هست و این اظطراب و دلهره ها بعدا به یک خاطره کم رنگ براشون تبدیل میشه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

خونم کثیف شده حسابی حوصله هیچ کاری ندارم اصلا 

اگه فرشته ام بود زایمانم نزدیک بود 

اخ خدا حداقل یک بارش رو بدل من راه میومدی بقیه اش مطابق میل تو بود . نه اینکه چهار بار این بلا رو سرم بیاری 

بخدا داغون شدم خودم تعجبم چطور هنوز زنده ام 

نوه دایی مامانم باردار بوده گویا ۷ یا ۸ روز هم از وقت زایمانش گذشته ولی دکترش میگفته وقت زایمانت نرس ...

عزیزم، ان شااله به خواست خدا عمر این بچه به دنیا باشه و صحیح و سالم بیاد به آغوش مادرش. آمین🙏🙏

راستش دوستم که بچه اش رو ۷ ماهه به خاطر جدا شدن جفت، سزارین کردند، به خاطر نرسیدن اکسیژن، تقریبا مرده بود و احیا کردند( ۷ دقیقه گویا طول کشیده تا مجددا احیا بشه) سه روز توی دستگاه بود و دکتر گفته بود اگه زنده بمونه حتما مشکل مغزی داره. عمرش به دنیا نبود، بعد سه روز نوزاد خونریزی مغزی میکنه و فوت میکنه

عزیزم، ان شااله به خواست خدا عمر این بچه به دنیا باشه و صحیح و سالم بیاد به آغوش مادرش. آمین🙏🙏 ...

ای وای طفلی بچه بی گناه 

عزیزم، ان شااله به خواست خدا عمر این بچه به دنیا باشه و صحیح و سالم بیاد به آغوش مادرش. آمین🙏🙏 ...

به نظر منم فقط باید معجزه بشه که بچه سالم بمونه اگر زنده بمونه مشکل مغزی پیدا می کنه.فعلا که ۱۴ روزه زنده ست زیر دستگاه..ولی از سلامت مغزش فکر کنم تا دو سه ماهگی مشخص نشه.درسته؟

ای وای خدای من چطور یک دکتر با نااگاهی باعث این همه اتفاق بد و ترس و اظطراب در یک خانواده میشه خدا ل ...

طفلی مامانش یدونه هم قبل این سقط کرده

به نظر منم فقط باید معجزه بشه که بچه سالم بمونه اگر زنده بمونه مشکل مغزی پیدا می کنه.فعلا که ۱۴ روزه ...

احتمالا میتونند الان هم فعالیت مغز رو رکورد کنند. ایران اونقدر هم بدون تجهیزات نیست.

برای نوزاد دوستم تمام سه روز فعالیت مغز رو رکورد کرده بودند و بر اساس نتایج بهشون گفتند مغز مشکل پیدا کرده،

اولین بچه اشه که به دنیا امد؟ واسه خدا کاری نداره، معجزه اش رو نشون بده. ان شااله صحیح و سالم بیاد ...

اره این اولین بچش که به دنیا اومده یکی قبل این سقط کرده.واقعا زایمان طبیعی هم عوارض و پیامدهای بدی میتونه داشته باشه

اره این اولین بچش که به دنیا اومده یکی قبل این سقط کرده.واقعا زایمان طبیعی هم عوارض و پیامدهای بدی م ...

اره، زایمان طبیعی واقعا خطرات خودش رو واسه نوزاد داره. انا سزارین واسه مادر خطراتش بیشتره.

اینجا که اول همیشه زایمان طبیعی است و فقط در موارد اورژانسی، سزارین انجام میدند.

البته اینجا دکتر ها خیلی احمق هستند. ماه آخر بارداری میتونند شرایط لگن و زایمان طبیعی رو چک کنند. خیلی ها شرایط طبیعی ندارند، اما دکترها این کار رو نمیکنند.

چون هیچوقت دکتر خودت مسئول زایمان طبیعی و یا سزارین نیست. دکتر بیمارستان انجام میده.

اره این اولین بچش که به دنیا اومده یکی قبل این سقط کرده.واقعا زایمان طبیعی هم عوارض و پیامدهای بدی م ...

چقدر ناراحت شدم برای فامیلتون 

خدا بهشون کمک کنه

بچه مریض داشتن یعنی مرگ ندریجی پدر و مادر ، خیلی خیلی سخته برای پدر مادر ، خدا واقعا برای هیچ پدر مادری نیاره 

انشالله خدا بهشون رحم کنه