2777
2789
ن بیماری دخترم تو ازمایشا مشخص نشد با شوهرم فامیلیم پسر خالم فعلا قصد اقدام ندارم میترسم بعدی هم مری ...

فکر میکنم با پی جی دی مشکلتون حل بشه 

یکی از دوستای منم با شوهرش با هم نسبت فامیلی داشتن دختر خاله پسر خاله بودن بچه هاشون مشکل دار می‌شد 

دکترا بهش گفتن پی جی دی کنه ژن های سالم رو داشته باشه جنین 

ولی خودش ناخواسته باردار شد ششمین بارداری اش 

بچه اش سالم بود و الان خد رو شکر یک پسر دو ساله ناز داره 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب دنیا اومد یک و نیم سالش بود فوت شد دقیقا شبی ک دخترم ب دنیا اومد

ای وای عزیز دلم چقدر سختی کشیدی و داری میکشی 

واقعا نمیدونم چی بگم 

انشالله خدا کمکت کنه و بهت بچه سالم بده ‌ و دخترت هم خوب بشه بزودی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
قبل رفتنم به دکتر گرفتن ازمایش رفتم امامزاده براتون نماز خوندم اسم تک تکتون بردم برای السا جون دو رک ...

مرسی عزیز دلم ممنونم انشا...خودت اول ازهمه من ازاین شانساندارم امیدی هم ندارم

فدات بشم عزیز دلم انشالله دل خودت هم بزودی شاد بشه  خیلی بمن لطف داری ممنونم از محبتت دوست خوب ...

فدان بشم گلم از دیشب بیادت بودم انشالله حاجت روا بشی عزیزم ، خادمش یک خانم بود داشت تمیز میکرد امامزاده رو داشتم گریه میکردم دعا میکردم بعد بغلم کرد گفت انشالله حاجتت براورده شه گفتم دعا کن برامون یه عهده ایم که دلمون لک زده واسه یه بچه برای مامان گفتنشون برامون دعا کن گهواره علی اصغر دست کشید قسمش داد که انشالله هممون سال دیگه دوقلو بیاریم، نذر کردم انشالله سال بعد اگر هممون مامان بشیم برم امامزاده رو خودم اب جارو کنم ، انشالله لیاقت داشته باشیم خدا خودش کمکمون کنه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیز دلمی توووو..فدات شم خوبم شکر خدا♥️♥️♥️تو چطوری؟

مرسی عزیزم زیاد خوب نیستم و دو دل همونجوری که میدونی😔😔

مدرسه شروع شده یکم کارم زیاد شده میام میبینم10_ 15 صفحه چت کردین نمیرسم بخونم بچه های جدیدم که اومدن کلا همه رو باهم قاطی کردم

فدان بشم گلم از دیشب بیادت بودم انشالله حاجت روا بشی عزیزم ، خادمش یک خانم بود داشت تمیز میکرد امامز ...

یادمنم بندازنذرموبت بدم بندازی گهواره ممنون میشم مرسی عزیزم

مرسی عزیز دلم ممنونم انشا...خودت اول ازهمه من ازاین شانساندارم امیدی هم ندارم

مهرا جون من مطمئنم بزودی مامان میشی عزیزم مطمئنم شما شاید نا امید باشی ولی دل من برات روشنه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم