2777
2789
کلا نزدیکان فوق العاده بی شعور و احمقی داری البته بلا نسبت خانواده خودت..تا حالا چند بار از زخم زبون ...

اخی همه خودشون رو حالا نشون دادن اتقدری غم رو قلبمه جیگرم میسوزه هر ثانیه ام درده دلم فقط از این میسوزه من تو دلم برا اونا چی فکر میکنم اونا برا من چی دیگه نمیتونم بگم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام .. شما ک زایمان زودرس داشتید،  عکس رنگی از رحم هم رفتید ؟ من جدیدا رفتم سپتوم رحم دارم ، ه ...

من قبلا زایمان زودرس داشتم دو تا 

عکس رنگی گرفتم سالم بود رحمم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا..همیشه همسرم میگه ما باید مواظب کارها و حرفامون باشیم چون خدا منتظره که یه پس گردنی بهمون بزنه..بخدا هر جونوری یا حشرات تو خونه پیدا میکنیم نمیکشیم میندازیم بیرون..با اینکه سگ و گربه نداریم ولی هر چی استخون مرغ و گوشت میزارم تو فریزر کم کم میپزم میدم همسرم ببره واسه گربه و سگ ها ولگرد..به پرنده ها دونه و نون میدیم کار همیشمونه..

اونوقت این دوستم که چند روز پیش زایمان کرده با هم باردار بودیم بدی خواهر شوهرشو میگفت البته من ندیدمش بعد میگفت نفرینش کردم بچش زود به دنیا اومده کلی مشکلات داره و ..تمام تنم لرزید گفتم واای تو رو خدا بس کن چجوری بارداری جرات میکنی اینجوری میگی تنم داره میلرزه واسش دعا کن نفرین نکن بارداری به خودت برمیگرده...فعلا که بچش ماشالله به موقع و سالم دنیا اومد .خدا واسش نگه داره ماشالله. ولی بچه بچه من به تیر غیب گرفتار شد..

واسه این همسرم همیشه ریز به ریز به کارا و رفتارا و حرفامون دقت میکنه میگه ما زود از خدا پس گردنی میخوریم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

سلام خوب هستین؟

چرا امروز همه دپرسن؟

البته خودمم اصلا حالم خوب نیست امروز

دیشب با شوهرم حرف میزدیم در مورد بچه چند وقته هی میگه بذار فکر کنم..... دیشب ازش پرسیدم بالاخره تصمیمت چی شد میگه به نظرم بهتره بیخیال شیم نیاریم کلا حالم گرفتس امروز😢😢😢😢😢

وای خداچه ادمای بیخودی فکرنکرده دل شکسته روخوردخاک شیرمیکنه خدابشنوه به سربچه خودش بیاره فکرنکرده وا ...

مهرا اگه اینجا نمیگفتم دق مرگ میشم به شوهرمم نمیگم ولی مگه من گناهم چیه ؟ چکار کردم اونم ۳ تا اونم انقدر دل شکستن انقدر مشکل خستم بخدا خستم فقط خدا جواب دل شکسته ام بده بچه نخاستم فقط صدای خورد شون من باید بگه چرا چرا

ای بابا..همیشه همسرم میگه ما باید مواظب کارها و حرفامون باشیم چون خدا منتظره که یه پس گردنی بهمون بز ...

ای بابا بقول یک بنده خدایی میگفت 

ظالم همیشه سالم 

من که اینقدر دل رحمم که برای هفت تا همسایه اونور تر که ندیده بودمش و میمرد گریه میکردم 

همیشه خواهر برادرام مسخره ام میکردن 

ای بابا..همیشه همسرم میگه ما باید مواظب کارها و حرفامون باشیم چون خدا منتظره که یه پس گردنی بهمون بز ...

به قول برادرم اینا رو بهش میگفتم گفت نه بابا مریم این دیگه پس گردنی نبود..زد دهنتونو سرویس کرد😄😄😄عزیز دلم میخواست که من بخندم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام خوب هستین؟ چرا امروز همه دپرسن؟ البته خودمم اصلا حالم خوب نیست امروز دیشب با شوهرم حرف میزدی ...

سلام عزیزم خوبی 

اره امروز همه داغونیم 

من از همه داغون تر 

بارون شدید هم میاد من زفتم زیر پتو حوصله هیچ کاری ندارم فقط گریه میکنم و بس 

ارسام ببخش پسرت رو هفته چند از دست دادی ؟

پسرم ۳۳ هفته بند ناف خفش کرده لعنت بهش ک جون آرسامم گرفت پسرم الان دو ساله بوده الهی بمیرم 

به قول برادرم اینا رو بهش میگفتم گفت نه بابا مریم این دیگه پس گردنی نبود..زد دهنتونو سرویس کرد😄😄😄 ...

یکی از دوستای منم به شوخی میگفت خدا ما رو زیر کونش له کرد دیگه 

پسرم ۳۳ هفته بند ناف خفش کرده لعنت بهش ک جون آرسامم گرفت پسرم الان دو ساله بوده الهی بمیرم 

ای وای لعنت به بند ناف 

باز خدا رو شکر که احتمال تکرارش خیلی خیلی کمه برات عزیزم 

انشالله ارسام کوچولوت برگرده بزودی