2777
2789

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بعد از این که پریود شدم میخوام اقدام کنم اگه خدا بخوادامروز رفتم سونو وآزمایش چکاپ

ضخامت اندومترت خوبه یعنی نازک نیست و چون احتمالا میخای به پریودت نزدیکتر بشی زیاد شده ک با پریود شدن میشه ۴ و ۵ و اگه تخمدونات تنبل نباشه و کیست نداشته باشه خدا رو شکر خوبه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
 ضخامت اندومترت خوبه یعنی نازک نیست و چون احتمالا میخای به پریودت نزدیکتر بشی زیاد شده ک با پری ...

سر دخترم که ماه اول باردار شدم وسر پسرم که نموند ماه دوم اقدام..کیست که فک نکنم اگه بود تو سونو میگفت 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
سر دخترم که ماه اول باردار شدم وسر پسرم که نموند ماه دوم اقدام..کیست که فک نکنم اگه بود تو سونو میگف ...

خدا رو شکر عزیزم پس نگران نباش زودی همین ماه اول میاد تو دلت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
الهی عزیزم😢😢😢

قربونت برم 😢😢😢هممون با این اتفاقی ک برامون افتاده هر قدر هم تلاش کنیم بازم با اندکی یاداوری دلمون میسوزه پاره تنمون تو دلمون پر کشیده اتفاق ساده ای که نیوفتاده....

بچه ها باید به هم راهنمایی بدیم تا دیگه اتفاقا تکرار نشه ... 

خدارو شکر ک خودمون سالمیم و توانایی بارداری مجدد رو داریم فقط یکم باید روحیه مونو روز ب روز بهتر و بهتر کنیم 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم  دعا میکنم این ماه به امید خدا نی نی سالم صالح وخوسگل بیا ...

فدات بشم مهربونم ❤🙏😍❤😍❤ انشاله 🙏🙏

عزیزم اصلا بد ب دلت راه نده .. توکل ب خدا . انشاله با رژیم مناسب و ورزش برطرف میشه ... خوبه ک پیگیری کردی عزیزم 

اصلا نترس و عجله نکن ... قرار نیست دوباره تکرار بشه 

ب بچه ات فکر کن ک از مامانش ی خواهر یا برادر دیگه میخواد عزیز دلم 😍😍😍 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲