2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فرهنگیان معمولا از رشته انسانی پذیرش بیشتری داره ولی باید رتبه خوبی داشته باشی اما تو رشته تجربی مثلا با رتبه ۱۶ هزار هم میتونی آموزش ابتدایی قبول بشی پس:

رشته انسانی پذیرش بیشتر ، رتبه بهتر 

ریاضی و تجربی پذیرش کمتر ، رتبه متوسط 

عزیزم فرهنگیان معمولا از رشته انسانی پذیرش بیشتری داره ولی باید رتبه خوبی داشته باشی اما تو رشته تجر ...

حالا من ریاضیم فیزیکم اینا خیلی خوبه اصلن همه درسام خوبه ولی خب ریاضیو خیلی دوست دارم یعنی برم رشته ریاضی بهتره؟

حالا من ریاضیم فیزیکم اینا خیلی خوبه اصلن همه درسام خوبه ولی خب ریاضیو خیلی دوست دارم یعنی برم رشته ...

اگه علاقه و استعداد داری چرا که نه حتما برو . آدم تو رشته ای موفق میشه که هم علاقه داشته باشه هم استعداد . انشالله فرهنگیانم میتونی دبیری ریاضی یا فیزیک قبول بشی حتی اگرم نشد میتونی رشته های خوب مهندسی قبول بشی یا بعدا تو ازمون استخدامی شرکت کنی . انشالله موفق باشی

اگه علاقه و استعداد داری چرا که نه حتما برو . آدم تو رشته ای موفق میشه که هم علاقه داشته باشه هم است ...

خب باز از یه طرف انسانی دبیرهای زیادی داره عربی ادبیات فلسفه و...

ولی ریاضی فقط فیزیک و ریاضی

و اگه برم انسانی حداقل ریاضیمو ۸۰درصد میزنم چون میگن ریاضی انسانی خیلی آسونه منم همیشه ریاضیمو۲۰میگیرم شاید یکی دوبار ۱۹,۵گرفته باشم 

بقیه درسامم از اونجایی ک خر خونم میخونم اونا هم حالا کم کمش۳۰درصد هم بزنم ریاضیمو زیاد بزنم رتبه خوبی میارم

چون معمولا کسایی ک میرن انسانی ریاضیشون چون خوب نیست میرن

خب باز از یه طرف انسانی دبیرهای زیادی داره عربی ادبیات فلسفه و...ولی ریاضی فقط فیزیک و ریاضیو اگه بر ...

منم که بهت گفتم عزیزم از انسانی پذیرش بیشتره . منتها چنتا نکته هست اول اینکه من خودم انسانی و ریاضیم بیست بود تو کنکورم هجده درصد ریاضی زدم که تو انسانی درصد خوبی حساب میشه ولی میخوام بگم همش هجده درصد تونستم بزنم فک نکن خیلی راحته کنکور با امتحانای مدرسه فرق داره ایتجوری نیست امتحان بیست بگیری بری کنکورم هفتاد درصد بزنی پس حواست به این نکته باشه .

دوم اینکه فرض کن فرهنگیان نتونستی قبول بشی به بقیه زیرشاخه های انسانی بیشتر علاقه داری یا زیرشاخه های ریاضی?

منم که بهت گفتم عزیزم از انسانی پذیرش بیشتره . منتها چنتا نکته هست اول اینکه من خودم انسانی و ریاضیم ...

هیچکدوم😔😂 فقط به معلمی علاقه دارم و حسابداری ک از هردو تاشون میشه